Hae
Paletilla

Garnier Respons – Tehokasta hiustenhoitoa muutamalla eurolla

*Sisältää mainoslinkkejä

Garnierrespons

Tein pitkästä aikaa todellisen hoitoaine löydön melkein puoli vahingossa, kun olin taas hätäpäissäni etsimässä hoitoainetta edellisen loputtua. Shampoot ei minulle ole hiustenhoidossa niin justiinsa, mutta hoitoaineen pitää olla toimiva ja ajaa asiansa juuri niin kuin haluan. Mikään ei ole inhottavampaa kuin kuivan karheat hiukset pesun jälkeen jos hoitoaine ei ole tehnyt niistä pehmeitä ja hoidetun tuntuisia. Hiukset pitää olla hoitoaineen käytön jälkeen sen verta pehmeät, että sormet menevät vaivattomasti hiuksista läpi. Vaikka meikkeihin tai ylipäätään kosmetiikkaan tulee laitettua rahaa ja panostettua on hiukset kuitenkin sellaiset mihin yritän etsiä mahdollisimman edullisia ja toimivia tuotteita joten niiden löytyminen on aina positiivinen yllätys! Garnier Respons sarjan tuotteista löytyy aina shampoo, hoitoaine sekä hiusnaamio joten jokaiselle varmasti löytyy oma tuotesarja omien hiuksien tarpeisiin. Tässä kuitenkin muutama tuote jotka löytyvät Garnier Respons sarjasta. Garnier respons hiustenhoitotuotteet pitivät sisällään muutaman helmen josta pidin kovasti.

garnier respons hiustenhoitotuotteet

Garnier Respons Marvellous Nectar Conditioner 

*Marvellous Nectar hoitoaine on sisältää huikean määrän erilaisia vitamiineja sen sisältämän kameliaöljyn ja arganöljyn ansiosta. Kameliaöljy sisältää jo itsessään A-, B- ja E-vitamiineja kun taas arganöljyssä on kosteuttavia rasvahappoja sekä E- ja A-vitamiinia. Marvellous Nectar- hoitoaine on suunnattu kuiville ja kiillottomille hiuksille ja se on parabeeniton. Hoitoaine lupaa hiuksista kiiltävät, pehmeät sekä joustavat. Hoitoaineen kevyen voidemainen koostumus imeytyy hiuksiin jättäen latvat pehmeiksi ja hoidetun tuntuiseksi. Muutaman euron hoitoaineeksi Marvellous Nectar hoitoaine on kukkaisella tuoksullaan ja tehokkuudellaan jokaisen sentin arvoinen ja suoriutuu tehtävästään kalliimpiakin hoitoaineita paremmin.

garnier respons hiustenhoitotuotteet

Garnier Respons Maple Remedy  Conditioner

Erittäin kuluneille hiuksille suunnattu Garnierin Maple Remedy hoitoaine sisältää risiiniöljyä ja vaahteranmahlauutetta, jotka yhdessä tekevät hiuksista elinvoimaiset, vahvemmat ja intensiivisesti hoidetut latvoihin asti ilman parabeeneja. Risiiniöljy hiustenhoidossa kiihdyttää hiusten kasvua sekä hoitaa päänahkaa, mutta myös samalla se ehkäisee hiusten katkeilua ja auttaa hiuksia vahvistumaa myös sisältä päin. Maple Remedy nousi kaikista kokeilemistani Garnierin Respons sarjan hoitoaineista ihan ykköseksi. Paksun voidemaisen koostumuksen omaava Maple Remedy jättää hiukset hoitoaineen huuhtelun jälkeen todella pehmeiksi, hoidetun tuntuiseksi sekä helposti selvitettäviksi. Pehmeys pysyy jopa hiuksissa monta päivää! Suurena plussana hoitoaineen tehokkuuden ja hoitavuuden kanssa tulee sen tuoksu, mutta miinuksena pullon koko. Tämä 200ml purkki kestää mun käytössä noin pari viikkoa. Tämä hoitoaine on todellakin tehokasta hiustenhoitoa muutamalla eurolla! Yhdessä Garnier Respons Avokado Oil & Shea Butter hiusnaamion kanssa tämä kaksikko on ihan ykkönen hoidon tarpeessa oleville hiuksille.

garnier respons hiustenhoitotuotteet

Garnier Respons Avokado Oil & Shea butter hiusnaamio

Garnier Respons hiustenhoitotuotteet joista pidin piti sisällään *Avokado Oil & Shea Butter hiusnaamion joka on tarkoitettu erittäin kuiville hiuksille ja se sisältää avokadoöljyä ja karitevoita. Avokadosta uutettu öljy auttaa hiuksia vahvistumaan ja palauttamaan hiuksien kiillon sekä pehmeyden kun taas karitevoi sopii erityisesti elottomien ja vahingoittuneiden hiusten hoitoon. Kuten äsken mainitsinkin yhdessä Maple Remedy hoitoaineen tai yksinään käytettynä tämä hiusnaamio on täydellinen muutaman euron tuotteeksi! Hiusnaamio on koostumukseltaan ihanan paksua jonka voi jättää vaikuttelemaan hiuksiin pidemmäksikin aikaa mikäli hiukset kaipaavat oikein tehokosteutusta, mutta jo muutaman minuutin vaikutusajalla naamio pehmentää ja jättää hiukset ravitun tuntuiseksi. Kokeilin myös samaisen sarjan hoitoainetta ja se oli myös mieleinen, mutta tämä Garnier Respons avokadoöljyä ja karitevoita sisältävä hiusnaamio tulee ehdottomasti olemaan tuttu näky hiustenhoitotuotteissani.

Oletko kokeillut Garier Respons sarjan hiustenhoitotuotteita?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

 

10 kommenttia

 1. SariBP kirjoitti:

  Garnierin Respons -sarjan hiustuotteet on mun mielestä tosi hyviä. Olen käyttänyt aika monta erilaista (en muista kaikkia), mutta nyt on käytössä kookoshoitoaine, ja mun ikisuosikki Marvellous Nectar hiusöljy:)

  Valikoimaa on vaikka kuinka paljon.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Nämä oli kyllä todellakin positiivinen yllätys ja valikoimaa löytyy ihan järkyttävästi! Ainut miinus on näiden pullojen koko, kun loppuu niin äkkiä. Mä oon tai varmaan itsekin käyttänyt joskus tota Marvellous Nectar hiusöljyä 🙂

 2. Rakkaudella Henna kirjoitti:

  Täällä kuivien hiusten kanssa kamppaileva! Pitääkin testata nämä! 🙂

 3. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Pitääkin muistaa nämä tsekata seuraavalla kauppareissulla, jos sattuu lähikaupan valikoimaan vaan kuulumaan – hoitoaine alkaakin vähissä olla 🙂

 4. Satu kirjoitti:

  Nämä tuotteet on tosi hyviä minusta. Ja rakastan hiusnaamioita ❤️

 5. hannamariav kirjoitti:

  Näistä hoitsikoista sekä naamiosta olen kuullut hyvää, mutta itse testattua saman sarjan shampoota jouduin pistämään sen laatikkoon ”vainhätätapauksissa”. Se oli aivan hirveä, mutta pitää tuolle naamiolle antaa mahdollisuus kun se laatikosta kerran löytyy! 😀

  hanna

  http://www.hannamariav.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.