Hae
Paletilla

3 huonointa meikkivoidetta

Kun pakkasin meikkejä muuttolaatikoihin löysin sieltä muutaman meikkivoiteen jonka kohdalla totesin, että miksi ihmeessä olen säilyttänyt nämä vaikka niiden käyttökokemukset ovat olleet enemmän huonoja kuin hyviä? Näistä kolmesta meikkivoiteesta kaikki ei ole olleet aina huonoja, mutta tuote on päässyt listalle sillä siitä on tullut ajan saatossa käyttökelvoton. Kokeilen vuoden aikana paljon erilaisia meikkivoiteita ja aina niiden ei tarvitse olla kalliita toimiakseen moitteettomasti iholla. Tässä kuitenkin kolme meikkivoidetta jotka eivät ole toimineet omalla ihollani syystä tai toisesta!

Untitled

Bronx Colors Studioline HD TV Foundation

Ensimmäisenä meikkivoiteena on Bronx Colorsin Studioline HD TV meikkivoide joka ei ole ollut aina huono, mutta siitä tuli ajan myötä todella surkea! Kirjoittelin nimittäin kesällä postauksen: Meikkisuosituksia Bronx Colorsilta ja tämä meikkivoide löytyi sieltä listattuna. Samassa postauksessa myös kehuin merkin Studioline primeria jonka kanssa tämä meikkivoide toimi kuin unelma! Ihmettelin kuitenkin jo saadessani tämän meikkivoiteen miksi valoaheijastavat pigmentit ja itse meikkivoide oli erottautunut toisistaan eikä ne yhdistyneet toisiinsa ravistamallakaan. En ole varma oliko kyseessä valoaheijastavat pigmentit, mutta ainakin näin uskoisin. Tämä ei kuitenkaan haitannut meikkivoiteen käyttöä sillä pumpusta tuli aina ulos tasaväristä meikkivoidetta. Bronx Colorsin Studioline HD TV meikkivoide on valoaheijastava meikkivoide joka antaa pitkäkestoisen seka virheettömän lopputuloksen joka kestää katseita kameran edessä. Aluksi tykkäsin meikkivoiteesta vaikka sävy oli itselleni luokkaa maksakirroosi. Koskaan se ei ole kuitenkaan ollut kauhean pitkäkestoinen ja sävyvalikoima tässä meikkivoiteessa on todella surkea. Kirjoitin tuossa äsken mainitsemassa postauksessa, että tykkäsin meikkivoiteesta sillä vaikka meikkivoide on koostumukseltaan kevyt niin siinä on myös hyvä peittävyys. Lopputuloksena on myös ollut kuulaan ja virheettömän näköinen meikkipohja!

Untitled

Kesällä tykkäsin käyttää huomattavasti kevyempää ja kuulaampaa meikkipohjaa joten ei ihmekkään, että meikkivoide oli silloin mieluinen. Lopetin kuitenkin Bronx Colorsin meikkivoiteen käytön vähäksi aikaa ja kokeilin sitä pitkästä aikaa uudestaan vähän aikaa sitten. Levitin meikkivoidetta beautyblenderillä niin kuin aina ennenkin, mutta tällä kertaa meikkivoide liukui vain kasvoillani eikä tarttunut kasvoilleni ollenkaan. Ajattelin, että olin varmaan laittanut liikaa kosteusvoidetta jonka takia meikkivoide vain kirjaimellisesti pyöri kasvoillani. Kokeilin uudestaan ilman kosteusvoidetta pari päivää myöhemmin ja meikkivoide teki saman. Ilmeisesti tämä Bronx Colorsin meikkivoide oli mennyt pilalle eikä sitä enää pysty käyttämään. Huono kestävyys, nopeasti pilalle meneminen ja suppea sävy valikoima tekee tämän meikkivoiteen käytöstä todella hankalaa.

Untitled

Catrice 24H Made To Stay Make Up

Catricen meikkivoide on pyörinyt meikkilaatikoissani aika pitkään enkä todellakaan tiedä koska tai mistä se on edes sinne eksynyt. Uskon, että kyseessä on meikkivoide jonka olen napannut kauppareissullani hätäpäissäni matkaan mukaan edellisen meikkivoiteen ollessa loppu. Tuijottelin purkkia meikkilaatikossani ajatuksella, että mikäköhän tuossa on ollut vikana kun se vain pyörii yksinään täällä? Mulla on paha tapa jättää huonoja meikkituotteita lojumaan kaappeihin ja laatikoihin vaikka voisin antaa niitä eteenpäin tai heittää roskiin. Ajattelen vain aina, että täytyy kokeilla vielä uudestaan! Loppuenlopuksi ne lojuu käyttämättöminä siellä vielä pitkään! Kyseessä on edullinen meikkivoide joka lupaa 24h kestävyyden, mattapintaisen lopputuloksen sekä sisältää vielä kaupanpäälle suojaavia antioksidantteja.

Catrice 24h Made To Say meikkivoide näyttää kasvoille levittämisen jälkeen parhaalta meikkivoiteelta jota koskaan olen käyttänyt, mutta hetken päästä lopputulos on ihan järkyttävä. Vaikka meikkivoide ei tunnu kasvoilla  mitenkään super mattaiselta niin tämä meikkivoide kirjaimellisesti tekee itsestään kuivan näköisen kasvoilla. On harmillista, että ensin tuote näyttää todella hyvältä kasvoilla ja varsinkin, kun kyseessä on alle 10e maksava meikkivoide jota ostaisi mielellään lisääkin. Huonompaan suuntaan muuttuva lopputulos kuitenkin tekee tästä meikkivoiteesta kuitenkin kelvottoman.

huonoimmat meikkivoiteet

Wet n Wild Photofocus Foundation

Wet n Wildin surullisen kuuluisa Photofocus meikkivoide jota en koskaan saanut toimimaan omalla ihollani, joten siksi se löytyy täältä surkeimmista meikkivoiteista. Moni tietääkin, että Wet n Wildin Photo Focus meikkivoidetta on kokeiltu seitsemässä eri valossa ja se lupaa olla täysin virheetön niissä kaikissa. Kyseessä on meikkivoide mitä moni rakastaa, mutta itselläni ei ole tämän meikkivoiteen kanssa niin ikinä tapahtunut.

Photofocus meikkivoide on alusta asti ollut yksi iso floppi. Ensinnäkin sen vaalein Suomessa myytävä sävy on varmaan yli puolelle Suomalaiselle aivan liian tumma eikä sen maalimainen hajukaan anna käyttäjälle kauhean ruusuista fiilistä ensimmäisillä käyttökerroilla. Olen kokeillut meikkivoidetta eri kosteusvoiteiden, primereiden, peiteaineiden ja puuterien kanssa. Pakko vain todeta, että eise vain toimi omalla ihollani ollenkaan. Vaikka yritin tehdä mitä taikoja, että meikkivoide näyttäisi kasvoilla yhtä hyvältä kuin muillakin niin se kerääntyi juonteisiin päivän mittaan ja kuluu pois kasvoilta todella helposti. Huono pysyvyys, juonteisiin kerääntyminen, maalimainen haju ja suppea sävyvalikoima osoittautui Photofocus meikkivoiteen kohtaloksi.

Untitled

Nyt voin vihdoin viskata nämä surkimukset roskiin ja parantaa tapani turhien meikkituotteiden säilyttämisessä. Enkä säilyttää tuotteita siinä toivossa, että voi ne vielä joskus toimia omalla ihollani. Fakta on kuitenkin se, että kun se ei toimi niin se ei toimi! Muistakaapa kuitenkin, että tuote joka ei ole toiminut itselläni niin voi toimia jollain muulla moitteettomasti! Käyttökokemuksia on yhtä monia kuin käyttäjiäkin ja tuotteita!

Mitkä ovat huonoimmat meikkivoiteet mitä olet itse kokeillut?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

VUODEN TOP 5 MEIKKISUOSIKKIA

KOVEMMANKIN TREENIN KESTÄVÄ ISADORAN ALL DAY WEAR MEIKKIVOIDE

MITÄ MEIKKITUOTTEITA KÄYTÄN PÄIVITTÄIN

6 kommenttia

 1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Meikkivoide on kyllä joo sellanen tuote, jonka täytyy oikeesti olla hyvä että sitä haluaa käyttää. Huonolla ei tee yhtään mitään! Toi Catrice toimi mun iholla tosi hyvin ja oonkin harmitellut sitä, että toi on poistunut myynnistä :/ Tällaiset postaukset on ihan hurjan mielenkiintoisia, näitä lukisi mieluusti myös jatkossa 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Se on kyllä ihan totta! Huonoa meikkivoidetta ei tule koskaan käytettyä loppuun edes väkisin. En tiennytkään, että tää Catricen meikkivoide on lopetettu! Muistelin itsekkin tätä postausta kirjoittaessa, että tämä taisi olla sun suosikkeja tai sitten joku muu Catricelta 🙂 Täytyykin pistää korvan taakse jos meikkilaatikoista löytyisi muitakin ei niin hyviä tuotteita mistä tämmöisiä voisi kirjotella 🙂

 2. SariBP kirjoitti:

  Hyvä, että bloggaja uskaltaa sanoa suorat sanat myös niistä huonoiksi kokemistaan tuotteista! Tätä oli siis oikein kiinnostava lukea. Minulla on kokemusta näistä vain Wet n Wildin meikkivoiteesta, josta tykkään todella paljon (paitsi siitä maalimaisesta tuoksusta tai siis lemusta), ja minulla se toimii ihan loistavasti, mutta niinhän se on, että yhdelle sopii toinen ja toiselle joku muu;)
  Nauratti tuo luonnehdinta ”sävy oli itselleni luokkaa maksakirroosi”! Hyvin sanottu!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mä en koskaan halua valehdella tuotteista mikäli niistä en pidä. Bloggaajallakin on oikeus sanoa tuotteesta se negatiivinen kokemus! Täytyy ehdottomasti jatkossakin kirjoitella tämmöisiä postauksia 🙂 Muistelinkin, että tykkäsit tosta Wet n Wildin meikkivoiteesta ja ollaan taidettu siitä joskus puhuakin! Hah, hyvä etten ole ainoa joka nauraa omille letkautuksilleen 😀

 3. Salla kirjoitti:

  The Body Shopin Matte Clay Skin Clarifying-meikkivoide. Ei levittynyt iholle ollenkaan, sävyvalikoima oli (ainakin tuolloin) todella omituinen, ei juurikaan peittävyyttä ja kaiken kruunasi kaamea teepuuöljyn haju. Ylensä olen aika sitkeä yrittäjä näiden kanssa, mutta tässä vaan täytyi luovuttaa ja heittää roskikseen 🙁

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mä taas tykkään tosta The Body Shopin matta meikkivoiteesta! Ton meikkivoiteen koostumus on aika paksua ja sen saa levittää iholle melko nopeasti ettei se jämähdä, mutta lopputulos siinä on itselläni ollut enemmän kuin hyvä 🙂 Meikkivoide onkin tarkoitettu rasvoittuvalle iholle sen sisältämänän teepuuöljyn ja punaisen saven takia ja siksi en sitä usein its pysty käyttämään. Sävyvalikoima on edelleen sama kuin alusta alkaen ja ne on vähän hassut. Kaikki sävyt ovat melko vaaleita ja kelta- sekä punapigmentit tulee aika rajusti esille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.