Hae
Paletilla

Helmikuun kosmetiikkasuosikit 2019

Aloitin tammikuussa postaus sarjan jossa kerron joka kuukausi sen kuukauden suosikki kosmetiikkatuotteeni. Tarkoituksena on tuoda esille sellaisia tuotteita mitä käyttää esimerkiksi päivittäin tai sellaisia tuotteita joista ei ole kerrottavaa postauksen verran. Tammikuun suosikit olivat todella helppoja, mutta nyt helmikuussa jouduin oikeasti miettimään mitkä ovat tämän kuukauden suosikki tuotteeni. Helmikuun kosmetiikkasuosikeista löytyy tuotteita joita olen käyttänyt jo kauan tai sitten ne ovat nousseet suosikeiksini pienen ajan sisällä.

helmikuun kosmetiikkasuosikit

Physicians Formula Butter Bronzer

Physicians Formulan hehkutukselta ei ole voinut välttyä helmikuussa sillä heidän tuotteet tulivat myyntiin joihinkin K-Citymarketteihin. Ihastuin kesällä Physicians Formulan tunnetuimpaan tuotteeseen, nimittäin butter bronzeriin. Sain vihdoista viimein ostettua uuden butter bronzerin ja mieleeni muistui jo ensimmäisellä käyttökerralla se syy miksi olin sanonut sitä maailman parhaimmaksi aurinkopuuteriksi! Physicians Formulan butter bronzerin levittyvyys on ihan omaa luokkaansa sen silkinpehmeän koostumuksen ansiosta.

Helmikuun kosmetiikkasuosikit

Bronx Colors Single Slide luomivärit

Bronx Colorsin Single Slide luomivärit ovat olleet helmikuussa kovassa käytössä ja en voi kun kehua näitä paletteja! Kerroinkin linkkaamassani postauksessa, että Bronx Colorsin Single Slide luomivärit ovat itse koottavia luomiväripaletteja joihin voit valita juuri itseäsi miellyttävät sävyt. Yksi nappi maksaa 3,90€ ja näiden edullisten luomivärien pigmenttisyys on ihan huikea!

Helmikuun kosmetiikkasuosikit

Bourjois Paris Rouge Fabuleux Lipstick

Pääsin helmikuun alussa myös tutustumaan uuteen Bourjois Paris merkkiin ja heidän huulipuna on päässyt käyttöön useasti tässä kuussa. Tykkään todella paljon nudeista huulipunista, mutta tämä on enemmän ruskeampi mitä normaalisti käytän. Vierastan hieman ruskeita huulipunia, mutta tämän sävy on ollut erittäin mieluinen. Huulipuna pysyy paikallaan ja ei kulu helposti pois joten siitä myös ehdottomasti plussaa.

Helmikuun kosmetiikkasuosikit

The Body Shop Shea Nourishing Body lotion

The Body Shopin Shea vartalovoide tuli markkinoille vasta vähän aikaa sitten. Shea vartalovoide sisältää voipuunvoita joka on tunnettu sen ihoa tehokkaasti hoitavasta ominaisuudestaan. Vartalovoiteen kevyt koostumus imeytyy ihoon hetkessä eikä jätä inhottavan tahmeaa tunnetta iholle. Vaikka vartalovoide on kevyt koostumukseltaan niin se sopii silti kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. The Body Shopin Shea tuoksu sopii mielestäni miehille, että naisille joten tuote on myös ollut kovassa käytössä miehelläni.

Helmikuun kosmetiikkasuosikit

The Body Shop Matcha Tea Pollution Clearing Mask

The Body Shopin syväpuhdistava matcha tea kasvonaamio on ollut yksi suosikkini jo pidemmän aikaa. Kyseessä on siis ilmansaasteita ja likaa vastaan taisteleva kasvonaamio jolla on kuitenkin myös ihoa kosteuttavia ominasuuksia. Antioksidantti pitoisen matcha teen lisäksi naamio sisältää luomuoliiviöljyä joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Jotkut syväpuhdistavat kasvonaamiot ovat liian tujuja kuivalle iholleni, mutta tämä The Body Shopin matcha tea naamio on ollut itselleni sopiva syväpuhdistava naamio. Naamion raikkaan tuoksun ansiosta se myös piristää mukavasti samalla kun se hoitaa ihoa!

Oliko joukossa tuttuja tuotteita?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TAMMIKUUN KOSMETIIKKASUOSIKIT 2019

FORMULA 10.0.6 PEEL-OFF KASVONAAMIOT

UUDET TEHOKOSTEUTTAVAT HIUSTENHOITOTUOTTEET THE BODY SHOPILTA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *