Hae
Paletilla

Huda Beauty Desert Dusk Palette

Yksi Youtuben menestyjistä on Huda Kattan, jonka Huda Beauty meikkimerkki on vienyt monet meikeistä kiinnostuneet mennessään. Huda Beautyn Desert Dusk luomiväripaletti on ollut himotus listallani pitkään, mutta myönnettäköön että oon maailman surkein tilaamaan ulkomailta. Tätä palettia kuitenkin himoitsin niin paljon, että rohkaistuin sen tilaamaan Cult Beautysta. Cult Beautyssa tämä paletin hinta on 56 puntaa eli vähän yli 60€.  Desert Dusk paletin idea on, että se pitää sisällään 18 tekstuureiltaan erilaista luomiväriä. Paleista siis löytyy neljää erilaista koostumusta: Duochromea, mattaa, glitteriä sekä helmiäistä.

Ensimmäiseltä riviltä löytyy sävyt alhaalta ylöspäin: Desert Sand, Musk, Eden, Amber, Blood Moon ja Oud. Ensimmäinen sävy Desert Sand on todella ihon sävyinen ja ei juurikaan näy kuvassa. Lämpimät sävyt on ollut mun mieleen jo pitkään ja tästä ylimmältä riviltä löytyy hyvät lämpimät perus sävyt. Upean persikkainen sävy Eden on noussut ensimmäiseltä riviltä suosikiksi. Ensimmäiseltä riviltä kaikki sävyt omat mattaisia paitsi Blood Moon joka on helmiäissävy.

Toiselta riviltä löytyy alhaalta ylöspäin: Celestial, Nefertiti, Twilight, Amethyst, Royal ja Retrograde. Toiselta riviltä löytyy paletin syypää paletin ostamiseen nimittäin sävy Twilight! Tämä upea duochrome sävy on yksi paletin helmistä. Toiselta riviltä sävyt Celestial, Twilight sekä Retrograde ovat duochrome sävyjä, jotka eivät upeudellaan kuvassa pääse oikeuksiinsa, mutta taittavat eri valoisssa hieman eri sävyihin. Nefertiti ja Royal ovat helmiäisiä ja Amethyst sävy taas puolestaan

matta.

Paletin alimmaiselta riviltä alhaalta ylöspäin löytyy sävyt: Cashmere, Angelic, Cosmo, Turkish Delight, Saffron sekä Blazing. Paletistaa löytyy yksi ehkä ruusukultaisin luomivärisävy jota olen nähnyt ja se on Angelic. Luomiväri on niin upean ruusukultainen, että se on ollut paletin käytetyin sävy siitä asti kun se saapui. Sävyt Cashmere, Angelic ja Turkish Delight ovat helmiäisiä sävyjä kun taas Delight ja Saffron ovat mattaisia. Alariviltä löytyy paletin glitterisin sävy ja se on Cosmo.

Paletin helmiäis ja duochrome sävyt eivät juurikaan eroa toisistaan vaan ovat hyvin samankaltaisia keskenään vaikka koostumuksien pitäisi olla hieman erilaiset. Helmiäis sävyjen sekä duochrome luomivärien koostumus on huomattavasti pehmeämpiä kuin esimerkiksi matta sävyjen. Matta luomivärien koostumus on jopa napeissa melko kovaa. Luomivärit ovat yksinäänkin käytettynä todella pigmenttisiä ja todella helposti häivytettävissä. Duochrome sävyt on tarkoitus laittaa muiden sävyjen päälle, mutta toimii ne myös yksinäänkin. Desert Dusk paletti todellakin siis on kaiken hehkutuksen arvoinen. Se on todella laadukas ja  väri maailma on just eikä melkein mun mieleen! Olin ostokseeni niin tyytyväinen, että paketin saavuttua hihkuin onnesta! Kyllä oli sillä hetkellä taas materialismi onnellisuus huipussaan. Desert Dusk luomiväripaletti on täydellinen ja niin upea, että jopa mietin aluksi mielessäni että raaskiiko sitä edes käyttää!

Onko Huda Beautyn tuotteet tuttuja?

14 kommenttia

 1. Niina kirjoitti:

  Oi vitsi miten ihana paletti! <3 Aloinki heti googlettamaan ja harmi, että paletti on sillee hintava ei nyt heti ole suunnitelmissa sitä ostaa.. Mutta tuossa olisi vaan itselleni niin monta upeaa sävyä! Olisi kiva myös nähdä sun meikissä tuon paletin sävyjä 🙂

 2. Linda kirjoitti:

  Toi paletti on aivan ihana! Mä joskus katselin sitä Rose Gold -palettia, mutta jotkut sanoi ettei niitä kaikkia sävyjä oikein meinaa saada siveltimen kanssa tarttumaan luomille, joten en sitä ikinä lähtenyt tilaamaan. Tässä paletissa olis jopa oikeestaan mulle mieluisammat sävyt ja ainakin swatchien perusteella tää vaikuttaa ihan huipulta! En malta odottaa, että saan nähdä millaisia meikkejä loihdit tän paletin kanssa<3

 3. Charming Nails kirjoitti:

  Kuolasin kaverilla tätä palettia, on pirun hieno ja just nuo duochrome sävyt aivan upeita <3 meni hieman ihmotuslistalle…teetkö meille meikkikuvia tällä?

 4. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Oo voin vain ajatella kuinka hienoja meikkejä tällä saa ja mustakin olisi kiva nähdä meikkikuvia 🙂

 5. Siiri kirjoitti:

  Oon itse pitkään kuolannut tätä ja Urbanin uusinta heat palettia. Molemmissa on niin upeita sävyjä! 🙂

 6. SariBP kirjoitti:

  Todella kaunis paletti ja olen nähnyt monen kauneustubettajan tekevän sillä upeita meikkiluomuksia:) Värisävyt ihan mahtavat ja rakastan yleensäkin duochromesävyjä <3

 7. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  En kestä, mä oon kuolannut tätä niin pitkään!! On ehkä pakko tilata, mutta odottelen vielä sun meikkikuvia 🙂

 8. Viivi kirjoitti:

  Tämä on upea! Paletti on hintava, mutta jokaisen euron arvoinen. En ole varma myydäänkö palettia muualla kuin Cult Beautyssa tai Dubaissa, mutta sun kannattaakin matkustellessasi eri maissa tsekkailla, jos tämä paletti löytyisi jostain maasta edullisemmin 🙂

 9. Viivi kirjoitti:

  Tämä on kyllä ihana <3 Rose Gold paletti oli munkin himotuslistalla sen tultua markkinoille, mutta ristiriitaisten käyttökokemuksien jälkeen jätin ostamatta. Oon samaaa mieltä, että Desert Dusk paletti on huomattavasti kivempi kuin Rose Gold. Meikkejä varmasti nähdään tällä paletilla tehtynä 🙂

 10. Viivi kirjoitti:

  Duochrome sävyt vei mutkin kyllä mukanaan! En yhtään ihmettele, että meni himotuslistalle 😉 Ehdottomasti teen meikkikuvia tällä paletilla!

 11. Viivi kirjoitti:

  Meikkikuvia on ehdottomasti tulossa! 🙂 Muutama itseasiassa löytyykin jo instan puolelta 🙂

 12. Viivi kirjoitti:

  Mulla on myös Urbanin Heat paletti ja nämä molemmat on kyllä ihania paletteja <3

 13. Viivi kirjoitti:

  Monien kauneustubettajien tekemät meikit tällä paletilla ovat kyllä upeita! Tämän paletin värisävyt ja duochromet ovat upeita <3

 14. Viivi kirjoitti:

  Ehdottomasti suosittelen tilamaan! Meikkikuvia on tulossa!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.