Hae
Paletilla

Loreal Paris Paradise Extatic Mascara

Mä tuun täällä jälkijunassa niin kuin yleensäkin uusien kosmetiikka hehkutuksien kanssa. Lämpenen todella hitaasti uusille tuotteille ja harvoin oon ensimmäisten joukossa hamstraamassa juuri markkinoille tulleita tuotteita. Luen monta arvostelua ja kuuntelen muiden kokemuksia uusista tuotteista ennenkö säntään itse niitä ostamaan, tietenkin muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Mä en ole koskaan pitänyt ripsivärejä tärkeänä osana mun kosmetiikka varastoja. Oon yleensä se joka ostaa halvimman ripsivärin kaupasta ja käyttää sitä kunnes se on jo niin kuivaa, että se pitäis heittää pois. Mä oikeastaan vihaan ripsivärejä sillä kaikki ripsivärit näyttää samalta mun lyhyissä ja piikkisuorissa ripsissä, missä ei edes taivutukset pysy. Jos saisin päättää niin pitäisin ripsienpidennyksiä aina, mutta koska niiden huoltaminen on turhauttavaa ja kun itse niitä tekee työkseen ei vain huvita ravata huolloissa muilla, vaikka jokaisen teknikon ammattitaitoa arvostankin. Tästä syystä luovuin vuosia sitten ripsienpidennyksistä ja siitä asti olen etsinyt hyvää ripsiväriä.

Koska Loreal Paris Paradise Extatic ripsiväri on ollut sen verta hehkutettu ja sitä on verrattu myös Too Facedin Better Than Sex ripsiväriin, josta pääosin olen kuullut pelkkää hyvää vaikka en sitä itse ole päässyt kokeilemaan oli se hyvä kotiuttaa -40% alesta itselleen kokeiltavaksi. Paradise Extatic mascara lupaa antaa ripsille pituutta sekä täyteläistä volyymia. Sen äärimmäisen pehmeä harja takaa hienovaraisen levityksen ja voidemainen, helposti levittyvä koostumus antaa ripsille volyymia. Essencen ripsivärit on nousseet mun suosikeiksi edullisella hinnallaan sekä melkein jokainen heidän ripsiväri ajaa asiansa. Oli kiva päästä vertaamaan Lorealin Paradise mascaraa Essencen mascaroihin, sillä kyseessä on kuitenkin melkein kolme kertaa kalliimpi ripsiväri. Kriteerinä ripsivärille mulla on, että se pysyisi koko päivän varisematta poskille eikä se sotkisi. Mitään mega volyymia en edes odota saavani miltään ripsiväriltä.

Monet uudet ripsivärit tekisi mieli jättää pöydälle aukinaisena kuivumaan muutamaksi päiväksi, sillä niiden koostumus on omaan makuuni liian nestemäisiä, mutta tämä Lorealin ripsiväri kyllä lunasti lupauksensa ja koostumus oli ihanan voidemaista. Olen käyttänyt nyt ainoastaan tätä Lorealin Paradise Extatic mascaraa ja se kyllä lupauksiensa mukaan antaa ripsille täyteläistä volyymia ja tuuheutta joka tekee ripsistä paksumman oloiset, mutta pituutta en ole sen huomannut tuovan.  Ripsiväri ei kerrostaessa paakkuunna ripsiä, mikä on positiivista näin tynkä ripsien omistaneena. Taivutukset ei pysy mulla tällä ripsivärillä sen pidempään kuin millään muullakaan ripsivärillä.

Kestävyydestä sen verran, että normaalissa käytössä ripsiväri pysyy yläripsissä moitteettomasti, mutta itku naurua eikä hirveetä hiki jumppaa se ei kestä. Mikä toki oli ihan odotettavissa, koska kyseessä kuitenkaan ei ole vedenkestävä ripsiväri. Verrattuna kolme kertaa edullisimpiin Essencen ripsiväreihin sanoisin, ettei tämä hintansa arvoinen ripsiväri ole. Jos kyseessä olisi edullisempi kuin 15€ ripsiväri voisin harkita sen ostamista uudelleen. Olisi hauska päästä vielä vertailemaan tätä ripsiväriä Too Facedin Better Than Sex kulttiripsiväriin, sillä sanotaan että Paradise Extatic ripsiväri olisi vielä parempi.

Mikä on suosikki ripsivärisi?

8 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Hmmm, kovasti tekisi mieli tätä kokeilla. essencen ripsiväreistä en tykkää, en ole löytänyt niistä yhtään hyvää. Epäilyttää tuhraako tämä päivän aikana, ehkä se pitäisi vaan kokeilla 😉

 2. Niina kirjoitti:

  Mulle kelpaa hyvin edulliset Essencen ripsarit ja nyt ajattelin kokeilla yhtä edullista luonnonkosmetiikan ripsaria 🙂 Mun mielestä turha maksaa paljon ripsarista, jos kerta edullisemminki saa hyvän!

 3. Linda kirjoitti:

  Mä en tykännyt Better Than Sexistä, joten veikkaan ettei tääkään olisi ehkä mun makuuni kun näitä niin samanlaisiksi sanotaan 😀 Tai siis ei se huono ollut, mutta ei tosiaan mitenkään erikoinen eikä varsinkaan hintansa arvoinen. Edulliset essencen ripsarit kelpaa hyvin mullekin 🙂 Aiemmin käytin tosi pitkään +30 euroa maksavaa Shiseidoa, joka yhä edelleen on mun suosikki, mutta essencen ripsarit hoitaa asiansa kyllä paremmin kuin hyvin!

 4. Viivi kirjoitti:

  Mä oon tykänny Essencen ripsareista, mutta eihän kaikki toimi kaikilla! Mulla tää paradise extatic välillä valahtelee, mutta taas välillä pysyy paikallaan.

 5. Viivi kirjoitti:

  Mä oon ihan samaa mieltä! Mä en oo koskan kokeillu luonnonkosmetiikka ripsareita 🙂

 6. Viivi kirjoitti:

  Better Than Sexistä ollaan niin montaa mieltä. Mäkin pääosin oon kuullut siitä huonoo!
  Mä oon joskus miettinyt sitä sensain 38 kun se kestää itkut ja naurut. Mä yleensä nauran vedet silmissä niin se ois mulle hyvä ja en tykkää yhtään vedenkestävistä ripsareista 😀

 7. Siiri kirjoitti:

  Mulle toi ei toiminut, mutta olisi varmasti toiminut jos siitä olisi ollut vedenkestävä versio paikalla. Itsellä piikkisuorat ripset, jotka tarvitsevat aina (tämäkin tuli nyt testattua) veden kestän ripsivärin ja kunnon taivutuksen alle! 😀

 8. Viivi kirjoitti:

  Mä oon kuullut kans, että vedenkestävällä ripsarilla pysyis taivutuksen paremmin, mutta en tykkää yhtää vedenkestävän ripsivärin poistosta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.