Hae
Paletilla

OGX Bonding ’Plex, Rakennepaikkaava hiustenhoitosarja

* POSTAUKSEN TUOTTEET OVAT SAATU PR-LAHJOINA

OGX rakennepaikkaava shampoo

Stoorlalta saapui ihana yllätyspaketti tuossa vuoden alussa ja paketista löytyi OGX- sarjan kolmivaiheisen salonkiteknologian sisältämät hiustenhoitotuotteet. OGX- sarjan tehokas kolmivaiheinen hoitomenetelmä on suunniteltu juuri vaurioituneille hiuksille joten tartuin tuotteisiin siinä vaiheessa, kun hiukseni olivat kokeneet muutaman värinpoiston. Ajattelin, että siinä vaiheessa hiukset tarvitsivat hoitoa ja huolenpitoa runsaasti joten Restoring+ Bonding ’Plex sarjan tuotteet pääsivät näyttämään todellisen tehokkuutensa heti kättelyssä.

OGX rakennepaikkaavat hiustenhoitotuotteet

Restoring+ Bonding ’Plex sarjan pitäisi parantaa hiusten rakennetta, ehkäistä värjäämisen tekemiä vauriota, vahvistaa hiuksia ja ennen kaikkea kosteuttaa. Olen jo aikaisemmin kokeillut muutamia OGX- sarjan hiustenhoitotuotteita ja olen tykännyt niistä ihan älyttömästi. OGX-sarjan tuotteet ovat korkealaatuisia hiustenhoitotuotteita kaikille hiustyypeille ja jokainen tuote sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia. Laadukkaiden ainesosien lisäksi OGX- sarjan hiustenhoitotuotteet ovat parabeenittomia sekä sulfaatittomia ja pakkaukset on valmistettu kierrätys muovista.

OGX rakennepaikkaavat hiustenhoitotuotteet

OGX RESTORING + BONDIG ’PLEX SHAMPOO

OGX Bonding ’Plex Shampoo rakennepaikkaa sekä pesee hiukset tehokkaasta, mutta hellävaraisesti. Olin sanasta rakennepaikkaava todella innoissani, sillä sitä juuri vaalennetut hiukseni tarvitsivat shampoo pesusta lähtien. Bonding Plex sarjan shampoo on tosiaan sulfaatiton ja se yhdistettynä shampoon paksuun geelimäiseen koostumukseen tuottaa hieman hankaluuksia shampoon vaahdotuksessa. En saa shampoota levitettyä hiuspohjaan kauhean helposti ja mukaan tarvitsee vähän lisätä vettä. Huomasin tämän jo käyttäessäni sarjan kookosta sisältävää shampoota. Vaikka shampoo on hankala saada vaahtoutumaan niin sen pesutehossa ei ole mitään moitittavaa. Päinvastoin hiukset tuntuvat puhtailta ja hoidetuilta..

OGX rakennepaikkaava hoitoaine

OGX RESTORING + BONDIG ’PLEX hoitoaine

OGX Bonding Plex -sarjan hoitoaine auttaa rakentamaan uusia sidoksia hiussuomujen välille, rakennepaikkaa ja kosteuttaa samalla kuivia ja vaurioituneita hiuksia. Hoitoaine oli näistä kolmesta tuotteesta ehdottomasti suosikkini sillä kaikki kosteuttavat ja oikeasti hoitavat hoitoaineet ovat itselleni mieluisia. Hiukset tuntuivat tämän hoitoaineen käytön jälkeen pehmeiltä, kosteutetuilta ja terveiltä!

OGX rakennepaikkaava hoitovoide

OGX RESTORING + BONDIG ’PLEX hoitovoide

OGX Bonding ’Plex Hoitovoide on myös rakennepaikkaava kuten edellinen shampoo ja hoitoainekin. Sen tehtävänä on hiuksien syvähoitaminen. Hoitovoide eli tutummin hiuksiin jätettävä hoitoaine kosteuttaa, hoitaa ja suojaa hiuksia. Hiuksiin jätettävät hoitoaineet olen unohtanut kokonaan nuoruus vuosien jälkeen joten tämä tuote on päässyt hieman vähemmälle käytölle. Olen kuitenkin huomannut sen, että tuotetta riittää todella pieni määrä kerrallaan.  Jos hoitovoidetta laittaa hiuksiin liikaa niin hiukset tuntuvat tahmeilta tämän laiton jälkeen.

OGX rakennepaikkaavat hiustenhoitotuotteet

OGX rakennepaikkaava hiustenhoitosarja

OGX Bonding ’Plex hiustenhoitosarjassa suurimpana yllätyksenä tuli sen rakennepaikkaavuus. Sitä juuri vaalennetut ja talven kuivattamat hiukseni todella kaipaavat. Sarja sisältää myös kystiinia jota hiukset sisältävät luonnostaan, mutta käsitellyissä ja vaurioituneissa hiuksissa sitä on vähemmän. OGX- sarjan hiustenhoitotuotteet ovat yllättäneet kyllä tehokkuudellaan. Olen nyt kokeillut arganöljyä ja kookosta sisältävää hiustenhoitosarjaa ja nyt tätä kyseistä Bonding ’Plex sarjaa ja kaikki on ollut todella mieluisia. OGX:n tuotteita myy Stoorla ja näiden kaikkien Bonding ’Plex tuotteiden hinta on 11,90€!

Oletko kokeillut OGX- sarjan hiustenhoitotuotteita?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

ESSENCEN UUTUUDET KEVÄT-KESÄ 2019

UUDET TEHOKOSTEUTTAVAT HIUSTENHOITOTUOTTEET THE BODY SHOPILTA

ANASTASIA RIVIERA LUOMIVÄRIPALETTI

2 kommenttia

  1. Jasu kirjoitti:

    Ihana blogi sulla! ♥

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.