Hae
Paletilla

VINKKEJÄ VAUVAN IHONHOITOON

Untitled

Meillä on elelty nyt muutama kuukausi vauva arkea ja Ainu tuotteet ovat olleet meidän pikkuisen matkassa mukana alusta asti. Koska vauvan ihonhoito eroaa paljon normaalista ihonhoidosta, ajattelin jakaa muutamia tuote vinkkejä vauvan ihonhoitoon mitä ollaan tässä matkalla todettu toimiviksi. – Niin äidille kuin vauvallekin! Vauvan ihonhoito eroaa jo siinä mielessä normaalista ettei sitä juurikaan tarvitse hoitaa mikäli ongelmia ei ilmene. Vauvojen iho on kuitenkin hyvin erilainen kuin aikuisten. Vauvojen ihoa hoidetaan hellävaraisilla tuotteilla ja ainoastaan vain tarpeen mukaan. Ainu tuotteet ovat kehitelty vastasyntyneiden vanhempien toiveita kuunnellen. Ainu tuotteet valmistetaan Bernerin tehtaalla Heinävedellä joten kotimaisuus saa aina plussaa! Tuotteet ovat biohajoavia, vegaanisia ja hajusteettomia – juuri sellaisia mitä pienten lasten vanhemmat toivoivat!

*TUOTTEET OVAT SAATU

Untitled

Näitä Ainu tuotteita olemme käyttäneet:

Meidän ehdottomasti käytetyimmät Ainu tuotteet ovat olleet suojavoide ja hoitoöljy! Ihan ensimmäisinä päivinä nappasin suojavoiteen käytettäväksi, sillä vauvojen iho on todella hilseilevän kuiva ensimmäisenä viikkona. Meidän neidin iho kuivui todella paljon joten tämä Ainu suojavoide oli sen hoitamiseen ihan loistava. Koska Ainu suojavoide sisältää paljon erilaisia öljyjä kuten mm. sheavoita ja kookosöljyä niin hilseilevä kuollut ihosolukko pehmentyi voiteella niin hyvin, että muutaman tunnin päästä sen sai vain pyyhkiä pois. Suojavoidetta voidaan käyttää monipuolisesti esimerkiksi vaikka huulille, mutta myös ärtyneisiin nänneihin se on todettu toimivaksi! Suojavoidetta kannaa myös sipaista poskille mikäli ulkoilee pakkasilla.

Ainu hoitoöljy on myös todella monikäyttöinen tuote sillä se sopii niin kylpyhetkiin käytettäväksi, mutta myös karstan poistoon. Emme ole onneksi kärsineet kuivasta ihosta tai karstasta tuon ensimmäisen viikon jälkeen, mutta silloin käytin kyseistä hoitoöljyä kylpyveden seassa. Vauvoja ei tarvitse pestä jokaisessa kylvyssä pesutuotteella vaan pelkkä vesi riittää, mutta itse suosittelen kokeilemaan ehdottomasti öljyn laittamista kylpyveteen aina sillon tällöin, sillä vauvan ihosta tulee pesun jälkeen silkkisen pehmeä. Tämä Ainun hoitoöljy on kuitenkin toiminut meillä vauvahieronnassa jota tehdäänkin ainakin muutaman kerran viikossa!

Untitled

Olemme onneksi vielä ainakin väistäneet pahimman vaippa ihottuman, mutta siihen soveltuu käytettäväksi Ainun suojavoide tai Ainu sinkkivoide joka rauhoittaa ja viilentää ihoa. Sinkkivoide soveltuu käytettäväksi myös punoittavilla ja ärtyneillä ihoalueilla – aikuisellakin. Vaippaihottuma ilmenee alueilla jotka pääsevät helposti hautumaan joten muista aina kylvyn jälkeen huolellinen kuivaus. Jokainen ihopoimu kannattaakin käydä huolellisesti läpi ja kuivata tai vaihtoehtoisesti myös ilmakylvyt tekevät hyvää.

Untitled

VINKKEJÄ VAUVAN IHONHOITOON

Vauvaa ei tosiaan tarvitse pestä joka kerta pesutuotteella vaan pelkkä vesi riittää, mutta päivinä jolloin on käynyt vahinkoja niin lorautan pienen määrän Ainun pesutuotteita kylpyveteen. Ainu pesuneste sopii vastasyntyneestä vauvasta lähtien koko perheelle. Meidän suosikiksi on kuitenkin noussut Ainu pesuvaahto & shampoo joka sopii myös koko perheen käytettäväksi. Ainu pesuvaahtoa voi käyttää vauvalla shampoon tapaankin, mutta olen tätäkin pumpannut kylpyveden sekaan sillä vauvan hiuksia ei tarvitse pesemällä pestä ja sitä on helpompi käyttää pienen vauvan kanssa. Ainulta löytyy myös ihania kylpyvaahtoja jotka pääsevät meillä varmasti testattavaksi kun neiti on isompi. Sillä hän nauttii kylvyistä jo tällä hetkellä niin paljon, että vanhempana siellä varmaan viihdytään vielä paremmin!

Untitled

Me ollaan loistavasti pärjätty näillä tuotteilla ja uskon, että pärjätään vielä pitkään! Ainun tuotteet ovat loistavia siinäkin mielessä, että tuotteet ovat edullisia ja niitä on helppo saada. Ainua löytyy lähes jokaisesta hyvin varustellusta päivittäistavarakaupasta ja kaiken lisäksi ne on ihan älyttömän riittoisia. Luulen, että me pärjätään näillä helposti vauva vuosi!

Seuraa Instagramissa paletillaviivi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.