Hae
Paletilla

Meikkisuosituksia – Tammikuu 2018

Pitkästä aikaa meikkisuosituksia. Uusien suosikki meikkejen löytäminen tuntuu joskus todella työläältä ja joskus jokin uusi tuote voittaa vanhan suosikin mennen tullen. Mä itse tykkään lukea muiden arvosteluita meikkituotteista ja monesti teenkin ostopääksen niiden perusteella. Vaikka aina täytyykin muistaa, että se tuote joka toimii sulla todella hyvin ei välttämättä toimi toisella halutulla tavalla. Tässä kuitenkin taas muutama tuote, joka on löytänyt paikkansa mun meikkipussiin tai on muuten vain mainitsemisen arvoinen!

Isadora Natural Matt Oil-Free Foundation

Isadoran meikkivoide on mulle uusi tuttavuus sillä se saapui marraskuun Bette boksissa ja moni tykästyikin tähän meikkivoiteeseen saatuaan sen. Minä mukaan lukien. Meikkivoide jättää ihan älyttömän tasaisen pinnan iholle ja pysyy todella kauniina aamusta iltaan. Rehellisesti sanottuna en edes muista, koska meikkipohjani on näyttänyt niin hyvältä kun tällä Isadoran meikkivoiteella! Ainoana miinuksena sanottakoon, että sävy 10 Matt porcelain on vaalein sävy ja mulle se on vähän liian tumma, joten kaipaisin asteen vaaleampaa vaihtoehtoa. Tämä tuubi pumppupullo on ihan super hyvä keksintö, mutta en tiedä sainko jonkun maanantai kappaleen sillä sain pumpattua ehkä kaksi pumppausta, jonka jälkeen jouduin aina puristamaan meikkivoiteet ulos tuubista. Näistä kahdesta miinus puolesta huolimatta tykkään tästä meikkivoiteesta ja ajattelin hakea sen ihan täysikokoisena!

The Body Shop Brow Sculpt 3-1 Contouring Brow Pen

Tämä The Body Shopin 3-vaiheinen kulmatuote on myös melko uusi tuttavuus, mutta olen tarttunut meikkiä tehdessäni tähän useammin kuin ainaiseen suosikkiini Anastasian dipbrow pomadeen, joten pakko tälle tuotteelle on siinä vaiheessa antaa paikka meikkisuosituksista. Tämä kulmatuote on muuten esimerkiksi reissussa ihan huikea tuote, sillä tässä on itsessään vahamainen kulmaväri, puuterimainen kulmaväri sekä kulmageeli samassa paketissa! Tällä The Body Shopin kulmatuotteella saa tehtyä kivan luonnolliset kulmat.

The Balm Mary-Lou Manizer
Mary-Lou Manizer on ollut pitkän aikaa mun suosikki highlighter ja käytän sitä melkeimpä päivittäin. Tällä highlighterilla pystyy tekemään luonnollisen kuulaan hehkun tai kunnon korostukset kasvoille. Mary-Lou näyttää purkissa enemmän kultaisen sävyiseltä, mutta sanoisin että se on enemmän shampanjan värinen luonnossa. Tuote joka pitäisi löytyä jokaisen meikkipussista!

MAC Pro Longwear Concealer

Toinen pitkäaikais suosikkini on macin kulttimainen Pro Longwear peiteaine. Pro longwear concealerissa on todella laaja sävy valikoima ja sieltä löytyy myös tarpeeksi vaaleitakin sävyjä. Mulla tuote löytyy vaaleimmassa sävyssä. Olen jopa kuullut, että jotkut käyttävät tätä pelkän meikkipohjan tekemiseenkin. Peiteaine on super kestävä ja peittää todella hyvin. Tämä peiteaine on ollut jo pitkään yksi suosikeistani, eikä mikään muu peiteaine ole vetänyt vertoja Pro Longwearille!

Essence Must Haves Eyeshadow Chilli Vanilli 09

Tykkään päivittäin käyttää luomilla oman ihon sävyistä luomiväriä, joka tuo hieman valoa katseeseen sekä tasoittaa luomen sävyä. Essencen Must Haves luomiväri sävyssä Chilli Vanilli on osottautunut älyttömän hyväksi tähän hommaan. Pohjustan myös joka kerta silmämeikkiä tehdessäni koko luomen tällä sävyllä ja lopuksi vielä häivyttelenkin silmämeikit kyseisellä luomivärillä. Pigmentti on alle kahden euron luomivärille ihan huikea!

Urban Decay Naked Ultimate Basic

Tämä Urban Decayn luomiväripaletti sisältää 12 mattaista luomiväriä. Paletti on varmaan mun kaikista käytetyin luomiväripaletti mitä mulla on. Tällä Naked Ultimate paletilla saa luotua vaikka minkälaisia silmämeikkejä. Saa tehtyä luonnollisempaa tai jopa näyttävämpääkin meikkiä. Suosittelen ehdottomasti tätä palettia jos on miettinyt Urban Decayn Naked paletteja itselleen.

Onko joukossa jokin meikkituote joka löytyy sinun suosikeista?
Mitä varjostus tuotetta suosittelet?

10 kommenttia

 1. Mira kirjoitti:

  Mary Lou Manizer on munkin lemppari highlighter, varsinkin arkikäytössä! Myös matkoille se on kätevä napata mukaan kun sillä saa niin arkiset hillityt korostukset kun puolestaan sitten kunnon hohteen kun sellaista kaipaa 🙂
  Vajostukseen tykkään käyttää Nyxin poskipunaa sävyssä Taupe 🙂 Se on ollut mun kalpealle iholle just täydellinen sävy 🙂

 2. Linda kirjoitti:

  Ihania tuotteita! <3 Toi IsaDoran meikkivoide on ihan huippu, mun pitää kohta mennä ostamaan uusi tuubi tota, kun se Bette Boxista tullut alkaa loppua 😀 Mary-Lou on ehdottomasti yksi kauneimmista highlightereista mitä on<3 MAC:n peiteaine on myös tosi hyvä, mutta ainut huono puoli tossa mun mielestä on se, että yhdellä pumppauksella tota tulee vähän liikaa. Sain kyllä silloin aikoinaan MAC:n pisteestä mukaan sellasen kannellisen purkin, johon myyjä kehotti annostelemaan sitä peiteainetta just sen takia, ettei sitä menisi hukkaan 🙂

 3. Niina kirjoitti:

  Hyviä meikkisuosituksia! 🙂 Tuosta IsaDoran meikkivoiteesta oonkin kuullut paljon hyvää, sitä voisi joskus testata kun on tarvetta meikkivoiteelle 🙂 Tuo The Balm Mary-Lou Manizer on mullakin käytössä ja se on kyllä ihana! <3

 4. Viivi kirjoitti:

  Mulla toi Isadoran meikkivoide vetää ihan viimesiään ja ajattelin kans hakee ehkä uuden! Mary-Lou on ihan super ihana highlight ja päätyy päivittäin mun kasvoille. Mua ei jotenkin toi MACin peiteaineen pullo ole koskaan haitannut. Mun mielestä tuotetta tulee riittävästi ja olen saanut sen aina avattua ja kaivettua loppuunkin 😀

 5. Viivi kirjoitti:

  Se on matkoillakin todella hyvä tuote ja käytän sitä välillä luomivärinäkin!
  Oon miettinyt kans tota Nyxin taupe sävyistä poskipunaa, mutta oon jostain joskus kuullut että se olisi vähän liiankin kylmä sävy. Se kyllä näyttää hyvän väriseltä 😀

 6. Viivi kirjoitti:

  Kiitos! Suosittelen ehdottomasti kokeileen jos on tarvetta hyvälle meikkivoiteelle. Se taitaa olla monen suosikki 🙂

 7. inka nitta kirjoitti:

  TBS kulmakynä vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta ja todellakin kokeilemisen arvoiselta 🙂

 8. Viivi kirjoitti:

  Se on kyllä hyvä kun siinä on niin monta ominaisuutta 🙂

 9. Kosmetiikan suurkuluttaja kirjoitti:

  Macin Pro Longwear on kyllä paras 🙂 Tuon Ultimata Basics paletin ostoa olen miettinyt kyllä monet kerrat! Sävyt vaikuttavat itselle todella hyviltä ja Urban Decayn laatu on tietysti erinomainen!

 10. Viivi kirjoitti:

  Se on kyllä ihan lyömätön! Suosittelen kyllä ostamaan jos olet sitä miettinytkin. Paletin sävyt on älyttömän hyvät 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.