Hae
Paletilla

Skin Regimen – 89,5% luonnollisia ainesosia sisältävä puhdistustuote

*Tuote on saatu

Skin regimen

Stoorla lähetti syksyllä yllätyspaketin jossa paljastui /Skin Regimen/ sarjan vaahtoava puhdistustuote jonka testaamista olen odottanut innolla. Käydessämme kesällä toimispisteellä Valkeakoskella niin Stoorlan ihana Ella kertoi silloin, että heille oli tulossa Italialainen uusi tehokas kosmetiikkamerkki Skin Regimen myyntiin. Skin Regimen ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä ja auttaa korjaamaan elämäntapojen tuomia huonoja vaikutuksia ihossa.

Skin regimen

SKIN REGIMEN cleansing cream/anti-pollution face wash

Skin Regimen vaahtoava puhdistustuote on tehty suojaamaan ihoa saasteilta ja se sisältää Longevity Complex™ -aktiiviaineyhdistelmää, joka taistelee ikääntymistä kiihdyttäviä ja stressiä aiheuttavia tekijöitä vastaan. Kyseessä on hellävarainen, 89,5% luonnollisia ainesosia sisältävä puhdistustuote joka sisältää katajaa, kopaivan, ruusun ja setripuun eteerisiä öljyjä. Skin Regimen vaahtoava puhdistustuote ei sisällä sulfaatteja ja se käy kaikille ihotyypeille paitsi ei kauhean herkälle.

Untitled

Skin Regimenin vaahtoava puhdistustuote lupaa poistaa iholta meikin, aurinkosuojan, päivän aikana kertyneet ilmansaasteet sekä muut epäpuhtaudet hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Tottakai koska tuote lupaa poistaa meikin päätin ensimmäisenä kokeilla sitä meikinpuhdistukseen ja kauhean paksua meikkipohjaa tuote ei poista yhdellä pesu kerralla. Kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa tämä vaahtoava puhdistustuote toimii moitteettomasti sekä tavallisessa kasvojenpuhdistuksessa.

skin regimen

Skin Regimen puhdistustuotteen tuoksu muistuttaa todella paljon luonnonkosmetiikka tuotteiden tuoksua sen sisältävien eteerisien öljyjen takia. Tämä luonnonkosmetiikasta tuttu tuoksu ei ole itselleni se kaikista mieleisin, mutta toimii aamuisin eräänlaisena virkistyksenä! Stoorlan nettikaupassa voit kosmetiikka tilauksen yhteydessä tilata samalla vaikka uusia kodinsistustus tuotteita itsellesi. Kyseisen puhdistustuotteen hinta on 28€ ja se on todella riittoisaa sillä pieni määrä riittää kasvojenpuhdistukseen.

*En hyödy linkkeistä


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

UUSI VERKKOKAUPPAKESKUS STOORLA

NOUGHTY 97% LUONNOLLINEN HIUSTENHOITOSARJA

DICK JOHNSON, MIESTEN KOSMETIIKKATUOTTEITA

2 kommenttia

  1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Olipa kiva lukea tästä putsarista! Mulla on tää testauksessa ja vaikka oon kuvat räpsinyt tästä jo kuukausia sitten, kirjoittamisen alkuun en ole vielä päässyt. Mä tykkään tästä muuten tosi paljon, mutta se tuoksu ei oo mulle yhtään mieleen. Mä oon koittanut opetella sietämään just sitä tosi voimakasta ja vähän yrittistä tuoksua, joka tässä on ja mikä on just luonnonkosmetiikalle monesti tyypillinen, mutta mun nenä ei siihen vaan näytä tottuvan. Harmittaa, kun muuten niin kiva tuote on jäänyt niin vähälle käytölle tollasen seikan takia :/

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Mulla tää odotti tosi kauan, että sain loppuun muita putsareita. Vihdoin kuitenkin sain tän käyttöön ja oon kyllä tykännyt perus kasvojenpuhdistuksessa, mutta toi tuoksu ei ole munkaan lemppari 😀 Tuoksu kuitenkin toimii jotenkin tosi hyvin aamuisin, kun sillä lähtee hyvin päivä käyntiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.