Hae
Paletilla

The Body Shop – Mansikkaa hiuksille

The Body Shopille on tullut uusi hiustenhoito sarja, jossa on vastustamaton mansikan tuoksu. Mansikka hiustenhoito sarja on kaikille hiustyypeille suunnattu, mutta erityisesti elottomille hiuksille. Vastustamattoman ihana tuoksu tulee Italiasta tuotetusta mansikkamehusta. Shampoo sekä hoitoaine ovat molemmat vegaanisia. Mansikalta tuoksuvat hiustenhoito tuotteet kuulostivat niin houkuttelevilta, että lähdin kokeilemaan niitä innolla.

Mansikan tuoksuinen shampoo puhdistaa hiukset tehokkaasti päänahkaa hellien sekä antaen hiuksille kiiltoa. Shampoo sisältää yhteisökaupan kautta Meksikosta saatua luomutuotettua aloe vera geeliä, joka tunnetaan rauhoittavista ja kosteuttavista ominaisuuksistaan. Kosteuttajana shampoossa toimii glyseriini. Shampoo vaahtoaa todella hyvin sekä pesee hiukset moitteettomasti. Koostumukseltaan shampoo on geelimäistä, mutta siitä huolimatta todella riittoisaa. Tuoksu on todella makean mansikkainen mutta pehmenee shampoon vaahtoutuessa. Shampoo pesee hiukset hyvin ja jättäen ne puhtaan tuntuiseksi. Shampoota löytyy kahdessa koossa 250ml/12€ sekä 400ml/15€
Mansikan hoitoaine on kiiltoa antava sekä kosteuttava hoitoaine. Italialaisen mansikkamehun ja glyseriinin kanssa hoitoaine sisältää Brasilialaista soijaöljyä, joka kosteuttaa sekä auttaa hiuksia pysymään pehmeinä. Tämä ihanan vaaleanpunaisen hoitoaineen tuoksu on huomattavasti miellyttävämpi kuin shampoossa. Koostumukseltaan hoitoaine on todella paksua, mutta levittyy hiuksiin helposti jättäen hiukset todella pehmeän tuntuiseksi sekä mahtavan tuoksuiseksi! Vielä kuivauksen jälkeenkin hiukset tuntuvat pehmeiltä. Hoitoaine oli positiivinen yllätys ja pidin siitä todella sillä hiukset tuntuivat pehmeiltä pesun jälkeen mikä on ainut kriteerini hoitoaineelle. Hoitoainetta löytyy ainoastaan 250ml pullossa ja sillä on hintaa 12€

Miltä mansikalta tuoksuvat hiustenhoitotuotteet kuuostavat?

8 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Oijoi miten ihanilta nää kuulostaa! Mä en normaalisti edes tykkää mansikan tuoksusta kosmetiikassa, mutta The Body Shopin mansikkatuotteet on poikkeus ja niistä tykkään tosi paljon 🙂 Pitää ehdottomasti käydä kotiuttamassa nämä jossain vaiheessa. Tosi kauniit kuvat muuten tässäkin postauksessa<3

 2. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Mä olen käyttänyt The body shopin mansikkasuihkugeeliä, mutta olisi aika mahtava käyttää näin pirtsakoita pulloja myös hiuksiin 🙂

 3. Niina kirjoitti:

  Mä tykkään tosi paljon mansikan tuoksusta, etenkin The Body Shopin tuotteissa :)<3 Noita hiustenhoitoon liittyviä tuotteita en ookkaan koskaan kokeillut, olisi kyllä joskus kiva! 🙂

 4. Viivi kirjoitti:

  Tämä on super ihanat! Mansikan tuoksu on yleensä aika esanssinen kosmetiikkatuotteissa, mutta tämä TBS:n mansikan tuoksu on myös munkin mielestä poikkeus! Kiitos Linda<3

 5. Viivi kirjoitti:

  Jos tykkäät TBS:n mansikka suihkugeelin tuoksusta, tykästyt varmasti näidenkin tuoksuun! Purkkien pirtsakka väritys on kyllä onnistunut 🙂

 6. Viivi kirjoitti:

  The Body Shopin mansikan tuoksu on ihana! Suosittelen kyllä tutustumaan TBS:n hiustenhoitotuotteisiin 🙂

 7. Kosmetiikan suurkuluttaja kirjoitti:

  Nämä vaikuttavat ihan mahtavilta! Mansikan tuoksuiset tuotteet The Body Shopilta on yksi lempparituiksuistani 🙂 Olen myös tykännyt heidän banaanishampoosta ja hoitoaineesta, joten tykkään varmaan näistäkin!

 8. Viivi kirjoitti:

  Banaani sarjan shampoo sekä hoitoaine ovat vielä kosteuttavampia kuin tämä mansikka, mutta ihastut varmasti myös mansikan hiustenhoitotuotteisiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.