Hae
Paletilla

The Ordinary

*Sisältää mainoslinkkejä

The Ordinary

Kun *Eleven.fi otti myyntiin The Ordinaryn olisin voinut tilata kaikki tuotteet kerralla. Olin haaveillut todella kauan The Ordinaryn tuotteiden kokeilemista, mutta niin kuin olen kertonut ettei ulkomailta tilaaminen ole itselleni lempi puuhaa. Varsinkaan jos kyse ihonhoitotuotteista joiden tuoteselosteista en juurikaan mitään ymmärrä. Se miksi ostan The Ordinaryn tuotteet mielelläni suomenkieliseltä sivustolta on se, että niistä näkee niiden sisältämät tehoaineet ja mille iho tyypille mikäkin on tarkoitettu ja miksi.

Miksi sitten halusin kokeilla The Ordinaryn tuotteita niin paljon? The Ordinaryn tuotteita oli paljon kehuttu ja ne sisältävät tutkitusti tehokkaita ainesosia eikä tuotteet maksa juuri mitään! The Ordinary ei ole vain saanut Suomalaisia innostumaan niistä vaan merkistä puhutaan ympäri maailmaa. Tuotteet sisältävät maximi määrän vaikuttavia tehoaineita joidenka ansiosta ihonhoito tulokset ovat olleet niin vaikuttavia että The Ordinaryn tuotteet ovat löytäneet paikkansa jokaisen ihonhoitoa rakastavan peilikaapista.

The Ordinary

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

Jokainen blogini lukija tietää, että rakastan hyaluronihappoa ihonhoidossa eikä sen tehokkuudesta ole voinut tällä sivustolla erehtyä! Olen kertonut sen tavasta toimia monta kertaa, mutta kerrataan nyt vielä kerran. Hyaluronihappo pystyy sitomaan itseensä vettä jopa 1000 kertaa painonsa verran. The Ordinaryn hyaluronihappo seerumissa on kolmea erikokoista hyaluronihappomolekyyliä joka hyaluronihappopolymeerin kanssa syväkosteuttaa ihoa.

The Ordinary

The Ordinaryn kosteuttava hyaluronihappo on koostumukseltaan todella geelimäistä joka reagoi kasvoille levittämiseen hieman vaahtoutumalla. Reaktio on todella outo, mutta iholle se jää täysin geelimäiseksi. Aloitin hyaluronihappo seerumin käytön ennen talvea ja uskon sen olevan yksi syy siihen miksi kasvojen iho on pysynyt todella hyvässä kunnossa näin talvella. Hyaluronihapon lisäksi seerumi sisältää B5 vitamiinia joka sitoo myös kosteutta ihoon tehokkaasti. Elevenillä kyseisen hyaluronihappo seerumin hinta on 8,80€ mikä on ihan älyttömän edullinen verrattuna muihin hyaluronihappo seerumeihin! Mikäli kärsit kuivasta tai pintakuivasta ihosta suosittelen lämpimästi tutustumaan *The Ordinaryn hyaluronihappo seerumiin. The Ordinarylla on todella kattava valikoima seerumeita erilaisiin iho-ongelmiin.

The Ordinary'

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA

*The Ordinaryn Natural Moisturizing kosteusvoide lähti ostoskoriin heti, kun olin lukenut että se kosteuttaa ihoa välittömästi. Nimensäkkin mukaisesti sen tehokkuus perustuu erilaisiin luonnollisiin kosteustekijöihin. Näitä ovat esimerkiksi: aminohapot, rasvahapot, hyaluronihappo sekä glyseriini. The Ordinaryn tuotepakkauksiin ei ole panostettu jolloin tuotteiden hinta on saatu pidettyä alhaisena, mutta taidan olla ainoa joka tykkää näiden tuotteiden ulkonäöstä! Vaikka tuotetta ei pitäisi myydä ulkonäön perusteella vaan sen sisältämien tehoaineiden perusteella niin muhun näiden purkkien ulkonäkö vetoaa.

The Ordinary

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA kosteusvoide on koostumukseltaan todella täyteläistä ja paksua, mutta se ei jää rasvaisen tuntuiseksi iholle. Aamuisin käytön huomattavasti kevyempää kosteusvoidetta, mutta tämä The Ordinaryn voide on ollut loistava yövoide. Uskon, että tämän The Ordinaryn voiteen ja hyaluronihappo seerumin yhdessä käyttäminen on auttanut tänä talvena ihon kuivumista vastaan. Voiteella on hintaa 6,80€ joka on ihan naurettavan halpa hinta tehokkaasta ja toimivasta kosteusvoiteesta! Kuten myös hyaluronihappo seerumin tapaan Eleveniltä löytyy kattava valikoima erilaisia The Ordinaryn voiteita!

The Ordinary

Laadukkaita tehoaineita sisältävät The Ordinaryn tuotteet ovat lisäksi edullisia, mutta myös Cruelty Free. Vaikka The Ordinaryn takana on välillä vähän kyseenalaista toimintaa niin voisin sanoa, että jokaisen pitäisi tutustua The Ordinaryn tuotteisiin. Ei näin edullisia tuotteita saa jotka sisältävät oikeasti todella tehokkaita tehoaineita niin mistään! Samalla kun tilasin itselleni nämä kaksi tuotetta niin tilasin myös miehelle kokeiluun salisyylihappo seerumin joka auttaa ehkäisemään mustapäitä sekä muita epäpuhtauksia. Tuotetta on kehuttu akneihon hoidossa ihan järkyttävästi ja se on saanut todella paljon kehuja. Vielä kun saisin miehen käyttään kyseistä tuotetta niin, että näkisimme onko siitä oikeasti hyötyä hänen hieman rasvoittuvammalla iholla niin voisin kirjoitella siitäkin. *Pääset tutustumaan Elevenillä oleviin The Ordinaryn tuotteisiin tästä. 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

4 TEHOHOITO TUOTETTA SILMÄNYMPÄRYSIHOLLE

MITEN PÄÄDYIN KOSMETOLOGIKSI JA MILLAISTA ON TYÖSKENNELLÄ KAUNEUDENHOITOALALLA?

3 HUONOINTA MEIKKIVOIDETTA

8 kommenttia

 1. Jenni kirjoitti:

  Juuri eilen hain tilaamani tuotteet ja aloitin käytön. Tuloksia odotellessa..

  myprojectisme.vaikuttajamedia.fi

 2. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Mä oon nyt muutaman viikon testannut myös tota The Ordinaryn hualuronihapposeerumia ja onhan se ihana! Koostumus tosiaan hirmuisen geelimäinen ja paksumpi kuin vaikkapa Mizonin, johon ehdin jo tottua 🙂 Ja hei mäkin tykkään näiden tuotteiden ulkoasusta! Aluksi nää ei vedonneet muhun ollenkaan, mutta nyt oon jotenkin tykästynyt näiden simppeliin ja pelkistettyyn ulkoasuun. Ei aina tarvita mitään värejä ja kuvia etiketeissä, joskus ihan tällanen simppeli toimii parhaiten 🙂

  Tota voidetta voisin kokeilla seuraavaksi, kun lähden The Ordinarya tilaamaan, se kuulostaa hyvältä<3

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Ihan mahtavaa, että säkin oot löytänyt tän The Ordinaryn hyaluronihappo seerumin! Tää on kyllä huomattavasti paksumpi kuin Mizonin vastaava. Molemmista oon kuitenkin tykännyt 🙂 Voidetta en voi kun suositella!

 3. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Nämä The ordinaryn tuotteet eivät ole tuttuja, mutta tilasin vasta useamman putilon taas testiin. Esim. High-adherence silicone primer tuntuu lisäävän meikin kestoa ja onhan se kiva löytää näin halpaan hintaan hyvä primer 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   En ollutkaan kuullut tollaisesta primerista The Ordinarylta! Pitääkin pistää muistiin ja käydä taas tutustumassa merkin tuotteisiin lisää 😀 Toivottavasti High-adherence silicone primer on toimiva, sillä edullinen se ainakin on 🙂

 4. Sini kirjoitti:

  Hankin tota kyseistä seerumia itelleni joululahjaksi ja se on aivan mieletön, pidän siitä ihan tosi paljon! *.*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.