Hae
Paletilla

Nyx Ultimate Brights luomiväripaletti

*Sisältää mainoslinkkejä

Nyx Ultimate Brights

*Nyx Ultimate Brights paletti antaa rajattomat mahdollisuudet meikkaamisen suhteen ja sanotaanko näin, että paletin kanssa on vain taivas rajana. Nyxin Ultimate Brights luomiväripaletti sisältää 16 sateenkaaresta inspiraationsa saaneita sävyjä ja on väriensä puolesta paletti jonka jokaisen pitäisi omistaa. Paletti sisältää perus sävyjä joilla pääsee jo pitkälle mikäli on halukas luomaan hieman erilaisia silmämeikkejä. Enkä nyt puhu ihanista nude tai arkimeikkiin soveltuvista perus sävyistä vaan väriopin pääväreistä.

Nyx Ultimate Brights

Paletti sisältää sävyjä punaisesta oranssiin, violetista siniseen sekä vihreästä keltaiseen. Esimerkiksi nyt kesällä festarien aikaan paletilla saa aikaiseksi vaikka minkälaisen festari lookin tai uskaliaimmat voi käyttää palettia arkenakin. Olen luonut paletilla muutaman silmämeikin ja niihin pääset tutustumaan tästä. Paletin 16 sävystä suurinosa on mattaisia, mutta joukosta löytyy muutama shimmerinenkin sävy. Nyxin Ultimate Brights paletti ei kaipaa välttämättä rinnalleen muita värikkäitä luomiväripaletteja, sillä paletista löytyy todellakin kaikki tarpeelliset sävyt jopa mun kaltaiselle meikki hifistelijälle.

*Nyx Ultimate Brights paletti on hinta-laatusuhteeltaan todella onnistunut luomiväripaletti jonka pigmenttisyys on ihan omaa luokkaansa. Nyx Ultimate Brights luomiväripaletin hinta pyörii noin 20-23€ paikkeilla osto paikasta riippuen ja luomiväripalettia on helposti saatavilla sillä sitä sitä myy esimerkiksi *Eleven. 

Nyx Ultimate Brights

Paletissa on tosiaan hinta-laatu suhteeseen verrattuna erinomainen pigmentti ja sen laadukkuuden ansiosta se sopii perus meikkaajille sekä ammattilais käyttöön. Paletin violetit sekä ehdottomasti siniset sävyt ovat nousseet mun suosikeiksi, mutta pinkit sekä alarivin sävyt ovat ehdottomasti paletin helmiä. Tässä 16 sävyn näppärän kokoisessa luomiväripaletissa on mielestäni kaikki sävyt mitä värikkäältä paletilta voi vaan toivoa!

Onko Nyx Ultimate Brights luomiväripaletti tuttu?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

BRONX COLORS MAGNETIC URBAN MEIKKISIVELTIMET

MEIKKI-INSPIRAATIO – KESÄN JUHLIIN SOPIVA MEIKKI

KUULTOA JA HELEYTTÄ KASVOILLE

4 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Tää on kyllä ihana<3 Jos mulla ei olisi sekä UD:lta että Morphelta yhtä supervärikästä palettia, olisin varmasti tän jo ostanut! Nytkin houkuttelisi ihan vaan siksi, että toi on näppärämmän kokoinen kuin kumpikaan noista mun nykyisistä värikkäistä paleteista 😀 Noi sun vappumeikit oli kyllä niin kauniita, huhhuh että sä oot taitava! ♥

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Ne UD:n sekä Morphen paletit on kans ihan super ihania! Tämä Nyxin on kyllä jo kokonsa puolesta todella näppärä ja vaikka kaikkia muitakin värikkäitä himoitsen, niin en ole kokenu niitä tarpeellisiks kun on tää 🙂 Kiitos Linda <3

 2. Niina kirjoitti:

  Tuossa on kyllä vaikka mitä ihania värejä! <3 Harmi, että mulla ei oikein nuo värikkäät sävyt sovi 😀 Tosin en ookkaan koskaan kokeillut mitään tosi värikästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.