Hae
Paletilla

THE BODY SHOP HAMPPU YÖNAAMIO – ERITTÄIN KUIVAN IHON PELASTAJA

*Sisältää mainoslinkkejä

The Body Shop hamppu

Joskus on todella vaikea löytää oikeita tuotteita erittäin kuivalle ja kiristelevälle iholle. The Body Shopin hamppu sarjan tuotteet ovat yhtiä tehokkaimpia kuivan ihon tuotteita joihin olen törmännyt. Ne eivät vain kosteuta ja hoida ihoa tehokkaasti vaan ne myös sopivat todella monelle kuiva ihoiselle. Monet jotka kärsivät kuivasta ihosta, kärsivät myös tuotteiden aiheuttamasta epämiellyttävästä tunteesta iholla. The Body Shop hamppu yönaamio on yksi tehokkaimmista ja monipuolisista tuotteista kuivalle iholle. Olen ylistänyt monesti The Body Shopin hamppu tuotteita kuivan ihon hoidossa, mutta tämä jos joku tuote tarvitsee ihan oman postauksensa!

The Body Shop hamppu

Vaikka tuote kulkeekin nimellä yönaamio niin se toimii loistavasti myös ihan tavallisen naamion tapaan käytettynä tai yövoiteena. Vaikka *Hemp Overnight Nourishing yönaamio on loistava tuote erittäin kuivan ihon hoidossa ympäri vuoden, toimii se todella hyvin tehokosteuttajana muillekin ihotyypeille. Sen yksi parhaimmista ominaisuuksista on iho ärsytyksien rauhoittaminen eli tuote sopii herkän ihon omaavillekin. Suosittelen myös kokeilemaan hamppu yönaamiota mikäli omaat rasvoittuvan tai herkästi punottavan ihon. Itse käytän tuotetta yövoiteen tapaan iltaisin ja se on hoitanut monet pienet sekä isommatkin iho ärsytykset ihollani. Tuote sisältää hampunsiemenöljyä joka tunnetaan todella kosteuttavista ominaisuuksistaan sekä aloe veraa joka taas puolestaan tunnetaan ihoa rauhoittavista ominaisuuksista.

The Body Shop hamppu

Hemp Overnight Nourishing Rescue Mask

+ Kosteuttaa kuivaa ihoa välittömästi.

+ Rauhoittaa iho ärsytyksiä.

+ Voi käyttää myös tavallisen naamion tapaan, yövoiteena tai yönaamiona.

– Tuoksu

The Body Shop hamppu

The Body Shop Hemp Overnight Nourishing Rescue Mask 32,90€

Kun *Hemp Overnight Nourishing yönaamiota käyttää tavallisen naamion tapaan kannattaa sitä levittää iholle reilu kerros ja antaa vaikuttaa 10-15 minuuttia. Miksei jopa kauemminkin jotta iho saa todellakin kosteutusta! Yönaamiona käytettäessä iholle voi ennen nukkumaan menoa laittaa tuotetta hieman normaalia enemmän ja voiteena käytettäessä taas hieman vähemmän. Itse suosittelen tuotteen käytön jälkeen huuhtelemaan kasvot, sillä sitä jää aina hieman kasvoille vaikka se näyttäisikin siltä, että se on imeytynyt kokonaan. Iho tuntuu The Body Shop hamppu yönaamion käytön jälkeen heti kosteutetulta ja hoidetulta.

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

IHO RAKASTAA HAMPPUA

TESTISSÄ MAYBELLINE SKY HIGH RIPSIVÄRI

EVOLVE GENTLE CLEANSING MELT PUHDISTUSBALM – LUONNONKOSMETIIKKA LÖYTÖ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *