Hae
Paletilla

KK: ISADORA SKIN BEAUTY PERFECTING & PROTECTING MEIKKIVOIDE

*Sisältää mainoslinkkejä

Ensimmäinen kokeilu keskiviikko on täällä! Päätin lanseerata nyt ainakin loppuvuodeksi blogin puolelle uuden postaus sarjan joka sai nimekseen kokeilu keskiviikko. Kokeilu keskiviikon tarkoituksena on löytää ja kokeilla uusia kosmetiikkatuotteita mitkä vasta tulleet markkinoille tai vaikka muiden pitkäaikaisia suosikkeja. Tarkoituksena on kuitenkin päästä testaamaan mahdollisimman paljon erilaisia tuotteita ja löytää ehkä jopa uusia omia suosikkeja sekä tietenkin jakaa niistä tietoa myös muille! Oli ne sitten meikkejä, ihonhoitotuotteita, hiustenhoitotuotteitakin tai erilaisia oheistuotteita. Ensimmäisessä kokeilu keskiviikossa esittelyyn pääsee meikkilaatikon pohjalle unohtunut Isadora Skin Beauty Perfecting & Protecting meikkivoide.

Isadora Skin beauty meikkivoide

Tämä meikkivoide on hyvä esimerkikki siitä kuinka tälläinen kokeilu keskiviikko on itselleni tarpeen, sillä tämä meikkivoide lanseeratiin alkuvuonna ja se on odottanut kokeilua meikkilaatikossani siitä lähtien. Näitä kokeilemattomia tuotteita on kertynyt lukuisia, mutta silti löydän itseni aina käyttämästä niitä samoja vanhoja tuotteita. Eikä tästä syystä uudet tuotteet saa edes mahdollisuutta osoittautua paremmaksi vaihtoehdoksi. *Isadora Skin Beauty meikkivoide on siinä mielessä kiinnostava, sillä sen sanotaan sopivan kaikille ihotyypeille.

ISADORA SKIN BEAUTY Perfecting & Protecting meikkivoide

Isadora Skin Beauty Perfecting & Protecting meikkivoide on pullossa tullessaan sen verran paksua, että sitä voisi luulla todella peittäväksi meikkivoiteeksi ensisilmäyksellä. Koostumus kuitenkin hämää, sillä iholle levittäessä meikkivoide paljastuu jopa melko kevyeksi yksilöksi. Kevyellä tarkoitan siis sitä, että lopputulos on melko luonnollinen, mutta silti sen sisältämät pigmentit riittävät tasoittamaan ihon väri eroja loistavasti sekä häivyttämän ihon pieniä virheitä. Isadora Skin Beauty meikkivoiteessa on SPF 35 mikä on ihan loistava juttu, mutta se on myös hajusteeton. Näiden lisäksi meikkivoide sisältää ihoa hoitavia ja vahvistavia ainesosia.

Isadora Skin beauty meikkivoide

*Isadoran Skin Beauty meikkivoide jatkaa erikoisuudellaan siinäkin, että vaikka se näyttää iholle levittäessä todella kuulaan kauniilta ja hehkuvalta, muuttuu se kuitenkin kuivuessaan jopa melko mattapintaiseksi. Vaikka meikkivoiteessa yhdistyy käytännössä ihonhoito ja värikosmetiikka niin mikään paras vaihtoehto se ei esimerkiksi kuivasta ihosta kärsiville ole. Muistan kokeilleeni meikivoidetta tasan yhden kerran alkuvuodesta ja totesin silloin ettei meikkivoide toimi ihollani ollenkaan vaan se jää kuivan näköiseksi. Nyt kuitenkin syksyllä kun testasin uudestaan oli mielipiteeni täysin eri. Tämä siis johtui siitä, että keväällä meikkivoiteen alla on ollut talvesta kärsinyt kuiva ihoni kun taas näin syksyllä ihoni on aina kesän jäljiltä paljon paremmassa kunnossa. Mutta parhaimmillaan meikkivoide on varmasti kuitenkin sekaihoisilla, sillä lopputulos iholla on hieman puuterimainen.

Untitled

Vaikka *Isadoran Skin Beauty meikkivoide onkin koostumukseltaan kevyttä ja jättää ihosta läpikuultavan niin sitä voi kerrostaa paksumman ja peittävämmän loppuloksen saamiseksi. Meikkivoiteessa sävyvaihtoehtoja löytyy kuusi mikä on aika vähän ja vaalein sävy 01 Fair on esimerkiksi melko punertava kun taas 02 Linen jo huomattavasti tummempi keltapohjainen. Meikkivoiteen voi levittää kasvoille sormin, meikkisiveltimellä tai vaikka sienellä, mutta oma suosikkini näistä on ehdottomasti meikkisieni. Kestävyys tässä meikkivoiteessa ilman puuterointia omalla ihollani joka ei juurikaan päivän mittaan rasvoitu on erinomainen. Uskaltaisin kuitenkin sanoa, että rasvoittuvammalla iholla tämä meikkivoide pysyy loistavasti ainakin pienen puuteri kiinnityksen jälkeen.

Isadora Skin Beauty Perfecting & Protecting meikkivoidetta myy *Lyko.fi / *Eleven.fi / *Cocopanda.fi

Isadora Skin beauty meikkivoide

Plussat:

+ SPF 35

+ Kestävyys

+ Kevyt koostumus

+ Kerrostettavuus

Miinukset:

– Heikko sävyvalikoima

-Mattapintaisuus kuivalla/normaalilla iholla

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TOP 3 SUOSIKKI MEIKKIVOIDETTA

TESTISSÄ RAKENNEPAIKKAAVA BIOZELL BIOPLEX HIUSTENHOITOSARJA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *