Hae
Paletilla

Syksyinen Vanilla Pumpkin on täällä taas!

**Affiliate

Vanilla Pumpkin

Se on täällä taas! Nimittäin The Body Shopin viime syksynä lanseeraama erikoiserä, Vanilla Pumpkin! Halloweenistä inspiraationsa saanut Vanilla Pumpkin on tullut jälleen ihastuttamaan syksyn ajaksi ja sitä on tänä vuonna saatavilla kaikista The Body Shopeista Suomessa! Vanilla Pumpkinin tuoksussa yhdistyy vaniljauute, paahdettu kurpitsan siemen, tonkapapu, hasselpähkinä ja vaahterasiirappi, jotka tekevät tuoksusta ainutlaatuisen! Tuoksua kuvaillaan makean paahteiseksi ja toffeemaiseksi. Moni ihastuikin Vanilla Pumpkinin toffeamaiseen vanilijan tuoksuun viime vuonna. Itse erotan tuoksusta vahvasti paahdetun kurpitsan ja sen pähkinämäisen makean tuoksun, mutta niin kuin viime vuonnakin vaniljan tuoksua en Vanilla Pumpkinista juurikaan erota.

Vanilla Pumpkin

Makean paahteisen tuoksuinen Vanilla Pumpkin

Ihastuin viime vuonna Vanilla Pumpkiniin niin paljon, että tänä vuonna päätin hankkia koko sarjan itselleni! Vanilla Pumpkinista on saatavilla voidemainen suihkugeeli, vartalovoi sekä käsivoide aivan kuten viime vuonnakin. Vanilla Pumpkin suihkugeeli on voidemaisen kermainen ja täysin saippuaton joten hurmaavan tuoksun lisäksi siitä nauttii myös iho sen sisältämän kosteuttavan hunajan sekä vaniljauutteen ansiosta.

Vanilla Pumpkin

Viime vuonna jätin vartalovoin ostamatta sillä siinä tulee esiin näistä kolmesta tuotteesta kaikista eniten Vanilla Pumpkinissa olevan paahden kurpitsan siemenen tuoksu, mutta tänä vuonna halusin myös ehdottomasti myös vartalovoin itselleni. Lieneekö syynä Vanilla Pumpkin hulluus, mutta tänä vuonna myös vartalovoi oli saatava! Vartalovoissa on mehiläisvahaa, soija ja babassuöljyä, seesaminsiemenöljyä, kookosta sekä voipuunvoita joiden ansiosta se ravitsee ihoa tehokkaasti. The Body Shopin vartalovoit on ykkösluokkaa vartalon ihonhoidossa joten tämäkään ihana Vanilla Pumpkinin tuoksuinen vartalovoi ei tee poikkeusta.

Vanilla Pumpkin

Viime vuonna ihastuin koko Vanilla Pumpkiniin sarjan käsivoiteen kautta, sillä on siinä on koko sarjan tuotteista kaikista toffeamaisin tuoksu! Käsivoiteen sisältämä voipuunvoi ja vaniljauute kosteuttavat käsiä tehokkaasti vaikka kyseessä on koostumukseltaan kevyt käsivoide. The Body Shopin pienet käsivoiteet on parhaita käsilaukussa sillä ne on aina hädän tullessa mukana. Kevyen koostumuksen ansiosta käsivoide imeytyy ihoon hetkessä eikä se jätä inhottavaa tunnetta käsille rasvauksen jälkeen.

Untitled

Viime vuonna Vanilla Pumpkinin pakkaukset olivat väriltään ihanan raikkaan syksyiset, mutta tänä vuonna pakkaukset ovat uudistuneet sillä ne ovat inspiraationsa keski- ja eteläamerikassa juhlitusta Dia de los Muertos festivaalista. Viime vuonna olevat pakkaukset olivat huomattavasti raikkaamman ja syksyisemman oloiset, mutta nämä uudetkin on todella kivat ja kuvastaa juuri sitä inspiraatiota mistä Vanilla Pumpkin on syntynyt. **Vanilla Pumpkin on vielä tämän päivän -20% joten käy hyödyntämässä alennus tästä ihanasta kausisarjasta The Body Shopin verkkokaupassa! Vanilla Pumpkinia on myynnissä vain rajoitettu erä joten kannattaa olla nopea! Huomenna The Body Shopilla starttaa kanta-asiakaspäivät jolloin kaikki tuotteet ovat -20% ja meikit -30% alennuksella! Eikä kannata unohtaa ihania joulukalenterita jotka ovat jo nyt myynnissä! Voit klikata ostoksille** tästä.


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Syväpuhdistava kasvosaippua

Banaani, kesän magein tuoksu! 

Dick Johnson, miesten kosmetiikkatuotteita 

4 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Mä kävin eilen hakemassa pari tuubia Vanilla Pumpkin käsivoidetta ja yhden suihkugeelin. Pitkään mietin tota vartalovoita, mutta niitä löytyy jo ihan liikaa ja oon tosi laiska noita käyttämään 😀 Se jäi siis tänäkin vuonna kaupan hyllylle! Näiden tuoksu on kyllä niin ihana ja tykkään myös tästä päivitetystä ulkoasusta 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mä en tänä vuonna voinut jättää vartalovoita hyllyyn vaikka käytänkin tosi laiskasti vartalovoiteita muutenkin! Tää tuoksu on ihana ja oot itsekkin joka päivä rasvaillut käsiä ainoastaan Vanilla Pumpkin tuoksun takia 😀

 2. Inka Monola kirjoitti:

  Vanilla Pumpkin on ihan täydellinen syystuoksu <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.