Hae
Paletilla

Bette Box Heinäkuu 2018

Heinäkuu-BetteBox3 (1)

Viikon lomalta on nyt vihdoin palattu josta vietin vielä viisi päivää Lontoossa. Koneen laskeuduttua Lontooseen puhelimeeni kilahti viesti, että heinäkuun Bette Boksi on noudettavissa. Melkein arvasin paketin tulevan juuri silloin, kun en pääse sitä muutamaan päivään noutamaan. Palasin sunnuntai ja maanantai välisenä yönä suomeen ja lähdin hakemaan heti herättyäni boksia kotiin. Heinäkuun Bette Boksin sisältö oli jälleen kerran vaihtelevaa pitkäaikaistilaajien kanssa ja sen sisältö oli valittu kesälomia ajatellen tien päälle.

Heinäkuu-BetteBox (1)

Korres Olympus Tea 3 In 1 Puhdistusemulsio

Korresin 3 In 1 puhdistusemulsio sopii kaikille ihotyypeille ja sisältää yli 90% luonnollisia ainesosia ja on vegaaninen. Puhdistusemulsio sisältää antioksidanttista raudakkia, rauhoittavaa aloeta sekä luonnollisia ainesosia. Puhdistusemulsion luonnolliset emulgaattorit ja öljyt puhdistavat meikin hellävaraisesti raikastaa kasvojen ihoa. Korresin puhdistusemulsio on koostumukseltaan todella kevyttä ja se lupaa poistaa meikit, puhdistaa ihon sekä silmämeikin. Kevyen koostumuksensa takia en usko, että tuote poistaa kauhean paksua kasvomeikkiä, mutta ihon puhdistamiseen se sopii varmasti täydellisesti. Tuotteen tuoksu on todella miellyttävä, mutta olisin kaivannut isompaa kokoa. Tuotetta on saatavilla sokoksista, stockmanneista, hehky- myymälöistä, yliopiston apteekista sekä korresin verkkokaupasta hintaan 27€/200ml

Heinäkuu-BetteBox (3)

Schwarzkopf BC Scalp Genesis Syväpuhdistava Shampoo

Syväpuhdistava shampoo auttaa hiuspohjaa puhdistumaan muotoilutuotteiden jäämistä sekä liiallisesta talista. Shampoo tasapainottaa hiuspohjaa ja näin ollen auttaa hiuksia tuntumaan puhtailta. Tämä syväpuhdistava shampoo tuli sopivaan aikaan sillä matkan jälkeen tekee mieli puhdistaa kroppa päästä varpaisiin kunnolla. Käytän todella usein vain kosteuttavia shampoita joten kiva päästä kokeilemaan shampoota joka on todellakin tarkoitettu hiuspohjan syväpuhdistamiseen. Schwarzkopf BC Scalp Genesis Syväpuhdistavaa shampoota on saatavilla sokokselta, stockmannilta ja parturi-kampaamoista hintaan 19,50€/200ml

Heinäkuu-BetteBox2

Happy Smile Adults Manual Hiilikuituhammasharja

Happy Smilen hiilikuitushammasharja on hellävarainen ikenille ja puhdistaa hampaat kiillettä kuluttamatta. Hammasharja sisältää silikonisen takapinnan jolla voi puhdistaa esimerkiksi kielen. Hammasharjan pehmeät harjakset hiilikuituharjakset pitävät bakteerit loitolla ja auttaa hampaita pysymään puhtaina sekä valkoisina. Hiilikuituhammasharjan luonnostaan antibakteeriset harjakset kuulostavat mielenkiintoisilta ja ihan mielenkiinnolla lähden kokeilemaan hammasharjaa joka auttaa pitämään värjäytymiä keräävät bakteerit loitolla. Hiilikuituhammasharjaa on saatavilla happysmile.fi verkkokaupasta hintaan 3,50€. Kuitenkin koodilla KESA saa verkkokaupasta -25% alennusta elokuun loppuun.

Heinäkuu-BetteBox1

Nivea Dry Fresh Roll-On Antiperspirantti

Nivean antiperspirantti lupaa pitkäkestoisen suojan hikeä sekä epämiellyttävää hajua vastaan yhdistämällä kaksi aktiivista ainesosaa. Samalla antiperspirantin hoitavat ainesosat auttavat kainaloita pysymään pehmeänä. Nivean Roll-on antiperspirantti oli boksin yksi pettymyksistä sillä juuri edellisessä boksissa saapui Doven dödö. Käytän muutenkin itse enemmän aerosolipullossa olevia dödöjä joten nämä roll-on dödöt jäävät kaappeihin lojumaan.

Heinäkuu-BetteBox (2)

Dermosil Nature Mint Vartalovoi

Dermosilin minttu vartalovoi sisältää kasviöljyjä sekä sheavoita, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti tehden siitä pehmeän ja hyvinvoivan näköisen. Tuotteen tuoksu tulee luonnollisesta viherminttuöljystä joka myös itsessään auttaa hoitamaan ihoa. Tämän Dermosilin vartalovoiteen tuoksu on taivaallinen ja ihanan raikas juuri näin kesällä, että tämä varmasti pääsee heti käyttöön! Tuote on koostumukseltaan voi maista, mutta ei kuitenkaan omasta mielestä yhtään liian paksua. Dermosilin minttu vartalovoita saa Dermosilin nettikaupasta hintaan9,70€/200ml

Heinäkuu-BetteBox3 (3)

Biore Limited Edition Cheetah Print Deep Cleansing Pore Strips

Bioren nenälle tarkoitetut puhdistusliuskat poistavat epäpuhtauksia muiden puhdistusliuskojen tapaan. Tykkään itse välillä käyttää esimerkiksi nenällä ja otsalla vastaavia puhdistusliuskoja, joten tämä pääsee varmasti käyttöön!

Heinäkuu-BetteBox3 (2)

Fendurex Urheilujuomajauhe

Hieman erikoinen ja turha valinta kauneusboksiin, mutta Fendurexin urheilujuomajauhe ei sisällä lisäaineita tai keinotekoisia väri- tai makuaineita. Tämä ei ainakaan itsellä pääse välttämättä käyttöön koskaan, mutta Finfen.fi verkkokaupasta kyseistä urheilujuomajauhetta saa hintaan 13,50€/15 annospussia

Heinäkuun Bette Boksi tosiaan sisälsi kaksi täysikokoista tuotetta hammasharjan lisäksi mikäli ei ollut pitkäaikaistilaaja. Tämä tuotti hieman pettymystä jo boksia avatessa sillä boksin sisältämien täysikokoisten tuotteiden hinta on noin 15 euron paikkeilla. Toki näytekokoiset tuotteet nostavat hieman hintaa, mutta tuotteet tuntuivat lähinnä vain boksin täytteiltä. Itseäni harmittaa, että en ehtinyt käyttämään pisteitä lunastaakseni tämän boksin ilmaiseksi sillä jälleen kerran tämän kuun boksi oli aika pettymys. Jos boksista pitäisi sanoa jotain positiivista olisi se Dermosilin mintun tuoksuinen vartalovoide sillä se tuoksuu taivaalliselle ja onneksi se edes tuli täysikokoisena!

Mitä ajatuksia Heinäkuun Bette Box herätti?


Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Bette Box Kesäkuu 2018

Bette Box Toukokuu 2018 

Bette Box Huhtikuu 2018

6 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Boksin arvo ei ollut kyllä kovinkaan korkea eikä sisältö muutenkaan mitenkään turhan ihmeellinen, vaikka muutama kiva tuote siellä olikin. Four Reasonsit pelasti mulla boksin, olisin ollut varmasti aika pettynyt, jos olisin saanut ton shampoon minkä säkin sait. Se on aiemmin jo tullut Bette Boxista eikä toiminut mun hiuksissa kovinkaan hyvin :/ Dermosilin minttuvoide tuoksuu ihanalta<3

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Jep, tän kuun boksi oli kyllä taas aikamoinen pettymys. Four Reasonit olisivat munkin boksin pelastaneet! Shampookaan ei ollut kummoinen 😀

 2. Kentsu kirjoitti:

  Tuo Schwarzkopf BC Scalp Genesis Syväpuhdistava Shampoo on aika mielenkiintoinen.

  Olen kokeillut siis suuren kirjon erilaisia syväpuhdistavia shampoita ja tullut siihen tulokseen, että ne joko toimii liiankin hyvin (suorastaan hiukset natisevat) tai sitten ei toimi lainkaan.

  Käytän itse parhaillaan ruokasoodaa sekoitettuna pieneen määrään shampoota ja annan vaikuttaa hetken niin hiukset on todella puhtaat. 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mulle jäi tuo pullo aika vaisuksi. Lieneekö syy siihen, että tuo näytekokoinen shampoo hulahtaa kerralla hiuksiini eikä siitä ole iloa kuin kerran. Ruokasooda toimii syväpuhdistuksessa, mutta en käyttäisi sitä joka shampoo pesussa!

 3. Inka Monola kirjoitti:

  Jotenkin tosi suppee boxi tällä kertaa. Onneksi kuitenkin aikaisemmat on ollut hyviä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.