Hae
Paletilla

Blogiystäväkirjahaaste

Terveisiä Lontoosta! Olen viettämässä ensimmästä pätkää kesälomasta tällä hetkellä Lontoossa, joten tämä postaus tulee täältä ajastettuna. Linda haastoi mut tekemään tämän blogiystäväkirjahaasteen. Näiden haasteiden tekeminen on ihan hauskaa joten oli kiva päästä tekemään tämä. Pieni ilmoitusluontoinen asia vielä tähän alkuun. Vastailen teidän kommentteihin todennäköiseti loman jälkeen kun pääsen takaisin koneen ääreen.

Bloggajan nimi:

Viivi

Blogin nimi:

Paletilla

Ikä / Blogin ikä:

22v /10kk

Aikaisemmat blogit:

Nail Design- kynsiblogi

Miksi aloitit bloggaamisen?

Olin lopettanut mainitsemani kynsiblogin kirjoittamisen ajan puutteen vuoksi ja kaipasin kirjoittamista. Kosmetiikasta ja kauneudesta kertominen tuntui luontevalta oman ammatinkin takia ja halusin jakaa omaa tietotaitoutta sekä innostustani kosmetiikkaa kohtaan myös muille.

IMG_4483

Mistä aiheesta postaat mielelläsi?

Kosmetiikasta ja kauneudesta, mutta joskus jotakin lifestyle aiheisia postauksia olisi myös kiva julkaista. En vaan tiedä sopisiko ne tänne kosmetiikan sekaan! Kertokaa te, tykkäisittekö lukea lifestylea silloin tällöin täällä?

Mistä aiheesta et postaa mielelläsi?

Henkilökohtaisista asioista. Mietin jopa ennen Paletilla – blogin aloittamista, että en julkaisisi itsestäni kuvia blogin puolella, mutta meikkipostaukset olisi ollut hankala toteuttaa 😀  Nykyään oon asian kanssa ihan fine, että tiedätte kuka täällä höpisee!

Blogistani tulee isona?  

Vaikea sanoa. Kirjoitan blogia pääasiassa omaksi ilokseni, enkä kaipaa isoa huomiota blogin suhteen, mutta on ollut ilo huomata että teitä kävijöitä on riittänyt ja esimerkiksi jotkut yrityksetkin ovat olleet kiinnostuneita!

Kuinka kriittinen olet omaa blogiasi kohtaan?

Erittäin kriittinen! Päätin alusta asti, että en tule julkaisemaan postauksia missä esimerkiksi kuvat ei olisi laadukkaita.

IMG_4487

Mitä tapahtuu blogisi kulissien takana?

Linda vastasi hyvin tähän kommenttiin ja komppaan täysin: kummallisia kuvauspaikkoja, paljon erilaisia rekvisiittoja sekä itse lisäisin, että välillä myös päätyön ohella paljon sovittamista aikataulujen kanssa.

Blogin kautta olen saavuttanut: 

Ensimmäisenä mieleeni tulee, että on ollut mahtavaa tutustua uusiin saman henkisiin ihmisiin blogin kautta, olen saanut tutustua uusiin yrityksiin ja kosmetiikkatuotteisiin pr juttujen kautta sekä päässyt osallistumaan blogitapahtumaan.

Blogisalaisuutesi?

En oikeastaan osaa vastata tähän! Ehkä se, että tuotteiden arvioinnissa auttaa myös oma ammatti.

Suosikkisovellukseni:

Kulutan kyllä paljon jokaista pinnalla olevaa appia, että vaikea sanoa suosikkia. Mutta eniten tulee käytettyä instagramia, whatsappia ja snapchatia.

IMG_4490

Lempibloggaajasi:

On paljon hyviä bloggaajia enkä osaa sanoa yhtä parasta!

Mikä erottaa blogisi muista blogeista?

Rehellisesti on vaikea sanoa mikä erottaa mut muista. Sanoisin yhtenä erona sen, että en tee blogia vain siksi, että kosmetiikka kiinnostaa vaan se on myös mun ammatti. Toisena sanoisin hyvin mietityt kuvat ja rekvisiitat, mutta samaan panostaa myös moni muu!

Paras blogimuistoni:

En ole ehtinyt vielä esimerkiksi käymään erilaisissa tapahtumissa, mutta sanottakoon vaikka Inkan järjestämä blogi ilta oli todella kiva!

Kenet haastan mukaan?

Niin moni on jo tehnyt tämän, että napatkaa haasta te jotka ette ole tehneet!


Nämä voisivat myös kiinnostaa:

This Or That Blogihaaste

20 Kysymystä – Millainen bloggaaja olet?

40 Kysymystä kauneudesta

4 kommenttia

  1. Linda kirjoitti:

    Kiva kun tartuit tähän<3 Ja ihan ehdottomasti mun mielestä voit välillä kirjoitella myös lifestylepostauksia! Aika monikin kauneusbloggaaja välillä sellasia tekee, myös minä 😀 Tietty jos haluu itse pitää sen blogin aihepiirin vaan siihen kauneuteen ja kosmetiikkaan rajattuna niin sitten ei, mutta tuskin lukijoita ne lifestylepostaukset silloin tällöin häiritsee, ja jos häiritsee niin ne voi aina skipata ;D

  2. Inka Monola kirjoitti:

    Tosi kiva haaste. Aivan ihanat nuo kynnet <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *