Hae
Paletilla

I LOVE ME- MESSULIPPUARVONTA

I love me messulippuarvonta

Vihdoin on lokakuu! Jotkut odottavat kesää ja sen tuomia kesälomia, kun taas toiset odottavat joulukuuta. Itse kuitenkin odotan lokakuuta sillä silloin järjestetään I Love me- messut Helsingin messukeskuksessa. I Love me- messut ovat siis pohjoismaiden suurin hyvinvointi tapahtuma joka kokoaa saman katon alle kaikki kiinnostavimmat kauneus sekä kosmetiikka brändit. I love me messulippuarvonta löytyy postauksen lopusta.

Tänä vuonna tulee seitsemäs peräkkäinen vuosi siitä, kun olet osallistunut I Love me messuille joten se kertoo jo varmasti paljon miksi odotan niitä joka vuosi! Meillä oli Inkan kanssa ajatuksissa viettää kaikki kolme päivää messuilla, mutta muuttuneiden suunnitelmien takia suunnataan messuille vain perjantaiksi.

 

I love me messulippuarvonta

Messuilla on todella paljon erilaisia ja todella mielenkiintoisiakin näytteilleasettajia, mutta ajattelin tehdä niistä vielä oman postauksen lähempänä messuja. Suosittelen ehdottomasti osallistumaan I Love me messulle sillä siellä pääsee tutustumaan paljon erilaisiin tuotteisiin sekä brändeihin. Ja mikä parasta, voit löytää oman kosmetiikkasuosikkisi messutarjouksesta!

VOITA I LOVE ME MESSULIPUT ITSELLESI JA YSTÄVÄLLESI INSTAGRAMISSA

I Love me- messut järjestetään tänäkin vuonna Helsingin messukeskuksessa 18-20.10. Kyseessä on vuoden huikein kauneus- ja hyvinvointitapahtuma johon sain mahdollisuuden arpoa kaksi lippua! Voit nyt siis voittaa liput itsellesi ja yhdelle ystävistäsi @Paletillaviivi Instagram tilillä!

I love me messulippuarvonta täällä!

Instagram: @ Paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

I LOVE ME MESSUFIILIKSET 2018

LUONKOS ÖLJYPUHDISTUSKAKKU, SUOMALAISTA KÄSINTEHTYÄ LUONNONKOSMETIIKKAA

THE BODY SHOP KOSMETIIKKAJOULUKALENTERIT OVAT TÄÄLLÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *