Hae
Paletilla

VUODEN 2020 PARHAIMMAT MEIKKITUOTTEET

*Sisältää mainoslinkkejä

On aika palata vielä kerran omituiseen vuoteen 2020 nimittäin tässä tulee viime vuoden parhaimmat meikkituotteet! Viime vuoden parhaimmat meikkituotteet pitää sisällään jo monia vuosia olleita suosikki tuotteita, mutta joukkoon mahtuu myös ihan hetken käytössä olleita tuotteita. Tässäpä siis koottuna yhteen vuoden 2020 parhaimmat meikkituotteet!

parhaimmat meikkituotteet

Meikkivoide:

Vuoden parhain meikkivoide on ehdottomasti *Lumene CC-voide. Itsellä tämä meikkivoide on ollut todella käytetty jo muutaman vuoden ajan ja siksi se löytyy myös vuoden 2020 parhaimmat meikkituotteet listauksesta. Meikkivoide on tarpeeksi peittävä sekä korjaa ihon värierot täydellisesti. Lopputuloksena on kestävä meikkivoide joka sopii käytettäväksi arjessa kuin juhlassakin.

Peiteaine:

Vuoden 2020 käytetyimmät peiteaineet olivat ehdottomasti *Catrice One Drop Coverage peiteaine & *Boho peiteaineet sävyssä 06 ja 07. Catricen muutaman euron peiteaine on peittokyvyltään ihan loistava kun taas Bohot toimivat värikorjaajina.

Puuteri:

Huomasin kaipaavani viime vuonna meikkipohjaan entistä enemmän kuulautta ja käytetyimmäksi puuteriksi osoittautui *The Body Shopin Loose irtopuuteri. Syystä, että puuterissa on itsessään hieman kuultoa! Mulla tämä on sävyssä 03, mutta parempi vaihtoehto pelkän T-alueen kiinnittämiseen olisi vaaleampi 02 sävy.

Untitled

Luomiväri:

*Physicians Formulan Rose All Play nousi viime vuoden parhaimmaksi paletiksi syystä, että merkin luomivärien koostumus on jotain ainutlaatuista. Paletin sävyt miellyttävät todella paljon omaa silmää ja se muuntautuu niin arkikäyttöön kuin vahvempienkin lookkien tekemiseen.

Highlighter:

Matkan varrelle on mahtunut jos jonkinlaista highlighteria, mutta edelleen vuosien jälkeen *Mary-Lou pitää paikkansa käytetyimmissä meikkituotteissa. En edes muista monesko tälläinen highlighter itselläni on menossa!

Untitled

Ripsiväri:

Parhaimmat ripsiväri tittelin saa *Lumene Nordic Berry vaikka pakkauksen muuttuessa moneen kertaan alkaa tuote vain menemään huonompaan suuntaan. Siitä huolimatta tämä ripsiväri on ainoa joka pitää ripsissäni taivutukset ja on näin ollen ainoa ripsiväri mitä oikeastaan käytän.

Poskipuna:

*Lavera So Fresh Mineral poskipuna sävyssä Columbine Pink 07 on ehdottomasti viime vuoden käytetyin poskipuna. Poskipunassa on kaksi eri sävyä ja molemmissa on ihan mieletön pigmentti ja kiilto. Siksipä tämä poskipuna kuuluu todellakin tähän listaukseen.

Aurinkopuuteri:

Vuoden yllättäjä on ehdottomasti *Essence Hello, Good Stuff aurinkopuuteri! Kuten moni muukin on sanonut, että tämä aurinkopuuteri on hyvin samankaltainen kuin monta vuotta lempparina ollut Physicians Formulan Butter Bronzer. Ainut vaan, että hinta on yli puolet edullisempi!

Untitled

Huulituote:

Huomasin tätä listausta kootessani, että todella monen vuoden 2020 parhain huulituote oli *Lumene Luminous Moisture huuliväri! Enkä kyllä yhtään ihmettele, sillä sävy 103 Heather on ehdottomasti viime vuoden käytetyin huulituote. Tässä huulituotteessa on vaan sitä jotain. Siinä on ihan älyttömän hyvä pigmentti, mutta koostumus on huulikiiltomainen joka kuitenkin pysyy huulilla yllättävän hyvin.

Kulmatuote:

Vuoden 2020 parhaimpien meikkituotteiden vaikein valinta oli ehdottomasti kulmatuote. Viime vuonna käytin todella paljon erilaisia kulmatuotteita, mutta käytetyimmiksi nousi kyllä *MAKETHEMAKE kulmakynä sekä *kulmageeli.

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

10 VUODEN 2020 LUETUINTA POSTAUSTA

2 kommenttia

  1. Heps. kirjoitti:

    Löytyipäs 1 minunkin suosikki, Lumenen CC 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.