Hae
Paletilla

Bette Box Joulukuu 2019

Bette Box joulukuu

Joulukuu lähestyy loppuaan ja on aika vihdoista viimein avata joulukuun Bette Box. Sain jälleen kerran boksin viimesien joukossa sillä menin vaihtamaan postin lakon takia toimituksen schenkeriin joka taisi viivästyttää boksin saapumista vain entisestään. Sain haettua boksin itselleni vasta muutamaa päivää ennen joulua joten siksi pääsen sen avaamaan vasta nyt. Kuten kaikkien boksien kohdalla niin odotin, että Bette Box joulukuu olisi sisällöltään maata mullistava. Joulukuun boksi lupasi auttaa säihkymään joulun juhlapäivinä.

Bette Box joulukuu

Love Beauty and Planet vartalovoide

Ensimmäisenä boksista paljastui Love Beauty and Planetin shea vartalovoide. Shean lisäksi vartalovoide sisältää santelipuuta eikä se sisällä parabeeneja, silikonia tai väriaineita. Tämä kyseinen vartalovoide tuoksuu todella ihanalta ja on varmasti täydellinen voide näin talviaikaan.

Untitled

Novexpert Vitamin C yövoide

Novexpertin voide on hellävarainen, mutta kuoriva yövoide jonka tarkoituksena on uudistaa, kohottaa ja kiinteyttää ihoa. Mielenkiintoinen tuote jota voidaan käyttää kuurina tai joka toinen yö jatkuvassa käytössä. Voide on jotenkin todella mielenkiintoisen kuuloinen joten saa nähdä jos vaikka kokeilisinkin tuotetta.

Untitled

Manna Kadar Mineral Powder meikkituote

Joulukuun Bette Boksista paljastui myös Manna Kadarin monitoimituote joka on jakanut mielipiteitä tässä boksissa. Monella tämä tuote oli rikki tai sitä ei läytynyt ollenkaan boksista. Kyseistä tuotetta voi käyttää poskipunana, aurinkopuuterina, luomivärinä tai vaikka korostuksena. Itselleni tämä tuote ei sovellu kuin luomiväriksi sen tumman sävyn takia.

Untitled

Eucerin Hyaluron Filler päivävoide

Eucerin hyaluronihappoa sisältävä anti-age voide kosteuttaa kuivaa ihoa sekä tasoittaa juonteita. Hyaluronihapon lisäksi voide sisältää SPF 15 sekä UVA suojan. Miedosti hajustettua voidetta on saatavilla apteekeista.

Bette Box joulukuu

Formula 10.0.6 Be Berry Bright kuoriva savinaamio

Formula 10.0.6 sisältää antioksidanttipitoista goji marjaa sekä vihreitä kahvipapuja jotka kuorivat ja puhdistavat ihoa. Formulan tuotteet ovat yleisesti ottaen todella hyviä sekä edullisia joten tämän tuotteet löytyminen boksista oli todella mieluinen yllätys.

Untitled

bette box joulukuu 2019

Bette Box joulukuu piti myös sisällään pitkäaikaistilaajille suunnatut tuotteet ja kyseessä on Maybeautyn legendaarinen peel-off naamio. Itse tykkään todella paljon näistä naamioista joten niiden löytyminen boksista oli myös mieluinen yllätys. Joulukuun Bette Box ei ollut mielestäni mikään paras, mutta kyllä sieltä löytyi muutama itseäkin miellyttävä tuote. Olen tässä muutaman kuukauden miettinyt jos lopettaisin näiden joka kuukausi tulevien kauneusboksien tilaamisen sillä näistä paljastuu aina itselleni täysin turhia tuotteita. Pyrin aina antamaan kaikki tuotteet joita en käytä niin eteenpäin, mutta voisin jatkossa ostaa samalla rahalla itselleni mieluisia tuotteita.

Mitä mieltä olet kauneusbokseista?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

BETTE BOX MARRASKUU 2019

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX – JOULUKUU 2019

GLOSSYBOX MARRASKUU 2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *