Hae
Paletilla

Bette Box – Tammikuu 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Bette Box Tammikuu

Muistatte varmaan viime kuun pettymyksen *Bette Boksia kohtaan? Tammikuussahan Bette Boksin oli tarkoitus uudistua jonka takia itse myös annoin vielä mahdollisuuden kyseiselle kosmetiikka boksille. Vuonna 2018 oikeastaan mikään Bette Bokseista ei aiheuttanut sellaista todellista wau fiilistä ja todella toivoin, että tammikuussa oltaisiin tehty todellinen parannus boksin suhteen! Uudistuksen myötä Bette Boksista pitäisi löytyä uutuustuotteita sekä brändejä. Tammikuun boksin myös sanottiin sisältävän meikkituotteen, helliviä hiustenhoitotuotteita sekä ihonhoitotuotteita. Joten kurkataampas mitä boksi todellisuudessa sisälsi ja millaisen uudistuksen se oli kokenut. Ainakin Bette boksin logo oli hieman saanut uutta ilmettä.

Bette Box Tammikuu

J.Mäki Professional volume shampoo & conditioner

Ensimmäisenä huomioni kiinnittyi kahteen isoon pulloon jotka olivat J.Mäki Professional merkin shampoo sekä hoitoaine. Tuuheuttava shampoo ja hoitoaine tuuheuttaa nimensä mukaisesti, mutta lupaa myös kosteuttaa hiuksia. Molemmat tuotteista sisältävät UV-suojan joka suojaa hiuksia. Täysikokoinen shampoo sekä hoitoaine oli kiva yllätys boksissa sillä itsellenikin uuteen merkkiin pääsee tutustumaan paremmin, kun kyseessä ei ole yhden kerran käytön jälkeen loppuva tuotenäyte. J.Mäki Professional shampoo ja hoitoaine ovat 300ml pulloissa ja ne maksaa 13,90€. Tuotetta myy jmaki.fi tai ne voi tilata heidän Facebook sivuiltaan.

Bette Box Tammikuu

Ziaja Goat’s Milk Enzyme Peeling Face & Neck

Ziajan löytyminen Bette Boksista on aina ilahduttanut itseäni kuten myös tälläkin kertaa! Ziajan tuote joka löytyi Bette Boksista oli heidän uusi entsyymikuorinta vuohenmaitosarjaan. Tuote on saanut inspiraationsa korealaisesta kosmetiikasta ja se sopii kaikille ihotyypeille. Kyseessä on hellävarainen rakeeton kuorinta joka poistaa kuollutta ihosolukkoa, mutta myös pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Tykkään ihan älyttömästi Ziajan vuohenmaitosarjasta joten tämä hellävarainen kuorinta oli mieleinen vaikka en itse hirveästi pidä entsyymikuorinnoista. Ehkä tämä kuitenkin muuttaa mieleni entsyymikuorintoja kohtaan!

Bette Box Tammikuu

Love Beauty and Planet Muru Muru Butter & Rose Face Scrub

Love Beauty and Planet sarjahan näkyi ensimmäistä kertaa viime vuonna Bette Boksissa, mutta on mielestäni ihan kokeilemisen arvoinen markettisarja. Tuote joka löytyi tammikuun Bette Boksista on murumuru -voita ja ruusua sisältävä kuorintavoide kasvoille. Tuote sisältää murumuru- voita, ruusua bulgariasta ja luonnollisesti kuorivia ainesosia. Yksikin kuorinta boksissa olisi riittänyt, mutta pakko sanoa että nämä tulivat kuin tilauksesta! Kasvokuorintani ovat olleet sopivasti loppu joten lähden enemmän kuin mielelläni kokeilemaan tätä Love Beauty and Planet kuorintaa. Merkkiähän saa ostettua K-citymarketeista ja Prismoista eikä kuorinnan 12,90€ hintakaan päätä huimaa!

Bette Box Tammikuu

Himalayan Herbals Purifying Neem Face Wash

Näytekokoinen tuote tammikuun Bette Boksissa oli Himalaya Herbalsin puhdistusgeeli joka sopii erityisesti rasvoittuvalle iholle. Puhdistusgeeli lupaa syväpuhdistaa ihoa ja auttaa pysymään ihoa terveenä. Itselläni tälle puhdistusgeelille ei ole käyttöä sillä en tykkää kauhesti puhdistusgeeleistä eikä ne ole paras valinta kuivalle ihollenikaan. Todennäköisesti mies pääse käyttämään tämän puhdistusgeelin. Täysikokoisen tuotteen hinta on 6€ ja sitä saa Prismoista, S-marketeista sekä muista päivittäistavarakaupoista.

Bette Box Tammikuu

Cougar The 3 Shades Of Nude luomiväripaletti

Bettestä löytyi itselleni täysin uusi merkki josta en ollut koskaan kuullutkaan nimittäin Cougar. Cougar merkiltä boksista löytyi kolmen sävyn luomiväripaletti josta löytyi kolme erilaista ruskean sävyistä luomiväriä. Itselläni ei ole käyttöä tälläisille duoille joten tämä lähtee myös sellaiselle joka sitä tarvitsee. Luomiväripaletti ei kuitenkaan ollut floppi sillä jollekin sillä voi olla käyttöä.

Bette Box Tammikuu

Näiden tuotteiden lisäksi mukana tuli 25€ alennus Glamlinille ja Ted Bakerin uutuus tuoksuista näytelappuja. Tammikuun Bette Box oli todella onnistunut ja uudistumista oli nähtävissä hieman boksin suhteen! Bokseissa oli hieman vaihtelevuutta, mutta ei niin paljoa että siitä tarvitsisi valittaa. Ehdottomasti jatkan vielä tilaamista ja katson mihin uudistunut Bette pystyy. Mikäli haluat joka kuukausi saapuvan Bette Boksin itsellesi joka sisältää kosmetiikkaa pääset tilaamaan sen itsellesi *tästä.

Untitled

Mitä mieltä olit tammikuun Bette Boxista?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Bette Box Joulukuu 2018

Bette Box Marraskuu 2018 

Bette Box Lokakuu 2018 

2 kommenttia

  1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Mä tykkäsin! EI kaikki tuotteet tosiaan mulle itselle jää käyttöön, esim. luomiväripaletti ja putsari, mutta ne oli silti kivoja tuotteita ja sopi hyvin tähän kokonaisuuteen 🙂 Vahva aloitus tälle vuodelle, toivottavasti samalla linjalla myös jatketaan!

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Mä tykkäsin myös todella paljon vaikka putsari ja luomiväripaletti ei itselleni jää myöskään käyttöön 🙂 Tosi vahva aloitus ja todellakin toivotaan, että sisältö pysyy yhtö hyvänä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *