Hae
Paletilla

Bette Box Huhtikuu 2018

Aika käydä läpi Huhtikuun Bette Boksi jonka tarkoituksena oli suunnata katse kohti kevättä sekä tulevaa juhlakautta. Huhtikuun Bette Boksit olivat hyvinkin erilaisia keskenään ja tämän kuukauden boksi oli suunnattu aikalailla pitkäaikaistilaajille. Kuudesta tuotteesta yksi löytyi jokaisen boksista ja boksin toinen tuote oli kohdennettu hiusten pituuksien tai tarpeiden mukaan. Bette Boksin saaminen on kuukauden kohokohta, mutta mitkä fiilikset jäikään huhtikuun boksista?
BetteBoxHuhtikuu2

Talika Eye Therapy Patch Silmänympärysnaamio 43€/6kpl

Talikan silmänympäryksille tarkoitetut naamiolaput auttavat häivyttämään juonteita, laskemaan turvotusta, siloittamaan ja kosteuttamaan silmänympärysihoa. Naamioiden annetaan vaikuttaa 30min ja samaa paria voi käyttää 3-4 kertaa. Talikan silmänympärysnaamiot oli melko mielenkiintoiset. Nimittäin kyseessä oli geelilaput, mutta niiden pinnalta puuttui kokonaan vaikuttavat aineet. Ihmettelin myös millä perusteella naamioita voidaan käyttää 3-4 kertaa uudelleen. Ideana tykkään silmänympärysnaamio lapuista, mutta nämä ei ihan vakuuttanut.
BetteBoxHuhtikuu

Himalaya Herbals Nourishing Skin Cream Kosteusvoide 2,90€/50ml

Täyteläinen kosteusvoide jota voidaan käyttää sekä vartalolla ja kasvoilla. Voiteen 100% luonnolliset ainesosat kosteuttavat ja kirkastavat ihoa. Voide sisältää kosteuttavaa sekä rauhoittavaa aloe veraa, suojaavaa ja ravitsevaa ananaskirsikkaa sekä intian kinopuuta. Voide sopii kaikille ihotyypeille. Todella tuhdin oloinen kosteusvoide jonka koostumus oli vielä päässyt kristallisoitumaan. Purkki on siis täynnä kovia voide paloja ja sen levittäminen on hieman epämiellyttävää kun joukosta saa nyppiä paloja pois. Aloe veraa sisältävät voiteet ovat hyviä kesäisin, sillä palaminen ja ihoärsytykset ovat silloin melkein päivittäistä. Ehdottomasti pääsee käyttöön kesällä vartalon iholla.
BetteBoxHuhtikuu5

Ibero Luomiväriaplikaattorit 4,90€/6kpl

Monikäyttöiset vaahtomuoviapplikaattoreilla voit toteuttaa kauniin meikin niin arkeen kuin juhlaan. Edellistä lausetta en allekirjoita. Nämä ihanat vaahtomuoviapplikaattorit aiheuttivat melkoista puheenaihetta instagramin puolella ja monet niistä varmasti tykkää, mutta itselleni nämä ovat täysin turhat.
BetteBoxHuhtikuu3

Schwarzkoph Gliss Supreme length Hoitosuihke 3€/200ml

Pitkille hiuksille kohdennettu hoitosuihke uudistaa haaroittuvia latvoja sekä hoitaa hiuksia. Hiuksiin jätettävä tuote helpottaa hiusten selvittämistä ja ehkäisee niiden sähköistymistä. Hiusten hoitosuihkeet ovat pitkille hiuksille älyttömän hyviä varsinkin talvisin kun hiukset sähköistyvät ja takuttuvat todella helposti. Oon itse kuitenkin todella huono käyttämään minkäänlaisia hoitosuihkeita hiuksille ja näitä hoitavia suihkeita löytyy valmiiksikin jo kaapista odottamassa käyttöä.
BetteBoxHuhtikuu1

Lumene Nordic Chic CC Color Correcting Peitekynä 15,90€/1,8ml

Color Correcting tuote joka neutralisoi ihon epätasaisuuksia vastavärien avulla. Violetti sävy kirkastaa ihoa ja sitä käytetään meikkivoiteen tai peiteaineen alla tasoittamassa ihon sävyä. Lumene näyttää olevan jokaisen boksin vakiovaruste enkä todellakaan valita. Lumenen Color Correcting peitekynä violetissa sävyssä oli enemmän kuin tervetullut meikkikokoelmiin ja innolla odotankin, että pääsen tuotetta käyttämään.
BetteBoxHuhtikuu4

Oscar De La Renta Bella Blanca Tuoksu

Valkoisista kukista inspiraationsa saanut kukkais- metsäinen tuoksu joka sisältää mm. päärynää, mustaherukkaa, mandariinia, jasmiinia, valkoista ruusua, kieloa ja santelipuuta.  Kesään sopiva kukkais tuoksu. Yleensä kukkais- tuoksut ei ole mun suosikkeja ja tästäkin puuttui se pieni makeus mitä itse haluan tuoksuissa olevan. Mutta ei ollenkaan paha tuoksu!

Huhtikuun Bette Boksista oli tosiaan kahta eri variaatiota liikenteessä. Harmikseni sain tämän huonomman boksin itselleni ja sen takia huhtikuun Bette Boksi oli itselleni melkoinen huti. Plussaa ehdottomasti siitä, että boksista löytyi vaahtomuoviapplikaattoreiden lisäksi kolme täysikokoista tuotetta. Huhtikuun Bette Boksista suosikki tuotteeksi nousi ehdottomasti Lumenen color correcting kynä. Toivotaan ensi kuun boksilta hieman parempaa sisältöä!

Mitä ajatuksia Huhtikuun Bette Boksi herätti? 

8 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Kyllähän tämä ei-pitkäaikaistilaajien boksi on vaatimattoomampi verrattuna tähän:

  https://charmingnails.blogspot.fi/2018/04/huhtikuun-bette-box.html

  Himalayan voide on muuten tosi hyvä mutta kokkareista sen ei kuulu olla. Voihan kökkö siis!

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Saman boxin sain minäkin ja petyin.

 3. Viivi kirjoitti:

  Huhtikuun boksi ei oikein innostanut ketään. Toivotaan parempaa sisältöä ens kerralla!

 4. Viivi kirjoitti:

  Kyllä pitkäaikaistilaajien boksi oli huomattavasti parempi kuin tämä! Voide vaikutti kivalta, mutta toi kokkareinen koostumus vähän lannistaa käyttöä.

 5. Linda kirjoitti:

  Mä sain pitkäaikaistilaajien version ja siihen olin oikein tyytyväinen, mutta mua harmittaa tosi paljon, että erot boksien välillä oli niin suuret :/ En olisi itsekään ollut tähän sun versioon kovin tyytyväinen, pikemminkin erittäin pettynyt. Toivotaan ensi kuulle vähän tasapuolisempaa ja parempaa sisältöä!

 6. paula kirjoitti:

  mullakin kovia murusia himalaya herbalsin voiteessa 🙁

 7. Viivi kirjoitti:

  Se pitkäaikaistilaajien versio oli oikeesti tosi hyvä mun mielestä, mutta tää toinen oli kyllä iso pettymys!

 8. Viivi kirjoitti:

  Eikä! Inhottavaa että boksissa tulee vielä epäkurantteja tuotteitakin:(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.