Hae
Paletilla

Tehokas kasvojen puhdistus ilman kaksoispuhdistusta

*Postauksen tuote on saatu Bearel.fi

Untitled

Tiedättekö sen tunteen, kun pitkän päivän päätteeksi pääsette kotiin ja makoiltuanne hetken sohvalla tajuatte, että kasvojenpuhdistus on vielä tekemättä? Pitkän päivän päätteeksi ei todellakaan jaksaisi tehdä monivaiheista kasvojenpuhdistusta ja siinä tilanteessa toivoisi, että olisi yksi tuote joka riittäisi hoitamaan koko kasvojenpuhdistuksen. The Skin Housen Lemon Sorbet Cleanser on juuri niihin hetkiin täydellinen sillä se puhdistaa ihon tehokkaasti, mutta vaivattomasti eikä enää pitkän päivän jälkeen tarvitse läträtä montaa erilaista tuotetta kasvoille.

Lemon sorbet cleanser

HAASTAA YKSIN KÄYTETTYNÄ KAKSOISPUHDISTUKSEN

Vaikka mielestäni ihon puhdistusta ei saa laiminlyödä edes väsyneenä ja kaksoispuhdistus on kaikista tehokkain kasvojen puhdistustapa niin tämän tuotteen tehokkuus kyllä yllätti itsenikin. Nimittäin The Skin Housen Lemon Sorbet Cleanser on yksinään käytettynäkin yhtä tehokas kuin kaksoispuhdistus! Tässä The Skin Housen Lemon sorbetissa on nimensä mukaisesti sorbettimainen koostumus joka kuitenkin sulaa iholla pehmeän kevyeksi puhdustusöljyksi. The Skin Housen Lemon Sorbetin kanssa iholle ei tarvitse tehdä kaksoispuhdistusta vaan tuote sopii hyvin yksivaiheiseen kasvojen puhdistukseen.

Lemon sorbet cleanser
lemon sorbet cleanser

THE SKIN HOUSE LEMON SORBET

The Skin Housen Lemon Sorbet Cleanser sisältää sitruunauutetta joka poistaa kuollutta ihosolukkoa ja auttaa ihoa pysymään kirkkaana. Sitruunauutteen lisäksi puhdistusbalsami sisältää ruusunmarjaöljyä, kamelian siemenöljyä, sitruunauutetta, acaimarjauutetta, mustikkauutetta, aloen lehtiuutetta, alppitähdenuutetta sekä lukuisia muita luonnon kasviuutteita ja öljyjä jotka puolestaan taas auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa.

The Skin Housen Lemon Sorbet Cleanser sopii kaikille ihotyypeille joko siihen yksivaiheiseen kasvojen puhdistukseen, mutta se sopii myös loistavasti kaksoispuhdistukseen. Syy miksi tuote sopii loistavasti yksivaiheiseen puhdistukseen on se, että se huuhtoutuu kasvoilta vaivattomasti pois. Öljymäisen koostumuksen ansiosta tuote poistaa vaivattomasti paksummankin meikkipohjan sekä jopa vedenkestävän silmämeikinkin.

lemon sorbet cleanser

The Skin Housen Lemon Sorbet puhdistustuote sopii kaikille ihotyypeille, jopa herkälle ja kuivallekin iholle! Tuotteessa on myös nimensä mukaisesti sitruksinen tuoksu, mutta se ei todellakaan ole niin voimakas tuoksu kuin monissa muissa sitrus tuotteissa. Tuoksu on mielestäni ihanan virkistävä ja komppaa täysin sen sorbettimaista koostumusta. The Skin Housen Lemon Sorbet Cleanser- puhdistusbalsamia saa Bearelilta hintaan 21,90€.   En voi kun suositella tätä todella tehokasta puhdistustuotetta joka poistaa yhdellä pesu kerralla vedenkestävät ripsivärit kuin paksummatkin meikkipohjat! Olen ihastunut tuotteeseen niin paljon, että tämän loppuessa on pakko ostaa uusi!


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

4 TEHOHOITO TUOTETTA SILMÄNYMPÄRYSIHOLLE

MÄÄRITTELEEKÖ IKÄSI SEN MITÄ KOSMETIIKKATUOTTEITA VOIT KÄYTTÄÄ?

TÄRKEIMMÄT SIVELTIMET SILMÄMEIKIN TEKOON

6 kommenttia

 1. Asta B. kirjoitti:

  Tässä on kyllä niin moni asia kohdallaan. Tykkäön nimestä, pakkauskin on ihanan söpö ja kiinnostus kieltämättä heräsi jo ihan käyttökokemuksesikin perusteella. 🙂 Mulla on äärimmäisen kuiva iho (oh well, psori-iho) joten mulla on ollut melkoisesti haastetta kasvojen ihon huollon kanssa. Varsinkin, kun seilaan välillä nopeastikin psorista atooppiseen ja ihan täysin normaaliin, kuivaan taittavaan ihoon. Tämän voisi ottaa kyllä kokeiluun!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mulla on atooppinen iho ja tykkään käyttää kasvojen puhdistukseen sellaisia tuotteita jotka hoitavat ihoa myös. Tämä puhdistusbalsami on ollut juuri hyvä vaihtoehto näin talvella kuivalle iholle sen öljymäisen koostumuksen ansiosta. Suosittelen kyllä ehdottomasti tätä tuotetta jo sen helppoudenkin takia, mutta se voisi myös olla ihollesi hyvä vaihtoehto 🙂

 2. Marjo kirjoitti:

  Mielenkiintoinen tuote, jota olisi hauska päästä myös itse kokeilemaan. PIdän sitruksen tuoksusta vaikka muuten pyrin käyttämään tuoksuttomia puhdistusaineita. Plussaa myös siitä, että pärjää vain yhdellä tuotteella 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Tämä on kyllä todella mielenkiintoinen tuote juuri sen helppouden ansiosta 🙂 Tuotteessa on ihanan raikas ja sitruksinen tuoksu, mutta se ei kuitenkaan ole kauhean voimakas!

 3. Marjut kirjoitti:

  Vaikuttaa hyvältä. Kiva, että yksi tuote riittää. Etenkin pitkän, hektisen päivän jälkeen ei jaksaisi käyttää aikaa kasvojen puhdistukseen monilla eri tuotteilla. Kiitos vinkistä 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Tämä on kyllä juuri niihin hetkiin täydellinen, kun ei jaksa panostaa! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.