Hae
Paletilla

Kauniin kuulas meikkipohja Lumenen tuotteilla

*Sisältää mainoslinkkejä

Tykästyin todella paljon Lumenen ihonhoitotuotteisiin sillon, kun ne uudistuivat ja kaikki kokeilemani tuotteet ovat olleet todella varteen otettavia. Lumenen meikit ovat kuitenkin aina olleet mulle todella vieraita enkä ole Lumenen uudistumisen jälkeen niihin edes hirveästi tutustunut. Olen kuitenkin löytänyt kaksi todella yllättävää tuotetta lähiaikoina Lumenen meikki valikoimasta ja ajattelin tulla kertomaan niistä myös teille.

Lumene Nordic Chic CC Correcting Meikkivoide

Lumene CC Color Correcting Meikkivoide

Oon aina ollut enemmän todella peittävien ja paksujen meikkivoiteiden ystävä sillä se näyttää todella meikattujen silmien kanssa paljon paremmalta kuin astetta luonnollisempi meikkipohja. Nyt kuitenkin kesän tullessa olen kaivannut huomattavasti luonnollisempaa meikkipohjaa ja olenkin tässä kokeillut muutamia kevyempiä meikkivoiteita, mutta yksi on ollut ylitse muiden.

Lumene Nordic Chic CC Correcting Meikkivoide

Meikkivoide joka on ollut ylitse muiden on *Lumenen Nordic Chic CC Correcting Meikkivoide jonka sanotaan olevan jopa 6 in 1 tuote. 6 in 1 tuotteella meinataan sitä, että siinä yhdistyy meikkivoide, peitevoide, pohjustaja, heleyttäjä, suojakerroin 20 sekä pitkäkestoinen ominaisuus. 6 in 1 ominaisuuden lisäksi meikkivoide sisältää puhdasta pohjoista lähdevettä ja lakan siemenuutetta jotka myös kosteuttavat ja kirkastavat ihoa. Meikkivoiteessa on Color correcting ominaisuus joka taittaa iholta ei toivottuja värejä kuten esimerkiksi punaisuutta. Peittävien meikkivoiteiden kanssa color correcting ominaisuutta ei tarvitse sillä niiden pigmenttisyys peittää ihon väri erot alleen. Lumenen Nordic Chic CC Correcting Meikkivoide toimii niin beautyblenderin kuin siveltimen kanssa loistavasti. Kevyemmän lopputuloksen saa tehtyä meikkisienellä ja siveltimellä taas huomattavasti peittävämmän.

Lumene Nordic Chic CC Correcting Meikkivoide

Vaikka itse miellän Lumenen CC Color Correcting meikkivoiteen todella kevyeksi niin kyseessä on kuitenkin puolipeittävä meikkivoide. Muutamalla kerroksella Lumenen CC voidetta saa tehtyä jo suhteellisen peittävän meikkipohjan joten ihan kevyimmästä päästä se ei kuitenkaan ole. Itse miellän kuitenkin tämän meikkivoiteen aika kevyeksi Estee Lauderin Double Wear- meikkivoiteen käytön jälkeen. Itseäni yllätti meikkivoiteen color correcting ominaisuus kaikista eniten sillä kuten myös kuvista huomaa niin oma ihoni ei ole kauhean tasaisen värinen kauttaaltaan. *Lumenen Nordic Chic CC Correcting Meikkivoide tulee olemaan itselläni varmasti kovassa käytössä kesällä ja suosittelen kyllä kokeilemaan mikäli hakusessa on ollut peittävä, mutta kevyt meikkivoide!

Lumene Invisible Illumination Nordic Glow

Lumene Nordic Glow Poskipuna- ja hohdepaletti

Voidemaiset tuotteet paitsi meikkivoide oli vielä vähän aikaa sitten itselläni täysin pannassa sillä en itse ollut koskaan oikein oppinut käyttämään voidemaisia tuotteita. Voidemaisia poskipunia on kuitenkin nyt tipahdellut kauneusbokseista ja niiden myötä olen oppinut käyttämään voidemaisia poskipunia enemmän. Voidemaisilla poskipunilla saa eräänlaista kuulautta meikkipohjaan huomattavasti enemmän kuin puuterisilla ja se onkin yksi syy miksi olen ihastunut täysin voidemaisiin poskipuniin ja korostustuotteisiin.

Lumene Invisible Illumination Nordic Glow
Lumene Invisible Illumination Nordic Glow

*Lumenen Invisible Illumination Nordic Glow Poskipuna- ja hohdepalettia on kehuttu todella paljon ja päätin myös hankkia sen itselleni. Nämä samaiset sävyt jotka löytyvät tästä paletista löytyy myös Lumenen nestemäisistä Valo- ja poskipunapisaroista. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan voidemaisia poskipunia mikäli niiden käyttöä on epäröinyt. Tällä Lumenen Invisible Illumination Nordic Glow Poskipuna- ja hohdepaletilla saa tuotua kuulautta kasvoille lisäämällä ihan mitä vaan paletin sävyä kasvoille.

Lumene

*Lumenen Nordic Chic CC Correcting Meikkivoide sekä *Invisible Illumination Nordic Glow Poskipuna- ja hohdepaletti  olivat kyllä positiivisia löytöjä Lumenelta ja aion kyllä jatkossakin tutustua merkin meikkeihin enemmän! Tämän kesän meikkitrendeissä näkyy vahvasti luonnollisuus ja siihen kuuluu kauniin kuulas meikkipohja ja sellaisen saa taiottua jo näillä kahdellakin tuotteella!

Mitkä ovat suosikki tuotteesi Lumenelta? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

THE BODY SHOP KESÄN 2019 KAUSISARJAT + ARVONTA

MY CLARINS, UUDEN SUKUPOLVEN IHONHOITOLINJA

ESSENCEN UUTUUDET KEVÄT-KESÄ 2019

6 kommenttia

 1. Reetta kirjoitti:

  Mäkin vannon kesäisin ton CC-voiteen nimeen! Ehdottomasti yksi parhaita mitä olen testannut 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Hei kiva kuulla! Oon kyllä tykästynyt tähän todella paljon 🙂

 2. Heidi kirjoitti:

  Todella hyvä lopputulos! Levititkö paletista ihan vaan sormin?

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kiitos! Yleensä siveltimellä, mutta onnistuu myös sormilla 🙂

 3. Anglis kirjoitti:

  Mulla on jo pitkään ollut käytössä tuo Lumenen CC voide ja tykkään siitä tosi paljon. Etenkin näin kesää kohti mentäessä meikkipohja jää hengittäväksi ja iho ei luonnollisessa kirkkaassa valossa näytä ylimeikatulta 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kiva kuulla, juuri sitä hain tältä meikkivoiteelta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *