Hae
Paletilla

I LOVE ME MESSUTÄRPIT

I Love me messu alennuksia
Huomenna starttaa tämän vuoden I Love me- messut ja päätin koota teille muutamia messutärppejä sekä kiinnostavia brändejä joihin kannattaa käydä tutustumassa!  Tässä teille siis muutamat I Love me messutärpit jotka aion itsekin käydä tsekkaamassa heti huomenna.

BEAREL 6a80

Bearelilla on ihan älyttömän upeat messutarjoukset ja kannattaakin suunnata heidän pisteelleen! Sain viime vuonna parasta asiakaspalvelua mitä olen koskaan saanut Bearelin pisteeltä! Viime vuonna myös Bearelin piste veti porukkaa hyvin ja siellä olikin kokoajan valtava tungos. En yhtään ihmettele jos tänä vuonna on samanlaista, sillä tarjoukset ovat ihan mielettömiä!

K-Beauty tuote kassi 20 ensimmäiselle / 10kpl Kangasnaamioita 10€ / Mizon Hyaluronihappo seerumi -40% / Mizon etanaseerumi -40%

Beautyko.fi 7b110

Beautyko.fi on ensimmäistä kertaa I Love me messuilla ja pisteeltä löytyy myös todella hyviä messutarjouksia. Olen päässyt tässä muutamien kuukausien aikana tutustumaan Beautykon tuotteisiin ja jokainen tuote on ollut todella mieluinen. Beautyko.fi lanseeraa korealaisen kosmetiikka brändin Skinfoodin messuilla Suomeen.

10kpl Eyenlip kangasnaamioita 5€ / Eyenlip kosteusvoiteet 10€ kappale / Skinfood tuotteet -30%

Nordic Beauty Import 6A50

NBI:n osasto on yleensä I Love me messujen isoimpia osastoja sillä sieltä löytyy mm. Huxley, Kocostar, TonyMoly, Beautyblender. Itse käyn hakemassa pisteeltä aina uuden beautyblenderin messutarjouksella sekä tänä vuonna käyn ehdottomasti tutustumassa Huxleyn tuotteisiin!

Beautyblender Bounce meikkivoide  34,90€ / Beautyblender primerit 26,90€ / Beautyblender meikkisienet -35%

I Love me messutärpit

ELINAK GLITTER & MAKE UP FACTORY

Glitter by ElinaK messuosasto on varmasti tänä vuonnakin messujen kilmaltavin piste, jossa vilinää riittää koko viikonlopun ajan. Samaisella pisteellä on myös Make Up Factory johon kannattaa käydä tutustumassa. Sunnuntaina pisteellä kisataan Make Up Factoryn meikkikilpailun finaali osuus.

4kpl Glittereitä ja liimattavia ihotimantteja 10€ / Siirtokuvatatuoinnit alk. 5€ / Glitter Palette by ElinaK 19€

KORRES 7e120

Korresin pisteellä kaikki normaalihintaiset tuotteet -30%

Saaren Taika

Teepuu ja Veera suosikkisaippuat 2kpl 20€

I Love me messutärpit

Jolie 6f48

Joliella oli ehdottomasti viime vuonna messujen kaunein piste joten odotan innolla miten kaunis se on tänä vuonna. Joliella on myös ihan mielettömiä alennuksia mm. Whamisan tuotteista! Kannattaa ehdottomasti suunnata Jolien pisteelle sillä kaikki tuotteet ovat jossakin alennuksessa. Kiinnostavia tuotteita löytyy Urangilta, Madaralta, Alima Purelta ja Patykalta.

Lidl Suomi 7a128

Oli mielenkiintoista huomata, että Lidlillä on oma piste tänä vuonna  I Love me messuilla. Lidl tuo messuille Cien ihonhoitotuotteet ja pisteeltä löytyy hyviä tarjouksia jo todella edullisista tuotteista. Olen joskus käyttänyt Cien tuotteita, mutta myös Cien Nature tuotteet ovat todettu todella toimiviksi.

Q10 & Vital silmänympärysvoiteet 2,50€ / Kasvovoiteita 3€ / Käsivoiteita 1,50€

NHS Nordic Health Systems

Benecos, Lavera, UpCircle, Nurme, GRN, Cattier kaikki tuotteet -40%

I Love me messutärpit

PROCARE OY (6B48)

Procare on myös sellainen piste messuilla missä on aina käytävä sillä sieltä löytyy tuotteita kiinnostavilta brändeiltä kuten: Real Techniques, Jeffree Star, LA Girl, Eylure yms! Jeffree Starin piste tuo messuille varmasti ihmisiä lisää ja piste on ollut monta vuotta varmasti ihmisten suosikki piste. Procarella on aina todella hyviä messutarjouksia ja ne on aina käytävä katsomassa!

Face Helsinki 6b50

Face Helsingin pisteellä tulee myös käytyä joka vuosi sillä siellä on Ziajaa alennuksessa! Olen käynyt messuilla yli viisi vuotta putkeen ja joka kerta olen melkein ostanut Ziajan tuotteita sieltä itselleni. Saa nähdä lähteekö sitä myös tänä vuonna mukaani!

4Dream 7F110

Pisteellä on myynnissä Boho Green Make Up tuotteita ja itseäni kiinnostaisi hirveästi tutustua niihin! Olen innostunut nykyään kokeilemaan myös tuotteita luonnonkosmetiikan puolelta. Bohon lisäksi pisteeltä löytyy mm. Balmyou ja Beauty Garden jonka naamiot ja voiteet ovat houkutelleet jo pitkään.

Mitkä on sun I Love me messutärpit? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

 I LOVE ME MESSUFIILIKSET 2018

BEAUTY BLENDER UUTUUDET / BOUNCE MEIKKIVOIDE

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *