Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

Kokemuksia kulmien laminoinnista ja ripsien kestotaivutuksesta

Kaupallinen yhteistyö: Meikkistudio ElinaK

Kävin ottamassa reilu viikko sitten pitkään haluamani ripsien kestotaivutuksen sekä kulmien laminoinnin. Minulla on luonnostaan todella piikkisuorat, vaaleat ja jopa alaspäin taipuvat ripset ja olen pitkään haaveillut siitä ettei joka päivä tarvitsisi taivuttaa ja laittaa ripsiväriä ripsiin. Kulmien laminoinnista taas puolestaan kiinnostuin, kun se alkoi näkymään sosiaalisen median kanavissa. Kulmien laminointi ja ripsien kestotaivutus on helpottanut arkea ihan mielettömästi ja ihastuin molempiin tekniikoihin ihan super paljon!

Kulmien laminointi ja ripsien kestotaivutus on toteutettu yhteistyössä Meikkistudio ElinaK kanssa.

Kulmien laminointi ja ripsien kestotaivutus
Untitled

Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutuksen ideana on saada omat luonnolliset ripset taipumaan tyvestä alkaen. Kun omat ripset taipuvat kauniisti tyvestä alkaen se avartaa katsetta sekä saa ripset näyttämään huomattavasti näyttävemmiltä. Ripsien kestotaivutus kestää ripsissä noin 8-10 viikkoa joka on silmäripsien normaalin elinkaaren pituus. Kestotaivutus on huomattavasti hellävaraisempi vaihtoehto ripsille kuin esimerkiksi ripsienpidennykset. Kestotaivutuksen yhteydessä ripset yleensä myös värjätään jolloin ripset näyttävät huolitelluilta ja laitetuilta ilman meikkiäkin.

Olin unohtanut kuinka kivan lopputuloksen kestotaivutuksella saa!

Ripsien kestotaivutus ei ollut itselleni suinkaan ihan tuntematon, sillä olinhan opiskelu aikoina opetellut tekemään niitä itsekin asiakkaille. Muistan kuinka ihastuin tekniikkaan jo tuolloin, mutta silloin ripsienpidennykset olivat itselleni se juttu. Olin kuitenkin unohtanut tässä vuosien aikana kuinka kivan lopputuloksen kestotaivutuksella saa jopa minun piikkisuorille, lyhyille ja vaaleille ripsilleni! Olen fiilistellyt ripsien kestotaivutusta tässä reilun viikon ajan, sillä katse on mielestäni paljon avarampi ja ei niin väsyneen näköinen kuin ilman taivutusta. Kestotaivutus ei vaadi juurikaan ylläpitoa sekä ripset ovat elastiset eli ne eivät menetä kaarevuuttaan vaikka hieroisi silmiä tai poistaisi meikkejä.

Untitled
Kulmien laminointi ja ripsien kestotaivutus

Kulmien laminointi

Kulmien laminointi on lyhyesti sanottuna kulmakarvojen pitkäkestoista muotoilua jonka lopputulos pysyy kulmissa 4-6 viikkoa. Menetelmä ei vain muotoile vaan myös ravitsee ja kosteuttaa niitä keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Kulmakarvojen laminointi pehmentää oman karvan laatua niin, että sitä on helpompi muotoilla kotonakin. Laminoinnissa kulmakarva kohotetaan ylöspäin jolloin kulmat näyttävät tuuheammilta sekä paksummilta. Kulmien laminoinnissa kulmat myös muotoillaan sekä värjätään.

Kulmien laminointi on noussut todelliseksi kauneusvillitykseksi

On sanomattakin selvää, että kulmien laminointi on noussut todelliseksi kauneusvillitykseksi, sillä tuuheat ja näyttävät kulmakarvat olivat nyt in. Kulmien pigmentointi sekä microblading on ollut jo pitkään suosiossa, mutta on mielestäni mahtavaa, että vaihtoehdoksi on tullut myös luonnollisempi ja ei niin pysyvä sekä kivuttomampi vaihtoehto kulmakarvojen korostamiseen.

Itse halusin kulmien laminoinnissa ettei kulmakarvoja nosteta mega paljon pystyyn vaan, että lopputulos olisi luonnollinen ja lähellä sitä miten ne nostan aina meikatessakin kulmakarvageelin avulla. Elina taikoi minulle juuri sellaiset kulmat mitä toivoinkin ja olin lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Kulmat näyttivät huolitelluilta ja tuuheilta, eikä niitä ole tarvinnut juurikaan laittaa. Kulmat pysyvät paikallaan ilman kulmakarvageeliä mikä on ollut kulmissa huomattavin ero. Tykästyin kyllä kulmien laminointiin niin paljon, että en yhtään ihmettele miksi se on noussut monien suosioon.

Untitled

Meikkistudio ElinaK tarjoaa nyt Paletilla blogin lukijoille sekä Tampereella asuville kulmien laminointi ja ripsien kestotaivutus palveluihin pientä alennusta maaliskuun loppuun saakka, kun mainitsee varauksen yhteydessä PALETILLAVIIVI. Kulmien laminointi ja ripsien kestotaivutus pakettihintaan 115€ (norm. 120€) Ripsien kestotaivutus 65€ (norm. 85€) tai Kulmien laminointi 55€ (norm. 65€) Voit varata ajan Meikkistudio ElinaK tästä, mutta muista valita tekijäksi Elina. Voit myös soittaa numeroon 045-160 1240 tai lähetättää sähköpostia osoitteeseen elinak@elinak.fi.

Oletko kokeillut kulmien laminointia tai ripsien kestotaivutusta? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TAIVUTUKSET PITÄVÄ RIPSIVÄRI

KULMIEN KESTOVÄRJÄYKSELLÄ KEHYKSET KASVOILLE

ZENTAL HAMPAIDEN LEDIVALO VALKAISU

Kaupallinen yhteistyö: Meikkistudio ElinaK

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *