Hae
Paletilla

Masque B.A.R – Kupliva kasvojen kuorintatuote

Miltä kuulostaa kupliva kuorintatuote kasvoille? Juuri niin hauskalta, että sitä on pakko kokeilla! Masque B.A.R Foaming Oxygen Bubble Cleanser on korkealaatuinen kupliva kasvojen puhdistusaine, joka kirkastaa ja kuorii ihoa. Sen pienen pienet kuplat poistavat ihosta lian, epäpuhtaudet ja meikin jämät. Masque Bar on kiehtova kosmetiikka brändi, joka käyttää tehokkaita aineisosia tuotteissaan ja sarja on kehitetty koreassa.
Tuotteen sanotaan olevan happipitoinen kasvojen puhdistusaine, jonka vaahtoava ja happimolekyylejä sisältävä mikrokuplapuhdistusgeeli imee mukanaan epäpuhtauksia. Tuote sisältää mikrokuplien lisäksi papaiini-entsyymiä, joka siloittaa ja kuorii kuolleen ihosolukon kasvoilta. Tuotetta ei ole suunniteltu käytettäväksi päivittäisessä käytössä kasvojen puhdistusaineena sen kuorivan ja kirkastavan ominaisuuden vuoksi.

Tuotteen koostumus on pullosta tullessaan geelimäistä. Geeliä pumpataan 4-6 painallusta kuiville kämmenille, jonka jälkeen tuote levitetään kuiville ja puhdistetuille kasvoille. Geeli levitetään tasaisesti koko kasvoille ja odotetaan noin 30 sekuntia, kunnes geeli alkaa kevyesti kuplimaan ja muuttuu loppuen lopuksi vaahdoksi. Tämän jälkeen tuote huuhdellaan kasvoilta pois. Kuorivan vaikutuksen vuoksi geeliä suositellaan käytettäväksi vain pari kertaa viikossa, normaalin meikinpuhdistuksen jälkeen puhdistusta tehostava tuotteena.

Kupliva kuorinta oli yhtä hauska kokemus kuin ajattelinkin. Geeli on pullosta tullessaan todella kevyttä ja noin 30 sekunnin kuluttua kasvoille laitosta se alkaa kuplimaan kevyesti, niin kuin ylemmässä kuvassa näkyykin. Hetken kuluttua tuote lähtee itsessään vaahtoutumaan kasvoilla ja muodostaakin kasvoille melko paksun vaahto kerroksen. Kupliminen ja vaahdon muodostuminen tuntuu samalta kuin lapsena tehty saippua parta! Vaikka tuote on hauska kuplivan ominaisuutensa ansiosta ja sitä on miellyttävä käyttää, jättää se ihon todella pehmeäksi ja kirkkaaksi käytön jälkeen.

Kasvojeni iho jäi niin ihanan pehmeäksi ja kirkkaan näköiseksi, että tämä jää ehdottomasti ihonhoito rutiiniini! Tuote on todella riittoisaa vaikka yhdellä kerralla tuotetta meneekin 4-6 pumppausta. 120ml/19,90€ Oletkaunis.fi
Oletteko kokeilleet kuplivia kasvojenhoitotuotteita?

8 kommenttia

 1. Niina kirjoitti:

  En oo koskaan ennen kokeillut, mutta mielenkiinto kyllä heräsi! 🙂 Voisi ostaa testiin joskus tuota! Kuulostaa juuri tehokkaalta tuotteelta.

 2. Linda kirjoitti:

  Mulla ei oo tällaisista kuplivista tuotteista kokemusta, mutta onhan nää hurjan hauskan näköisiä 🙂 Ja toki pääasia, että tuote on muutenkin toimiva! Kiva kun kirjoitit tästä tuotteesta, mielenkiinto kyllä heräsi<3

 3. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Koreassa kuplivat tuotteet taitavat ollakin aika suosittuja, mutta mun ihoa tälläisten tuotteiden kuplinta alkaa kutittamaan 😀

 4. SariBP kirjoitti:

  En ole kokeillut, mutta vaikuttaa kiinnostavalta:) Mua vaan vähän epäilyttää korelaisten puhdistustuotteiden kohdalla niiden mahdollisesti sisältämät saippua-ainesosat. Mahtaakohan tässä olla sellaisia? Muuten voisi olla jännä kokemus:)

 5. Viivi kirjoitti:

  Tää on tehokas mutta myös samalla hauska! 😀 Ehdottomasti kannattaa kokeills 🙂

 6. Viivi kirjoitti:

  En äkkiseltään katsottuna löytänyt saippuoita, mutta Ammonium Lauryl Sulfate löytyi mikä on vaahtoava ainesosa. Mullakin on kuiva jopa hieman herkkäkin iho, mutta tän jälkeen iho ei tuntunut kiristelevältä 🙂

 7. Viivi kirjoitti:

  Kuplivat tuotteet taitaa olla nyt aika suosittuja! Haha, eikä! 😀 En ole ennen kuullutkaan, että kuplinta kutittais jotain 😀

 8. Viivi kirjoitti:

  Nämä on kyllä hauskan näköisiä ja se kuplintakin tuntuu vähän hassulta kasvoilla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.