Hae
Paletilla

Glossybox Marraskuu 2019

Glossybox marraskuu

Postin lakkojen ansiosta marraskuun Glossybox saapui itselleni näin joulukuussa. Positiivista voisia sanoa lakkoilusta sen, että kerrankin Glossy oli tuotu tuohon lähimpään postin palvelupisteeseen kun yleensä sen on saanut hakea kauempaa. Glossybox marraskuu teemana oli Merry Metallics ja se näkyi kyllä boksin ulkonäössäkin. Kaunis viininpunainen boksi yhdistettynä kultaisiin yksityiskohtiin toi mieleen heti joulun sekä pikkujoulut. Teema oli mielestäni loistava näin pikkujoulukautena ja boksin sisältäkin paljastui juuri juhliin sopivia tuotteita.

Glossybox marraskuu

Mavy Velvet Hydro Matte Lipstick

Marraskuun Glossyboxista paljatui E-vitamiinia sisältävä Mavy Velvet Hydro Matte huulipuna joka on pakattu upeaan kullansävyiseen hylsyyn. Huulipunan koostumus ja pigmenttisyys vaikutti todella hyvältä ja sävy todella kivan neutraalilta.

Untitled

Steve Laurant Rose Gold Powder Pigment

Steve Laurantin ruusukultainen luomiväripigmentti vaikutti heti ensisilmäyksellä todella upealta sävylta. Pigmentti kuitenkin kannattaa kiinnittää märkään pohjaan sillä puuteroiduille luomille se ei tarttunut niin hyvin kuin esimerkiksi peiteaineen päälle. Pigmenttiä voi käyttää esimerkiksi luomivärinä tai korostuksena,

Untitled

Got2b Glued Hiuskiinne

Vihreän teen ja limen tuoksulla varustettu hiuskiinne lupaa pitää kampaukset paikallaan seuraavaan pesuun asti. Nämä pienet lakkapullot ovat super näppäriä reissuissa, sillä niitä isompia pulloja on ärsyttävä kantaa mukana. Itse en ole mikään lakan suurkuluttaja, mutta nämä pienet lakkapullot ovat aina tervetulleita.

Glossybox marraskuu

Stylondon 9Colour Eyeshadow Palette

Glossyboxista paljastui itselleni täysin tuntemattoman brändin pieni luomiväripaletti jonka sävyt vaihtelee maanläheisesti pronssisävyistä voimakkaan viininpunaiseen. Paletista löytyy niin matta kuin shimmer luomivärisävyjä. Aivan ihanan kompakti luomiväripaletti jossa on upeita sävyjä, mutta tämä pääsee itselläni eteenpäin.

Glossybox marraskuu

Emite Make Up Eyeshadow Brush E144

Emite on ammattilais meikkibrändi ja boksista paljastuikin heidän häivytyssivellin. Koska itse rakastan erilaisia häivytyssiveltimiä niin olin ehdottomasti eniten innoissani tästä tuotteesta. Siveltimessä on todella muhkea varsi ja se vaikuttaa enemmän vesivärisiveltimeltä kuin luomivärisiveltimeltä joten en ole vielä ihan varma kuinka paljon tykkään siitä. Sopii todella hyvin silmämeikkien viimeistelyyn mitä sitä nyt olen ehtinyt kokeilemaan.

Untitled

Glossybox marraskuu 2019

Glossybox marraskuu oli mielestäni juuri sellainen kauneusboksi mitä itse haluaisin, että kaikki boksit olisivat.  Boksi joka on enimmäkseen meikkipainotteinen, mutta mukana olisi välillä jotain muutakin. Teema oli loistava tätä kautta ajatellen ja sisältö minusta todella kiva. Ainoa tuote jonka annan eteenpäin on luomiväripaletti ja vain sen takia, että voin ilahduttaa sillä jotakin muuta. Pääset tilaamaan joka kuukausi saapuvan Glossyboxin itsellesi tästä. 

Mitä mieltä olit marraskuun Glossyboxista? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

GLOSSYBOX LOKAKUU 2019

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX – MARRASKUU 2019

PAI SKINCARE LUONNONKOSMETIIKKASARJA HERKÄLLE IHOLLE

2 kommenttia

  1. Kosmetiikkakatri kirjoitti:

    Ihan kiva sisältö, mutta paletti turhan yksivärinen, liilat sävyt ovat vähän sellaisia niin ja näin -tulee harvemmin käytettyä itse meikissä.

    http://www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Varmasti sellaiselle jolla on entuudestaan jo erilaisia paletteja niin tuo boksissa tullut on turha. Tästä syystä itsekin annan sen mielummin jollekin muulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *