Hae
Paletilla

Iho rakastaa hamppua

*Sisältää mainoslinkkejä

Hampunsiemenöljyä sisältävät tuotteet leimataan helposti pelkän nimen perusteella, mutta ne ovat tuotteita jotka sopivat älyttömän hyvin kuivan, ärtyneen ja atooppisen ihon hoitoon. Tuotteet jotka sisältävät pahamaineista hamppua pitävät sisällään hampunsiemenöljyä joka on saatu hamppukasvin siemenistä. Hampunsiemenöljy sisältää runsaasti ravitsevia omega-3, 6- ja 9 -rasvahappoja, eri vitamiineja jotka ovat todella antioksidanttipitoisia sekä sisältävät proteiinia. Mainittakoon myös se, että tuotteet on valmistettu vähän THC:tä sisältävästä lajikkeesta joten ne eivät ole milläänlailla päihdyttäviä. Päihdyttävä THC sijaitsee hampun vihreissä osissa sekä kukinnoissa joten siemeniä on turvallista käyttää niin kosmetiikassa kuin vaikka ruuassakin.

Untitled

Kuten sanoin niin hampunsiemenöljy on yleisesti tulehduksia estävä ja ihoa rauhoittava ainesosa joten se on täydellinen myös kuivan ja atooppisen ihon hoitoon. Se on myös syy miksi käytän itse tuotteita jotka sisältävät hampunsiemenöljyä. The Body Shopin *hamppu käsivoide on yksi tehokkaimista käsivoiteista jota olen kokeillut. Hamppu käsivoidetta rakastetaan sekä sen tehokkuuteen luotetaan ympäri maailmaa nimittäin se on The Body Shopin suosituimmista tuotteista yli 20 vuoden ajan. Saman arvoisen tittelin saa myös The Body Shopin *hamppu jalkavoide sekä *hamppu huulivoide. Jos jokaisesta kategoriasta pitäisi mainita Top 3 tuotetta, nämä The Body Shopin hamppu tuotteet löytyisivät siltä listalta.

hampunsiemenöljy

Hemp Hydrating & Protecting Shower Oil

The Body Shopin hamppu sarja on saanut valikoimiinsa kaksi uutta tuotetta jota halusin päästä ehdottomasti heti testaamaan, sillä kuiva ihoni suorastaan rakastaa hamppu tuotteita! Ensimmäinen mielenkiintoinen tuote oli *hamppu suihkuöljy nimittäin olen huomannut, että suihkuöljyt ovat huomattavasti parempi vaihtoehto kuivan ihon pesuun näin talvella. Hampun suihkuöljy on suunniteltu todella kuivalle iholle, sillä se kosteuttaa ihoa ja auttaa ihoa suojaamaan sen luonnollista kosteustasapainoa. Koostumus tässä hampun suihkuöljyssä on mielenkiintoinen nimittäin se näyttää sekä tuntuu pullossa tullessaan öljyltä, mutta emulgoituessaan veteen se lähtee vaahtoaan suihkugeelin tapaan.

*Hamppu suihkuöljy sisältää yhteisökaupankautta tuotettua hampunsiemenöljyä Ranskasta ja se on täysin vegaaninen. Hampunsiemenöljyn lisäksi suihkuöljy sisältää ihoa kosteuttavaa e-vitamiinia ja soijaöljyä. The Body Shopin hamppu tuotteiden tuoksu jakaa mielipiteitä, mutta mielestäni tuoksu on enemmän metsäinen kuin sitä itseään. Tuoksu on tässä suihkuöljyssä melko vahva sekä jää iholle hetkeksi pesun jälkeen. Tuoksu ei ole mitään parhaimmistoa, mutta olen opetellut tykkäämään siitä vuosien aikana. Vaikka tuoksu onkin hamppu tuotteissa ”erikoinen” niin mielestäni sen yksi parhaimmista ominaisuuksista on se, että se sopii niin naisille kuin miehillekin.

Untitled

Hemp Overnight Nourishing Rescue Mask

The Body Shopin Expert Facial Mask tuoteperhe on saanut myös saanut yhden uuden tulokkaan nimittäin *hamppu kasvonaamion! Kyseessä ei ole perinteinen pois huuhdeltava kasvonaamio vaan yönaamio joka jätetään kasvoille kasvovoiteen tapaan. Naamiota ohjeistetaan levittämään kasvoille paksumpi kerros jonka annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia jonka jälkeen ylimääräisen naamion voi hieroa kasvoille tai pyyhkiä pois. Naamio sopii kuivalle sekä erittäin kuivalle iholle, sillä naamion tarkoituksena on kosteuttaa, korjaa ja pehmentää ihoa.

Naamioita voi käyttää yönaamion tapaan 2-3 kertaa viikossa, mutta olen käyttänyt sitä lähes päivittäin yövoiteen tapaan. Hamppu yönaamio on kosteuttanut ihoa tehokkaaasti sekä auttanut myös pieniin ärsytyksiin iholla, sillä ihoni on ollut taas hetken todella huonossa kunnossa. Se on kuiva, mutta myös samaan aikaan se pukkaa epäpuhtauksia iholle minkä ehtii. Hamppu tuotteet ovat erinomaisia juuri talvella käytettäväksi joten tästä tehokosteuttajasta on ollut huomattavasti apua. Kun iho on kosteutettu, pysyy myös epäpuhtaudet kurissa. Hampunsiemenöljyn lisäksi naamio sisältää aloeveraa sekä se on vegaaninen.

hampunsiemenöljy

Pahamaineisella hampunsiemenöljyllä on niin paljon hyviä ihoa hoitavia ainesosia, että mielestäni kaikkien kuivasta ihosta kärsivien pitäisi kokeilla niitä. Esimerkiksi kaikki The Body Shopin hamppu tuotteet joita olen kehunut ystäville, perheenjäsenille ja tutuille on ihastunut niiden tehokkuuteen. *Hampun käsivoide on yksi sellaisista tuotteista, että kun sitä kerran kokeilee niin ei halua käyttää enää mitään muuta. Muistakin hamppu tuotteista The Body Shopin valikoimasta voisi sanoa mielestäni samaa! Hampunsiemenöljy siis todella kosteuttaa kuivaa ihoa tehokkaasti!

hampunsiemenöljy
Oletko kokeillut  hampunsiemenöljyä sisältäviä tuotteita?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

PARAS VARTALOVOIDE ATOOPPISELLE IHOLLE O’KEEFFE’S SKIN REPAIR

KOSTEUTTAVA KASVOVOIDE KUIVALLE IHOLLE

TÄYDELLINEN MEIKKIVOIDE CLARINS SKIN ILLUSION

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *