Hae
Paletilla

My Clarins, uuden sukupolven ihonhoitolinja

*Sisältää mainoslinkkejä

My Clarins

Clarins on brändi joka kiinnostaa monia, mutta myös monet mieltävät merkin tuotteet enemmän aikuisemmille tarkoitetuksi. Olen itse aikaisemmin käyttänyt muutamia Clarinsin tuotteita, mutta silti päässäni pyöri ajatus, että kaikki Clarinsin tuotteet ovat tarkoitettu itseäni huomattavasti vanhemmille. Pääsin kuitenkin tutustumaan Clarinsin uuden sukupolven hoitolinjaan helmikuussa, kun kävimme Inkan kanssa My Clarins tapahtumassa Helsingin tyttöjen talolla. Tämä uuden sukupolven My Clarins hoitolinja on suunniteltu juuri 20-30 vuotiaille ja sarjan takana on juuri se ajatus, että Clarins merkkinä sopii myös jatkossa nuoremmillekin!

* TUOTTEET ON SAATU PR-LAHJANA

Uuden sukupolven My Clarins ihonhoitolinja sisältää ihon hyvinvoinnin kannalta tärkeitä ainesosia ja siksi tuotteissa on esimerkiksi paljon erilaisia hedelmäuutteita, kasvivesiä ja kasviuutteita. Sarjan tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille sillä se on kehitetty juuri kosteuttamaan ja tasapainottamaan nuorta ihoa. Suurimpana plussana kuitenkin tässä oikeasti nuoremmille tarkoitetussa ihonhoito sarjassa on hinta. Kaikkien My Clarins- tuotteiden hinta pyörii siinä 20-30€ välissä joten myös nuorilla on mahdollisuus hankkia niitä itselleen.  Luonnosta peräisin olevien raaka-aineiden ja edullisen hinnan lisäksi tuotteet ovat myös 88% vegaanisia. Pois lukien kuitenkin My Clarins sarjan POR LESS ja CLEAR OUT tuotteet.

My Clarins

MY CLARINS Purifying Cleansing Gel

*My Clarins Re-Move Purifying Cleansing Gel on nimensäkin mukaisesti puhdistusgeeli joka vaahtoutuu kasvoilla. Puhdistusgeelin ainesosista 91% on luonnollisia ja se sisältää puhdistavaa moringauutetta, talin tuotantoa hillitsevää mesiangervouutetta sekä kosteuttavaa pomeranssivettä.  Puhdistusgeeli sopii kaikille ihotyypeille, mutta itse olen jättänyt tämän puhdistusgeelin odottamaan enemmän kesää sillä geelimäiset tuotteet talvella ei ole paras vaihtoehto kuiva ihoisille. Suosittelen kuitenkin tuotetta enemmän esimerkiksi hieman rasvoittuvalle tai sekaiholle kuin kuivalle iholle. Kuivasta iholle kärsiville löytyy sarjasta *My Clarins Re-Move Micellar Cleansing Milk puhdistusmaito. 

My Clarins

MY CLARINS Refreshing Hydrating Cream

*My Clarins Re-Boost Refreshing Hydrating Cream on kosteuttava kasvovoide joka sisältää ravitsevaa kookosvettä, suojaavaa alppiruusu-uutetta, kirkastavaa acerola-uutetta, uudistavaa goji-marjauutetta sekä todella kosteuttavaa karitevoita. Viikunauutteesta, akerolauutteesta ja tamarindistä saatavat hedelmähapot tasoittavat ihon pintaa sekä auttaa ihoa pysymään terveen näköisenä. Tämän voiteen ainesosista 89% on luonnollisia ja se sopii kaikista parhaiten normaalille iholle joka kaipaa kuitenkin kosteutta. Vaikka tämä voide on suunnattu juuri normaalille iholle niin tämä on ollut loistava myös kuivan ihon hoidossa yhdessä alempana olevan yönaamion kanssa. Voide on koostumukseltaan enemmän geelimäinen, mutta silti sen verran täyteläinen, että se on ollut todella hyvä myös aamuisin meikin alla. My Clarins sarjassa on kuitenkin tämän voiteen lisäksi kaksi muutakin voidetta jotka sopivat hieman eri ihotyypeille. *My Clarins Re-Boost Comforting Hydrating Cream on kuivalle ja herkälle iholle suunnattu kasvovoide ja *My Clarins Re-Boost Matifying Hydrating Cream voide rasvaiselle sekä sekaiholle.

My Clarins
My Clarins

My Clarins RE-CHARGE Relaxing Sleep Mask

*My Clarins Re-Charge Relaxing Sleep Mask on ollut koko sarjan paras tuote mitä olen testannut ja se on kuulunut ensimmäisestä käyttö kerrasta lähtien joka päiväiseen ihonhoitorutiiniini! My Clarins yönaamio sisältää ravitsevaa kookosvettä, suojaavaa alppiruusu-uutetta, kosteuttavaa viikunauutetta sekä kuona-aineita poistavaa huan gi-uutetta. Täyteläisen, mutta geelimäisen koostumuksen omaava My Clarins yönaamio uudistaa ihoa yön aikana ja se sen sisältämät ainesosat ovat 93% luonnollisia. Kun aloin käyttämään tätä kyseistä yönaamiota jota käytetään siis yövoiteen tavoin niin huomasin ihossani suuren eron siihen mitä se oli ollut. Iho näytti paljon kirkkaammalta, tasaiselta ja tuntui todella kosteutetulta. Siksipä tästä yönaamiosta on tullut ihan oma suosikkini tästä sarjasta!

My Clarins

My Clarins Re-Fresh Hydrating Beauty Mist

*My Clarins Re-Fresh Hydrating Beauty Mist on siis hoitovesi joka on pakattu suihkemuotoon. Itse miellän tuotteen enemmän kasvosuihkeeksi, mutta se ajaa myös asiansa hoitovetenä. My Clarins Re-Fresh Hydrating Beauty Mist on tästä uudesta Clarinsin sarjasta toinen suosikki tuotteeni sillä se virkistää, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa ihanasti. Tuote koostuu 90% luonnollisista ainesosista kuten ihoa kosteuttavaa viikunauutetta, ravitsevaa kookosvettä, pehmentävää valeakaasin kukkavettä, suojaavaa alppiruusu-uutetta ja kirkastavaa acerola-uutetta. Suihkemuodossa oleva hoitovesi toimii loistavasti kosteuden tuojana myös suihkimalla sitä päivän mittaan esimerkiksi meikin päälle, mutta myös vastaanottamaan iholle levitettävät hoitotuotteet iltaisin. Tämä tuote on ollut niin loistava, että sitä tekee mieli suihkia kasvoille päivän aikana useamminkin!

My Clarins

my clarins Pore-Less blur & Matte stick

*My Clarins Pore-Less hoitopuikko on taas sarjan mielenkiintoisin tuote sillä se toimii pohjustusvoiteen tavoin meikin alla tai häivyttämässä laajentuneita ihohuokosia ilman meikkiäkin. Hoitopuikko on siis ihon pintaa tasoittava joka auttaa häivyttämään ihon epätasaisuuksia ja näin ollen auttaa hillitsemään ihon kiiltelyä päivän mittaan. Tuote sisältää mansikkauutetta ja krysiinia jotka hillitsevät liiallista tali tuotantoa päivän aikana.

My Clarins

Oletko kokeillut uusia My Clarins tuotteita? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

BETTE BOX HUHTIKUU 2019

JOLIE BOX HUHTIKUU 2019

LUONNONKOSMETIIKKAA LIDLISTÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *