Hae
Paletilla

The Body Shop – Sekunneissa imeytyvä vartalojogurtti

The Body Shopille on tullut ihana uutuus nimittäin kevyen geelimäset vartalojogurtit. Vartalojogurtit on suunnattu juuri kiireisiin hetkiin, jolloin paksumman vartalovoiteen imeytyminen ei tule kuuloonkaan. Tai mun kaltaisille ihmisille jotka eivät jaksa odottaa vartalovoiteen kuivumista ja siksi hoitavat vartalon ihoa liian harvoin. Vartalojoqurtin kermaisen geelimäinen koostumus imeytyy ihoon sekunnneissa ja pitää ihon kosteutettuna jopa 48h. Vartalojogurtit sisältävät yhteisökaupankautta tuotettua mantelimaitoa sekä hedelmätiivisteitä. Yhteisökaupan mantelimaito ravitsee ja hoitaa herkkää ihoa tehokkaasti. Mantelimaidon lisäksi vartalojogurtit sisältävät bioteknisesti tuotettua hyaluronihappoa sekä kasvipohjaista glyseriiniä. Hyaluronihappo ja kasvipohjainen glyseriini auttavat yhdessä ihoa pysymään kosteutettuna sekä pehmeän tuntuisena. Vartalojogurtit ovat 100% vegaanisia, eikä sisällä parafiiniä tai mineraaliöljyjä.
Kasvojen ihoa tulee hoidettua jos jonkinlaisilla tuotteilla, mutta atooppiseen taipuvan vartalonihoni hoito on minimaalista. Suosin vartalonhoidossa nopeasti imeytyviä ja vaivattomasti levitettäviä tuotteita. Vaikka The Body Shopin vartalovoit ovat upean tuoksuisia ja tehokkaita, niin voiteen levityksen jälkeen iho tuntuu inhottavan tahmaiselta. Kuultuani näistä kevyen geelimäisistä vartalojogurteista, jotka lupaavat imeytyä ihoon 15 sekunnissa, olin enemmän kuin innoissani! Kun vartalonhoitotuote lupaa imeytyä 15 sekunnissa jätten ihon pehmeän ja ravitun tuntuiseksi, täytyy sille antaa mahdollisuus. Valitsin mango vartalojoqurtin, jonka herkullisen makea tuoksu vei mennessään. Mangon vartalojogurtti sisältää ihoa kosteuttavan mantelimaidon ja mangouutteen lisäksi yhteisökaupankautta tuotettua voipuun voita eli sheavoita johon kuivaihoisten ja atooppisesta ihosta kärsivien kannattaa tutustua sillä se kosteuttaa, suojaa ja hoitaa ihoa ympärivuotisesti. Puhdas sheavoi on ihonhoidossa kosteudentuojana ykkösluokkaa!
Vartalojogurttien koostumus on todella kevyen geelimäistä ja tuntuu jopa hieman vesimäiseltä iholla. Todella kevyen koostumuksensa ansiosta se todella levittyy iholle sekunneissa jättäen ihon kuitenkin pehmeäksi ja ravitun tuntuiseksi. Ja mikä parasta, tuote ei jätä ihoa lainkaan tahmean tuntuiseksi!  Kaikille tämä kevyen geelimäinen vartalojogurtti ei varmasti riitä kosteuden tuojaksi näin talven aikaan, mutta on ihana lisä vartalonhoidossa jonka voi levittää vaikka kiireessä iholle. Vartalojogurtinhan voi kesän tullen ujuttaa jääkaappiin ja levittää esimerkiksi auringonoton jälkeen iholle, jolloin se viilentää ihoa mukavasti. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana meinaan purkki todella muistuttaa jogurtti purkkia! Itse tykästyin todella paljon tähän hurjan söpöön jogurttipurkkia muistuttavaan vartalovoiteeseen, että tämän tuotteen ansiosta yritän petrata vartalonihon hoidossa. Purkki näyttää hurjan pieneltä, mutta pitää 200ml voidetta sisällään ja hintaa löytyy 12€. Vartalojogurtteja löytyy mangon lisäksi mansikan, hunajan, kookoksen, ruusun ja moringan tuoksuisena. Pääset tutustumaan The Body Shopin vartalojogurtteihin tästä. 
Miltä kuulostaa taivaalliselta tuoksuva vartalojugurtti joka imeytyy sekunneissa? 

8 kommenttia

 1. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Todellakin kiinnostaa näin nopeasti imeytyvä voide ja sana jogurtti nostaa heti innostusta korkeammalla. Lisäksi voi olla aina varma, että The body shopin tuoksut toimii aina 🙂

 2. Linda kirjoitti:

  Nää vaikuttaa kyllä ihan superihanilta, just toi mango olisi munkin mieleeni tai sitten mansikka! Mulla on ihan liikaa vartalovoiteita siihen nähden, kuinka paljon niitä käytän eli ennen näiden uutuuksien testaamista pitää koittaa saada edes muutama vanha purkki tyhjäksi 😀

 3. Viivi kirjoitti:

  Tämä vartalojogurtti on kyllä hyvä valinta jos haluaa, että voide oikeesti imeytyy sekunneissa! TBS ei petä 😉

 4. Viivi kirjoitti:

  Mulla on kans erilaisia vartalovoiteita jos jonkinmoisia, mutta mikään ei imeydy näin nopeasti! Oon niin huono rasvaan vartalonihoa, että tää sekunneissa imeytyvä vartalojogurtti oli enemmän kuin tervetullut kokoelmaan 😀 Mansikka oli kans ihanan tuoksunen, mutta vartalovoiteessa mango on enemmän mun juttu 🙂

 5. Ananasaika kirjoitti:

  Vautsi, just jotain tällaista kaipasin. Kiitos!

 6. Tiia K kirjoitti:

  Nämä vaikuttaa aivan ihanilta ja täällä odottaakin purkit testaamista. Aivan mielettömät kuvat, instassa jo ihailin. <3

  Kivaa viikkistä <3

 7. Viivi kirjoitti:

  Ole hyvä! Nämä ovat super ihania!

 8. Viivi kirjoitti:

  Nämä vartalojogurtit on aivan ihania ja varmasti ihastut niihin kokeilun jälkeen! Voi kiitos :)<3

  Mahtavaa viikon alkua Tiia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.