Hae
Paletilla

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Huhtikuu 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

* MERKITYT TUOTTEET OVAT SAATU PR-LAHJOINA

Tänään on huhtikuun viimeinen päivä ja se tarkoittaa, että on aika käydä kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet läpi! Huhtikuussa loppui yhteensä 20 erilaista kosmetiikkatuotetta joten eiköhän kurkata millaisia tuotteita loppuneista löytyykään.

Kuukauden loppuneet

J.Mäki Professional Volume Shampoo & Hoitoaine

J. Mäki Professional hiustenhoitotuotteet olivat itselleni nimeltään tuttuja, mutta en ollut koskaan kokeillut brändin tuotteita. Ilokseni kuitenkin J.Mäki Professionalin shampoo sekä hoitoaine tuli Bette Boxin mukana tuossa muutama kuukausi sitten. Brändinä J.Mäki on todella kiinnostava sillä se käyttää tuotteissa mahdollisimman paljon luonnollisia raaka-aineita eikä niiden tuotteet sisällä  sisälläparabeeneja, sulfaatteja tai alkoholia. Bettestä saapui J.Mäki tuuheuttava shampoo ja hoitoaine jotka sisältävät argan-, hasselpähkinä- ja viinirypäleensiemenöljyä sekä bambu-uutetta. Ravitsevat raaka-aineet ovat itselleni todella tärkeitä hiustenhoitotuotteissa sillä vaaleat hiukseni kaipaavat hoitoa ja huolenpitoa. J. Mäki Professional shampoo sekä hoitoaine olivat molemmat loistavia! Hiukset tuntuivat puhtailta shampoon jälkeen ja hoitoaine kosteutti sekä pehmensi hiuksia todella hyvin. Vahva suositus!

Kuukauden loppuneet

*BYNOOR HAIR OIL

Sain vuosi sitten testiin *Cocopandalta erilaisia kosmetiikkatuotteita ja pääsin silloin tutustumaan ByNoor hiustenhoitosarjaan. Koko sarjan ehdoton suosikki on ollut tämä kyseinen hiusöljy joka sisältää argan- ja abyssianöljyä jotka vahvistavat ja syvähoitavat hiuksia. ByNoorin hiusöljy on koostumukseltaan paksumpaa kuin monet muut joten pieni määrä riittää kerralla. Paksun ja riittoisan koostumuksen ansiosta tämä pullo siis kesti käytössä melkein vuoden ja varmaan viimeset puoli vuotta käytin sitä lähes päivittäin. Ihan harmittaa, että kyseinen öljy loppui sillä tykkäsin tästä todella paljon!

*Biozell Volumizing Dry Shampoo

Olen muistaakseni ennenkin käyttänyt Biozellin kuivashampoota, mutta tämä oli uusi tuttavuus jonka sain testiin I Love me- messuilta. Tykkäsin todella paljon kyseisestä kuivashampoosta, mutta se ei päässyt heti käyttöön sillä ruskeiden hiuksien kanssa käytin tummille hiuksille sopivaa kuivashampoota.

The Body Shop Shea Butter Hair Mask

*The Body Shopin hiusnaamio on tehokosteuttava ja korjaava hiusnaamio joka sisältää myös yhteisökaupan kautta tuotettua voipuunvoita, kaakaovoita, luomukookosöljyä ja näiden lisäksi vielä luomuoliiviöljyä.  Shea hiusnaamion  koostumus on täyteläisen voidemainen ja pieni määrä riittää pitkille hiuksille. Hiusnaamion jälkeen hiukset todella tuntuvat todellakin tehokosteutetuilta joten vahva suositus mikäli hakusessa on todella kosteuttava hiusnaamio.

kuukauden loppuneet

*Nivea Micellair puhidtusliinat

Nämä puhdistusliinat valihtivat jo maaliskuun loppuneissa kosmetiikkatuotteissa, mutta koska kotoa löytyi vielä yksi paketti niin käytin sen pois suosiolla. Kyseessä on todella tehokkaat puhdistusliinat, mutta näiden todella parfyyminen tuoksu hieman häiritsee itseäni. Niven puhdistusliinat poistavat meikit vaivattomasti ilman, että kasvoja tarvisi puhdistaa erikseen puhdistustuotteella. Vaikka tuoksu tökkii niin tehokkuuden ansiosta voisin ostaa tarpeen vaatiessa näitä ehdottomasti lisääkin.

*NIVEA MicellAIR Expert Waterproof Eye-Make-Up Remover

Tämä Nivean silmämeikinpoistoaine on kaksifaasinen ja sitä tarvitseekin ravistaa ennen käyttöä jotta nämä kaksi faasia sekoittuvat keskenään. Nivean kaksifaasinen silmämeikinpoistoaine sisältää vihreän teen- uutetta joka sen antioksidanttipitoisuuden ansiosta poistaa myös turvotusta silmänympärysiholta. Tuote poistaa tehokkaasti jopa vedenkestävänkin silmämeikin, mutta kaipasin tätä käyttäessä öljypohjaista silmämeikinpuhdistus tuotetta, Itse valitsen jatkossa öljypohjaisen silmämeikin puhdistustuotteen vaikka tässäkään ei ollut mitään moitittavaa!

kuukauden loppuneet

Lumene Virkistävä kasvovesi

Lumenen Virkistävä kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille ja se sisältää pohjoista tupasvillaa sekä pohjoista lähdevettä jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Kosteuttavan ominaisuuden lisäksi kasvovesi suojaa ja ravitsee ihoa. Nimensäkin mukaisesti virkistävä kasvovesi johon ihastuin todella paljon. Kyseinen kasvovesi jätti virkistyneen fiiliksen, mutta samlla myös kosteutti ihoa tehokkaasti. Ehdottomasti voisin ostaa lisää!

*The Skin House Lemon Sorbet

*The Skin Housen Lemon Sorbet puhdistustuotetta olen ylistänyt joka paikassa ja en voi olla kuin kehumatta tätä kyseistä tuotetta! the Skin Housen Lemon Sorbet Cleanser sisältää sitruunauutetta joka poistaa kuollutta ihosolukkoa ja auttaa ihoa pysymään kirkkaana. Sitruunauutteen lisäksi puhdistusbalsami sisältää ruusunmarjaöljyä, kamelian siemenöljyä, sitruunauutetta, acaimarjauutetta, mustikkauutetta, aloen lehtiuutetta, alppitähdenuutetta sekä lukuisia muita luonnon kasviuutteita ja öljyjä jotka puolestaan taas auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Tällä tuotteella onnistuu kasvojen puhdistus ilman kaksoispuhdistusta niin ettei se jåtä jälkeensä meikin jäämiä tai muita epäpuhtauksia. Jatkoon! Aion todellakin ostaa lisää!

*Skin Regimen Cleansing Cream

Skin Regimen vaahtoava puhdistustuote on tehty suojaamaan ihoa saasteilta ja se sisältää Longevity Complex™ -aktiiviaineyhdistelmää, joka taistelee ikääntymistä kiihdyttäviä ja stressiä aiheuttavia tekijöitä vastaan. Kyseessä on hellävarainen, 89,5% luonnollisia ainesosia sisältävä puhdistustuote joka sisältää katajaa, kopaivan, ruusun ja setripuun eteerisiä öljyjä. Skin Regimen puhdistustuotteessa tökki aluksi sen luonnonkosmetiikkamainen tuoksu, mutta aloin pitämään siitä joka puhdistus kerralla aina vain enemmän. Yhdessä The Skin Housen Lemon Sorbetin kanssa tämä putsari oli loistava kaksoispuhdistuksessa!

Kuukauden loppuneet

The Body Shop Vitamin E & Aloe Sheet Mask

The Body Shopille on tullut myyntiin kangasnaamioita ja tällä kertaa testasin kaikille ihotyypeille sopivaa E-vitamiinia joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti sekä Aloeta joka rauhoittaa, mutta myös kosteuttaa ihoa. The Body Shopin kangasnaamiot sisältävät todella paljon hoitavaa seerumia joka on ehdottomasti plussaa! Kangas on todella paksu ja jäykkä joten se ei asetu kasvoille kauhean hyvin. Vaikka kangas on paksumpi kuin yleensä kangasnaamioissa niin silti kyllä molemmat olivat sellaisia mitä voisin jatkossa ostaa lisää. The Body Shopin kangasnaamiot ovat nyt osta 3 maksa 2 tarjouksessa. 

Kuukauden loppuneet

Vitamasques Diamond Cold Dust Sheet Mask

Huhtikuun Glossyboksissa saapunut kultahippuja sisältävä Vitamasquen kangasnaamio kiinteyttää, mutta myös rauhoittaa ihoa. Tämä kyseinen kangasnaamio oli todella ohutta kangasta, sisälsi todella paljon seerumia ja se asettui kasvoille älyttömän hyvin. Tykkäsin todella paljon.

HOLIKA HOLIKA Pure Essence Mask Sheet Lemon

*Holika Holikan sitruunauutetta sisältävä kangasnaamio virkistää, kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. Sitruunauutteen lisäksi naamio sisältää erilaisia hedelmäuutteita sekä myös kamomillauutetta. Molemmisa naamioissa on super ohut kangas joka asettuu iholle todella hyvin. Vaikka Holika Holikan naamiot sisältävät runsaan määrän hoitavaa nestettä niin naamio pysyy kasvoilla paikallaan moitteettomasti. Suurena plussana pakettien helposti avattavuus. Nämä aukeat yläkulmasta kahtia, kun taas yleenä paketit täytyy repiä poikittain auki ja kaivaa naamio pussista. Taattua Holika Holika laatua!

Kuukauden loppuneet

The Ordinary Hyaluronic Acid

*The Ordinaryn seerumi sisältää hyaluronihappoa joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Mua pidempään seuranneet tietää, että puhun hyaluronihapon puolesta sillä se on loistava ainesosa kuivan ihon hoidossa. The Ordinaryn hyaluronihappo on hinta-laatu suhteeltaan todella hyvä. Tämä seerumi oli talvella todella hyvä omalle kuivalle iholleni ja aion jatkossakin ostaa tätä ehdottomasti lisää!

FemFresh Ultimate Care Soothing Wash

FemFreshin tuotteet ovat suunniteltu intiimialueille, mutta itselläni tämä on toiminut suihkugeelin virassa. Haluan kuitenkin, että suihkugeelit tuoksuvat joltain ja tässä FemFreshin tuotteessa on todella mieto tuoksu joten en todennäköisesti osta tuotetta lisää.

The Body Shop Peppermint Candy Cane Body Scrub

The Body Shopin Peppermint Candy Cane vartalokuorinta on viime joulun kausisarja jota ei valitettavasti ole enää myynnissä. Peppermint Candy Cane tuoksui taivaalliselle ja sopi jouluun loistavasti. Sokero pohjainen vartalokuorinta on taattua The Body Shopin laatua, mutta koska se sisälsi metholia niin kuorintaa käyttäessä se tuntui viileeltä iholla.

Kuukauden loppuneet

Essence You Better Work Setting Spray

Essencen You Better Work kiinnityssuihke on tarkoitettu aktiiviseen elämän tyyliin ja esimerkiksi salille käytettäväksi. Essencen kiinnityssuihke piti meikin todella hyvin paikoillaan, mutta pieni miinus perus rasvan tuoksusta joka on tässä on. En välttämättä ostaisi lisää.

Revolution Conceal & Define Concealer

*Revolutionin Conceal & Define peiteainetta olen hehkuttanut joka paikassa ja sehän on todella hyvä kovio Tarten Shape Tape peiteaineesta. Tässä peiteaineessa yhdistyy laatu sekä edullinen hinta. Revolutionin peiteaine kuitenkin kuluu jostain syystä todella nopeasti. Voisin ostaa jatkossakin lisää.

Maybelline FaceStudio Setting Powder

Maybellinen irtopuuterin nappasin matkaan mukaan minimanista, kun se oli 40% alennuksessa. Puuteri osottautuikin todella hyväksi. Koostumukseltaan se on todella silkkistä ja asettuu kasvoille nätisti eikä jätä puuterista tunnetta. Ehdottomasti jatkoon!

Montako kosmetiikkatuotetta kulutat kuukauden aikana? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

HUHTIKUUN KOSMETIIKKASUOSIKIT 2019

KAUNIIN KUULAS MEIKKIPOHJA LUMENEN TUOTTEILLA

THE BODY SHOP KESÄN 2019 KAUSISARJAT + ARVONTA

6 kommenttia

 1. Inka Nitta kirjoitti:

  The Skin Housen Lemon Sorbet meikinpoistoöljy on kyllä ihan munkin suosikki 🙂

 2. Charming Nails kirjoitti:

  MUR peitevoide on minunkin lemppari, täytyy vaan ostaa kerralla kaksi kun se kuluu niin nopsasti loppuun 😉 kivasti loppuneita, tuttuja ja kiinnostavia; näistä on kiva lukea arvioita 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kiva kuulla, että tykkäsit! Onneks tota vissiin saa jossain isommassakin putilossa, että tarvii tilata varmaan niitä muutama kappale kerrallaan kans jatkossa 😀

 3. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Ihana määrä loppuneita<3 Oon muuten huomannut ton Revolutionin peiteaineen kanssa ihan saman, että se kuluu yllättävänkin nopeasti. Siinä on enemmän tavaraa kuin vaikka mun suosikissa UD:n All Nighterissa, mutta All Nighter kestää silti paljon paljon kauemmin 😀 Tässä oli paljon mulle uusia ja mielenkiintoisia tuotteita, oli kiva lukea sun arvioit näistä tuotteista!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Jostain noita purkkeja vaan ilmestyy joka kuukausi! Oon kuullut monelta, että se loppuu ihan super nopeesti. En oikein ymmärrä vaan, että miks kun siinä on just saman verran tavaraa kun monessa muussakin peiteaineessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *