Hae
Paletilla

Kat Von D Alchemist Holographic Palette

Kat Von D Alchemist (1)

IMG_5601

Tämä Kat Von D Alchemist Holographic paletti oli Lontoon reissulla ensimmäinen tuote joka aiheutti sen pakko saada fiiliksen. Oikeastaan yllätyin sen edullisesta 25 punnan hinnasta, enkä voinut enään sen jälkeen jättää sitä hyllyyn. Alchemist paletti sisältää neljä holographista sävyä, jotka ovat todella moni käyttöisiä. Yksittäin käytettynä paletin värit toimivat korostusväreinä, mutta ne on kuitenin pääasiassa suunniteltu käytettäväksi muiden luomivärien tai esimerkiksi kajaalien päällä jolloin sävyjen väri muuttuu pohjavärin mukaan.

Kat Von D Alchemist (2)

Kat Von D Alchemist

Esittelin tuossa joskus taannoin samankaltaiset Linda Hallbergin Enchanted Secrets duochrome sekä Metallic Mysteries paletit jotka toimivat samalla idealla. Lindan paletit ovat kuitenkin jääneet pölyttymään laatikkoon sillä niissä ei riitä pigmentti yksinään käytettäväksi. Vaikka Lindan paletit ovat  ihanat ja varmasti pääsevät taas joskus käyttöön niin tämä Kat Von D Alchemist paletti on laadultaankin jo ihan eri luokkaa. Yllä olevassa kuvassa olen kerran pyyhkäissyt sormen palettiin ja siitä swatchannut käteen. Aika mieletön pigmentti vai mitä?

Paletin sävyt ovat saaneet inspiraationsa erilaisten kivien mukaan sillä ainakin niiden nimet viittaavat siihen. Sävyt ovat kuvassa oikealta vasemmalle: pink opal, green emerald, ultra violet amethyst sekä blue saphyre. Sävyt näyttävät paletissa vaaleilta eikä niistä huomaa kun niiden pohjasävyn,  mutta niiden upeus tulee esille vasta valon osuessa niihin tai iholla. Näissä jos jossain sävyissä on todella upea kiilto ja hohto!

Kat Von D Alchemist (3)

Mielettömän tuotteesta tekee myös se, että se toimii loistavasti myös yksinään käytettynä! Paremmat pigmentit toki sävyistä saa irti mikäli sen kostuttaa meikinkiinnityssuihkeeseen, laittaa sen peiteaineen tai luomivärinpohjustajan päälle. Pigmenttiä irtoaa riittävästi tiheällä siveltimellä jolloin sävyt eivät välttämättä tarvitse alleen mitään muuta tuotetta. Kat Von D Alchemist paletin avulla saa silmämeikin hohtamaan ja kiiltämään enkä malta olla näkemättä miltä nämä sävyt näyttävät esimerkiksi smoky eyen päällä!


Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Kat Von D kulttimaiset meikkituotteet

Linda Hallberg – Luovuutta ja leikittelyä väreillä ilman rajoituksia

Huda Beauty Desert Dusk Palette

4 kommenttia

  1. Inka Monola kirjoitti:

    Oi tää paletti herätti mun mielenkiinnon tosi lujaa! Pakko saada!

  2. Linda kirjoitti:

    Vau! Ihan tajuton pigmentti 🙂 Ja tosiaan ihan eri luokkaa kuin siinä Linda Hallbergin paletissa. Olisin jotenkin itsekin kuvitellut tän paletin olevan kalliimpi, mutta kiva kerrankin yllättyä positiivisesti hinnan suhteen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.