Hae
Paletilla

Kovemmankin treenin kestävä Isadoran All Day Wear Meikkivoide

Untitled

Monelle varmasti herää otsikosta kysymys, että kuka laittaa meikkivoiteen kasvoille salille tai urheilusuoritukseen lähtiessään? Mutta kyseessä on Isadoran Active All Day Wear meikkivoide joka on juuri suunniteltu urheilullisen ihmisen päivittäiseen käyttöön. Joten tämän ansiosta se sopii myös erittäin hyvin käytettäväksi juuri urheiltaessa. *Isadora Active All Day Wear meikkivoide lupaa pysyä 24h virheettömän kauniina. Se on myös vedenkestävä, hikoilun kestävä, kosketuksen kestävä ja vielä puoli peittäväkin! Tämä on todellakin hikoilun kestävä meikkivoide!

Hikoilun kestävä meikkivoide

Kiinnostuin meikkivoiteesta todella paljon kun kuulin sen olevan suunniteltu juuri urheilioiden käyttöön. Vaikka moni ei varmasti laita meikkivoidetta salille lähtiessään niin itsestäni on hyvä, että sellainen meikkivoide kuitenkin löytyy joka pysyy myös kasvoilla kauniina sen urheilusuorituksen ajan. Vaikka oletuksena on, että meikkiä ei laiteta urheiltaessa niin esimerkiksi talvella meikki suojaa ihoa todella hyvin. Joten lähtiessään pakkaseen vaikka lenkille on ihan fiksua käyttää meikkivoidetta. En itsekkään laita vartavasten meikkiä salille, mutta kun käy neljä kertaa salilla viikossa joko ennen tai töiden jälkeen niin sen urheilusuorituksen jälkeen on kiva näyttää freesiltä. Varsinkin jos vaikka suuntaa seuraavana kauppaan tai muuten vaan asioille. Moni on varmasti menossa koko päivän joten mikäs sen parempaa kuin aamusta iltaan kauniina pysyvä meikkipohja.

Untitled

*IsaDoran Active All Day Wear meikkivoide ei lupaa vain pysyä virhettömänä aamusta iltaan vaan sillä on monia muitakin hyviä ominaisuuksia. Isadoran meikkivoiteen ei pitäisi sotkea vaatteita ja tämä on testattu akryyli- sekä puuvillakankailla. Meikkivoiteessa on soft focus- vaikutus eli se häivyttää optisesti ihon virheitä ja se on pakattu ilmatiiviiseen pumppumekanismilla varustettuun tuubiin. Meikkivoide sopii kaikille ihotyypeille jopa kuivaihoisille sen kosteuttavien ainesosien ansiosta. Näiden ominaisuuksien lisäksi se on vielä täysin hajusteeton ja kliinisesti tutkittu.

Hikoilun kestävä meikkivoide

Kovemmankin hikoilun kestävä meikkivoide

Meikkivoide on koostumukseltaan todella juoksevaa ja peittävyydeltään se on puolipeittävä. Meikkivoiteessa on tasapainotetut väripigmentit joten se ei hapetu päivän mittaan ollenkaan kasvoilla, mutta värivalikoima siinä on todella suppea. Sävy 12 joka on olettaakseni kaikista vaalein on todella keltapohjainen ja itselleni sen takia aivan liian tumma. Olen käynyt kokeilemassa meikkivoidetta tosi toimissa eli tekemässä kovan sali treenin jonka päälle olen vetänyt vielä aerobisen ja meikkivoide ei liikahtanutkaan iholta vaikka hiki valui.

Isadora Active All Day meikkivoide

Vaikka Isadoran meikkivoiteen sävyvalikoimasta ei itselleni löydy täydellistä sävyä ja vaaleinkin meikkivoide on liian tumma niin silti olen tykännyt käyttää kyseistä meikkivoidetta. Olen tarttunut aamuisin Isadoran Active Wear meikkivoiteeseen mikäli päiväni on ollut täynnä tekemistä. Koska tiedän, että se pysyy lähes virheettömänä urheiltaessa tai muuten vain aktiivisessa elämässä joten tämän takia meikkivoide on ollut nappi valinta kiireisinä päivinä. Isadoran Active Wear meikkivoide on kyllä lunastanut lupauksensa ja se on todella hikoilun-, kosteuden ja vedenkestävä. Suurena plussana myös pumppumekanismilla oleva meikkivoide tuubi jonka saa varmasti kulutettua loppuun asti. Isadoran Active Wear on hikoilun kestävä meikkivoide joka pysyy kauniin virheettömänä aamusta iltaan, monien muiden hyvien ominaisuuksien lisäksi. Pääset ostamaan *Isadora Active All Day meikkivoiteen tästä. 

Hikoilun kestävä meikkivoide

* Tuotteet ovat saatuja

Oletko käyttänyt Isadoran meikkivoiteita? 


Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Kysy kosmetologilta – Vastaukset

Näillä vinkeillä taistelet kuivaa ihoa vastaan talven saapuessa

Tarte Shape Tape Concealer

4 kommenttia

 1. SariBP kirjoitti:

  Vaikka en itsekään laittaisi mitään meikkiä naamalle kuntoiluun tms., niin tällainen meikkivoide on kuitenkin hyvä olla olemassa. Isadoran meikkivoiteita en ole kokeillut, mutta tämä voisi kiinnostaa ihan muidenkin ominaisuuksiensa puolesta. Pumppumekanismi on hyvä juttu ja tuubi muutenkin kivannäköinen:)

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mä oon kokeillut muutamia Isadoran meikkivoiteita ja kaikki on ollut tosi hyviä. Tämäkin meikkivoide sopii varmasti loistavasti niille joilla on rasvoittuva iho sillä se pysyy paikallaan myös urheiltaessa. Pumppumekanismi on todellakin hyvä ja kun pullokin on pehmeä niin sieltä saa varmasti jokaisen pisaran käytettyä loppuun.

 2. Maija / Kivipuuteri-blogi kirjoitti:

  Mielenkiintoinen meikkivoide, koska etsin aina kestäviä tuotteita rasvaiselle iholleni :). Sävyvalikoiman vaan veikkaan olevan itsellenikin liian tumma, kuten yleensä Isadoran kohdalla.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Tää Isadoran meikkivoide on varmasti hyvä niille joilla rasvottuu iho päivän mittaan, mutta sen sävyvalikoima on harmillisen suppea. Oon huomannut myös, että Isadoralla on tosi huonot sävyvalikoimat muutenkin meikkivoiteissa mikä on tosi harmi sillä niiden meikkivoiteet on vaikuttanut todella hyviltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *