Hae
Paletilla

UUDET FLAER MEIKKISIVELTIMET

*Sisältää mainoslinkkejä

Flaer meikkisiveltimet

Viime vuoden puolella Kicksin sivellin valikoima koki uudistuksen ja markkinoille tulo uusi sivellin brändi FLAER. Nämä siveltimet ovat valmistettu kierrätysmateriaaleja käyttäen sekä luontoa ja ympäristöä kunnioittaen. FLAER meikkisiveltimet ovat suunniteltu yhdessä kauneusalan ammattilaisten ja meikkaajien kanssa niin, että ne palvelisivat myös parhaimmalla tavalla kuluttajia. Siveltimet tuntuvat todella laadukkailta ja niiden harjakset ihan älyttömän pehmeiltä. Käsityönä sidotut synteettiset harjakset jo itsessään auttavat kauniin meikkipohjan sekä silmämeikin teossa.

*SIVELTIMET SAATU

Flaer

FLAER MEIKKISIVELTIMET

  1. *102 All Over Face Powder Brush – Todella iso ja pehmeä puuteri sivellin. Toimii loistavasti juuri puuterin laitossa tai esimerkiksi aurinkopuuterin/varjostus tuotteiden häivyttämisessä.
  2. *103 Precision Powder Brush – Hieman pienempi puuteri sivellin joka toimii myös esimerkiksi poskipuna siveltimenä tai aurinkopuuteri siveltimenä. Itse käytän puuteriin.
  3. *208 Highlighter Fan Brush – Highlighter sivellin.
  4. *207 Angled Highlighter Brush – Nimensä mukaisesti highlighter sivellin, mutta mielestäni tämä toimii ihan älyttömän hyvin pienien alueiden puuterointiin.  Täydellinen irtopuuterin levittämiseen silmien alapuolelle.
  5. *301 Tapered Blending Brush – Häivytys sivellin. Sellainen sivellin jonka jokaisen silmämeikkejä tekevän pitäisi omistaa. Toimii loistavasti häivytys sävyn laitossa sekä värien yhteen häivyttämisessä.
  6. *305 Eye Shader Brush – Pienempi ja tiiviimpi sivellin joka toimii sävyjen pakkaamiseen tai häivyttämiseen.
  7. *304 Detailed Blending Brush – Tarkka luomivärisivellin joka soveltuu luomivärin pakkaamiseen tai alaluomelle käytettäväksi.
  8. *403 Smokey Eyeshadow Brush – Pieni ja tiheä häivytys sivellin joka toimii loistavasti alaluomella tai ulkonurkan/pienien aluiden tummentamiseen.
  9. *406 Angled Brow Brush – Kulmakarva sivellin joka sopii myös rajauksien tekemiseen.

Flaer meikkisiveltimet

FLAER siveltimissä parhaimpia puolia on niiden pehmeys. Tykkään itse todella paljon pehmeistä ja isoista puuteri siveltimistä ja sellaisia juuri ovatkin 102 ja 103 siveltimet. Isolla puuteri siveltimellä saa nopeasti levitettyä puuterit kasvoille kun taas tuo pienempi *102 All Over Face Powder Brush soveltuu puuterin lisäksi aurinkopuuteriin ja poskipunaan. *208 Highlighter Fan Brush on sellainen sivellin mitä käytän lähes aina highlighterin levityksessä. Olen taas ihastunut *207 Angled Highlighter siveltimeen, sillä se soveltuu loistavasti juuri irtopuuterin levittämiseen silmien alapuolelle. Olin kaivannut sivellin arsenaaliin juuri tuollaista sivellintä!

Flaer meikkisiveltimet

laaja valikoima erilaisia siveltimiä eri tarkoituksiin.

FLAER sivellin suosikkeihin kuuluu ehdottomasti nämä luomille tarkoitetut siveltimet. Tämä nelikko edustaa hyvin paljon sitä millaisista siveltimistä pidän itse silmämeikkien teossa. Ensimminen *301 Tapered Blending Brush edustaa hyvin sellaista sivellintä millä työskentelen todella paljon silmämeikkejä tehdessä. Pyöreäpäiset häivytyssiveltimet on sellaisia mitä käytän aina. Nämä sopii niin älyttömän hyvin häivytys sävyn eli ensimmäisen sävyn levitykseen ja häivytykseen sekä koko lopputuloksen viimeistelyyn. *305 Eye Shader Brush ja *304 Detailed Blending Brush edustaa hyvin perinteisiä luomivärisiveltimiä, mutta 305 on loistava alaluomen häivyttelyyn sekä esimerkiksi pienien alueiden tummentamiseen. Viimeisenä varmasti yksi mun suosikki siveltimistä nimittäin *403 Smokey Eyeshadow Brush joka on täydellinen alaluomelle, ulkonurkan tummentamiseen sekä tarkkaan työskentelyyn. Pienet silmät omaavilla nämä on ihan loistavia juuri alaluomella.
siveltimet

Hyvät ja laadukkaat siveltimet ovat jo puoli meikkiä ja FLAER meikkisiveltimet on hinta- laatu suhteeltaan loistavat! FLAER meikkisiveltimien pehmeys tekee karvasta joustavan jolloin esimerkiksi silmämeikkisiveltimet tekee jo lähes itsessään sen työn meikkiä tehdessä. FLAER meikkisiveltimissä on todella laaja valikoima ja sieltä löytyy niin meikkipohjaan kuin silmämeikin tekoon soveltuvia tuotteita. Kaikki kokeilemani FLAER siveltimet ovat olleet super hyviä, mutta erityis maininnan saa brändin silmämeikki siveltimet! Hyvät häivytyssiveltimet ovat mun silmämeikkien salaisuus ja teen silmämeikkini lähes kokonaan häivytyssivetimillä. Hyvät häivytyssiveltimet häivyttävät luomivärit vaivattomasti. Erityismaininta vielä FLAER meikkisienille joita valikoimasta löytyy neljä. Kaksi perinteisempää meikkisientä *501 Soft Blending Sponge ja *503 Super Soft Blending Sponge. Näiden lisäksi valikoimasta löytyy vielä esimerkiksi *504 Velvet Blending Sponge joka on samettisen pinnan omaava meikkisieni. FLAER siveltimet sekä meikkisienet saavat minulta todellakin ison suosituksen. Jokainen sivellin on ollut todella laadukas ja hyvä, eikä nämä ole hinnalla pilattu. FLAER siveltimien hinnat ovat 7,90-19,90€ ja niitä saa ostettua kaikista Kicks myymälöistä sekä verkkokaupasta.

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

EVOLVE GENTLE CLEANSING MELT PUHDISTUSBALM – LUONNONKOSMETIIKKA LÖYTÖ

LOREAL AIR VOLUME MEGA RIPSIVÄRI

2 kommenttia

 1. Nadine kirjoitti:

  Olisi kiva nähdä jotain meikkiä / kuvia, jotka on tehty näillä työkaluilla. Itse olen hyvin ronkkeli siinä asiassa, ja käytän kerran hyväksi havaittuja pensseleitä (https://viaperasperaadastra.com/2021/01/19/kuvankaunis-oma-kosmetiikan-suosikkilistani/ ). Yksi ongelma: silloin kun nämä hajoaa, uusia ei saa mistään. Joten on aika kokeilla jotain muuta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *