Hae
Paletilla

TOP 3 SUOSIKKI MEIKKIVOIDETTA

*Sisältää mainoslinkkejä

TOP 3 SUOSIKKI MEIKKIVOIDETTA

Olen kokeillut vuosien saatossa jos jonkinlaisia meikkivoiteita ja nyt olen löytänyt kolme älyttömän hyvää meikkivoidetta joista halusin vinkata myös teille! Meikkivoide tottumukseni on vuosien saatossa muokkaantunut melko paljonkin ja muokkaantuu varmasti edelleen, mutta viimeisen vuoden aikana nämä kolme ovat olleet tietynlaisia kestosuosikkeja. Kaksi näistä meikkivoiteista on ollut suosikkeja jo viimeisen vuoden ajan, mutta yksi niistä on saanut juuri äskettäin paikkansa näiden kahden loistavan meikkivoiteen rinnalla. TOP 3 suosikki meikkivoidetta tulevat siis tässä!

TOP 3 SUOSIKKI MEIKKIVOIDETTA

Clarins Skin Illusion meikkivoide

Ensimmäinen suosikki on *Clarins Skin Illusion meikkivoide joka on ollut käytössäni jopa yli vuoden. Tykkään erityisesti meikkivoiteen seerumimaisesta koostumuksesta joka ei tunnu kasvoilla juuri miltään, mutta silti siinä on hyvin peittokykyä. Meikkivoiteen kuulaan kaunis lopputulos sekä kerrostettavuus tekee siitä loistavan arjessa kuin juhlassakin. Ainoana miinuksena on meikkivoiteen hinta joka 40€ ylöspäin, ostopaikasta riippuen.

Pääset lukemaan Clarins Skin Illusion meikkivoiteesta lisää tästä linkistä.

Untitled

Clarins Skin Illusion meikkivoiteen plussat ja miinukset:

+ Sopii lähes kaikille ihotyypeille.

+ SPF 15

+ Medium peittävyys

– Hinnaltaan kallis.

TOP 3 SUOSIKKI MEIKKIVOIDETTA

Wet n Wild Photo Focus Dewy  meikkivoide

Uusin suosikki on siis  *Wet n Wild Photo Focus Dewy meikkivoide, jonka ultrakevyt koostumus tekee siitä täydellisen tuotteen arkeen! Olen alkanut viihtymään täysin ilman pohjatuotteita, mutta silloin kun haluan todella kevyen ja luonnollisen meikkipohjan niin tartun Wet n Wildin Photo Focus Dewy meikkivoiteeseen. Meikkivoiteella saa luotua todella kevyen ja ohuen meikkipohjan, mutta kerrostamalla tuotetta siitä saa huomattavasti peittävämmän. Jättää kostean näköisen pohjan joten sopii erityisesti kuivalle sekä normaalille iholle. Wet n Wildin Photo Focus Dewy meikkivoiteessa on hinta-laatu suhde kohdillaan!

Pääset lukemaan Wet n Wild Photo Focus meikkivoiteesta lisää tästä linkistä.

Untitled

Wet n Wild Photo Focus Dewy meikkivoiteen plussat ja miinukset: 

+  Edullinen hinta

+ Ohut ja kevyt koostumus

+ Hyvä kerrostettavuus

– Spaatteli pumpun sijaan.

Untitled

Lumene CC Color Correcting Cream

TOP 3 suosikki meikkivoidetta pitää sisällään myös *Lumenen CC Color Correcting meikkivoiteen joka on ollut yksi suosikeistani jo reilusti yli vuoden verran! Lumenen CC Color Correcting meikkivoiteessa yhdistyy meikkivoide, peitevoide, pohjustaja, heleyttäjä, suojakerroin 20 sekä pitkäkestoinen ominaisuus. Meikkivoiteen paras ominaisuus on ehdottomasti color correcting, joka taittaa iholta ei toivottuja värejä kuten esimerkiksi punaisuutta. Ihosta tulee täydellisen tasaisen sävyinen Lumenen CC- voiteen avulla! Lumenen CC-voide sopii mielestäni lähes kaikille ihotyypeille, sillä se jättää ihon semi mataksi. Näin ollen kuivalla/normaalilla iholla sitä ei tarvitse puuteroida ja rasvoittuvammalla ihon puuterointi tekee siitä vieläkin kestävämmän. Ainoana miinuksena keksin tässä meikkivoiteessa sen ettei sen kerrostettavuus ole kauhean hyvä. Jos tuotetta laittaa liikaa kasvoille alkaa se kertymään juonteisiin. Yhdellä ohuella kerroksella kuitenkin sen peittokyky on loistava sekä se jättää iholle kauniin kuulauden.

Pääset lukemaan Lumene CC Color Correcting meikkivoiteesta lisää tästä linkistä.

Untitled

Lumene CC Color Correcting meikkivoiteen plussat ja miinukset: 

+ Color Correcting ominaisuus

+ SPF 20

+ Hyvä peittokyky

– Heikko kerrostettavuus

Mikä on sinun suosikki meikkivoiteesi? 

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR MEIKKIVOIDE

MAC PRO LONGWEAR PEITEAINE & MEIKKIVOIDE

KOVEMMANKIN TREENIN KESTÄVÄ ISADORAN ALL DAY WEAR MEIKKIVOIDE

2 kommenttia

  1. Sinni kirjoitti:

    You Tuben Papered Folw:in Gemma (?) testasi Diorin uutta kesämeikkivoidetta Diorskin Forever Fluide Summer Skin. Nappasin sen ex-temporee’ ale-päivänä mukaan. Ja tämä kiilasi toisen suosikkini rinnalle! Just sellainen mistä nyt tykkään. Ei matta, eikä liian hohtava. Antaa peittoa sopivan kevyesti. Capture Totale Serum Foundation on myös suosikkini pysyvyyden vuoksi. Pitää ihoni kiillottomana hämmästyttävän kauan.

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      En ookkaan kuullut kyseisestä meikkivoiteesta ennen 🙂 Täytyykin tutustua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.