Hae
Paletilla

Bette Box Maaliskuu 2018

Jälleen oli se aika kuukaudesta kun Bette Box oli noudettavissa postista. Vaikka Bette Boxista välillä tuleekin tuotteita, jotka eivät itseäni miellytä on joka kuukausi saapuva kauneusboksi yllättänyt mut positiivisesti. Pitkään pistin vastaan boksin tilaamista sillä ajattelin sen sisältävän enemmän huonoja kuin hyviä tuotteita, mutta kieltämättä vaikka tuotteet eivät olisi miellyttäneet ensiksi on jokainen melkein päässyt silti käyttöön. Bokseissa on joka kerta jotakin jonka avulla pääsee tutustumaan uusiin merkkeihin tai jopa uusiin tuotteisiin. Maaliskuun Bette Boxin tuotteet olivat suunniteltu tuomaan hehkua ja hyvinvointia. Miltä vaikutti Maaliskuun boksi mun mielestä?

Nivea Cellular Anti-Age Volume Filling Pearls Serum 19,90€/30ml

Nivean Cellular seerumi sisältää runsaasti hyaluronihappoa, joka kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Seerumin koostumus lupaa aktivoida ihon kollageenisynteesiä ja lisätä iholle nuorekasta täyteläisyyttä. Seerumin sisältämät helmet sekoittuvat geelimäiseen koostumukseen tuotetta pumpattaessa. Nivean cellular seerumi kiinnitti tämän kuukauden boksissa heti huomioni. Lähdinkin heti innolla kokeilemaan tuotetta ja ihastuin täysin sen täyteläisen geelimäiseen koostumukseen! Hyaluronihappoa sisältävät tuotteet ovat yleisestikin ottaen kuiva ihoisille todella hyviä kosteudentuojia joten tämä onkin päässyt ihan päivittäiseen käyttöön heti boksin saapuessa. Tuote vaikuttaa todella hyvältä ja on ainakin jättänyt ihon kosteutetun tuntuiseksi parin käyttökerran jälkeen.

Lumene Lähde Pure Arctic  Miracle Bi-Phase Micellar Water 4,90€/50ml

Lumenen kaksi faasinen puhdistusvesi lupaa puhdistaa ihon hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Tuotteen sisältämät öljyt hoitavat ja ravitsevat ihoa poistaen epäpuhtaudet iholta samalla kun se lupaa myös poistaa vedenkestävänkin silmämeikinkin. Tuote on hajusteeton ja soveltuu myös kuivalle ja herkälle iholle. Tututtuun tapaan boksista löytyi myös Lumenea jonka tuotteita mielellään testaileekin. Tämä silmämeikinpoistoaine ei ihan vakuuttanut mua ensimmäisellä kokeilu kerralla. Tuotteen vesipohjainen koostumus tuntui siltä, että se imeytyi kokonaan vanulappuun ennenkö sillä oli kerennyt silmämeikkiä poistamaan. Tuotetta meni ihan älyttömästi yhdellä kerralla ja jouduin turvautuun viimeksi esittelemään kolmifaasiseen silmämeikinpoistoaineeseen, jotta sain kaikki ripsivärit irti.

Natusan First Touch Baby Oil 3,20€/200ml

Hajustamaton hoitoöljylupaa kosteuttaa ja suojata ihoa. Baby oil on suunniteltu käytettäväksi suihkun jälkeen tai aina silloin kun iho kaipaa eniten kosteutusta. Ensimmäinen ajatus baby oilista oli, että oikeasti mihin tätä käytän. Olisi edes tullut pienemmässä pullossa. Sitten luinkin Tainan blogista, että oli käyttänyt tätä kaksoispuhdistuksessa öljy puhdistustuotteen tilalla! Kuinka kätevää, ei ollut itellä edes tullut mieleenkään! Ehdottomasti annan tälle mahdollisuuden siinä hommassa.  En ole vielä kokeillut, mutta jos en tykkää jää tämä vauva öljy odottamaan kesää ja rusketusta!

Manna Kadar HD Volumizing Mascara 29$/10ml

Äärimmäisen tuuheuttava ja pidentävä ripsiväri joka antaa ripsille HD-efektin. Pitkäkestoinen ripsiväri joka erottelee ja korostaa ripsiä. En ole avannut ripsiväriä, sillä mulla on niin monta ripsiväriä auki joten tämä pääsee odottelemaan vielä käyttöä. Innolla odotan onko tämä Manna Kadarin ripsiväri niin äärimmäisen tuuheuttava ja pidentävä mitä lupaa olla. Manna Kadarin tuotteet on mulle melko tuntemattomia, joten kiva päästä kokeilemaan uusia tuotteita.

Ziaja Natural Olive Cream Light Formula 9,90€/50ml

Kevyt kosteusvoide kuivalle ja normaalille iholle. Ziajan oliivivoide auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Tämä kevyt kosteusvoide on Ziajan klassikko oliivivoiteen kevyempi versio joka sisältää oliiviöljyä ja karitevoita. Tykkäsin ihan älyttömästi Ziajan vuohenmaitosarjasta ja Linda on kehunut tätä oliivisarjaa, joten tätä oli kiva saada boksissa! Kokeilin yhdessä Nivean seerumin kanssa ja taidan käyttää tämän kaksikon loppuun yhdessä! Tykkäsin todella, mutta harmi että tuli näytekokoisena.

SB12 Suuvesi 15,90€/250ml

Boksin bonustuote oli SB12 Mild- suuvesi. SB12 suuvesi ei ainostaan peitä vaan myös ehkäisee pahanhajuista hengitystä. Ainutlaatinen ja patentoitu koostumus sisältää fluoria, joka ehkäisee reikiintymistä. Miedon makuinen, mutta tehokas suuvesi. En ymmärrä miksi tämä suuvesi on laitettu boksin bonustuotteeksi sillä on kuitenkin boksin suurin tuote. Tämäkin olis riittänyt mielummin matkakokoisena kun isona, sillä suuvesiä ei juurikaan tule muuten vain käytettyä. Jos jotain positiivista täytyy sanoo niin se, että tuote on itsessään tyyris joten kiva saada se boksissa!

Salus Floradix ravintolisä

Runsaasti rautaa ja vitamiineja sisältävä ravintolisä. Tuote on nopeasti imeytyvä ja vatsaystävällinen mehuvalmiste joka auttaa myös vähentämään väsymystä. Vitamiinit on aina tervetulleita ja tästäkin ehdin innostua kunnes tajusin, että pullosta riittää yhteen kertaan! Tämä on ainakin helppo käyttää loppuun kun saa kerralla tyhjennettyä pullon.

Tälläinen boksi tällä kertaa. En päässyt tälläkään kertaa noutamaan boksia postista heti kun saapumisilmoitus tuli ja kerkesin käymään muiden blogeista jo kurkkimasta mitä maaliskuun Bette sisälsi, josta on ilmeisesti tullut mulle jo tapa. Pakko myöntää että parin bloggaajan postauksia lukiessani toivoin, että bokseissa olisi ollut vaihtelevuutta, mutta kaikki taisivat tässä kuussa saada samanlaisen. Vaikka boksi ei ensimmäisellä katselukerralla aiheuttanut riemun kiljahduksia oli mukavaa että kerrankin boksi oli todellakin täynnä! Nivean seerumi ja Ziajan voide olivat ehdottomasti tämän kuun helmet. Ilmeisesti mulla menee hetki aina lämmetä näitä bokseja kohtaan ja loppuen lopuksi tämäkin boksi osoittautui ihan kivaksi!

Mikä oli Maaliskuun Bette Boksin mieluisin tuote?

8 kommenttia

 1. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  En ole nyt pariin kuukauteen tilannut boksia, mutta kylläpä aina harmitti, jos muut saivat sen paljon aiemmin :D. Mutta onneksi sitten hoksasin vaihtaa automaatin postiin, jolloin saapuminen nopeutui päivillä.

 2. inka nitta kirjoitti:

  Tekis kyllä niin kovasti mieli tilata Bette Box uudestaan, mutta toisaalta mulla tulis varmasti tosi vähän käytettyä mitään tuotteita 😀

 3. SariBP kirjoitti:

  En ole itse koskaan tilannut mitään boxeja. Betteboxissa minua häiritsee eniten se, että tuotteet ovat monesti minikokoisia. En saa sellaisia millään käytettyä. Ne ovat jotensakin tylsiä. Enkä toisaalta halua pistää rahoja yllätysboxeihin. Tällä kertaa Betteboxi oli oikein kiva ja tuotteet käyttökelpoisia. Ainoastaaan vauvaöljy ei liiemmin ilahduttanut;)

 4. Viivi kirjoitti:

  Boksi tulee mulle yleensä ensimmäisten joukossa, mutta en itse työni takia sitä aina pääse heti hakemaan, joten siksi aina ehdin katsomaan muilta mitä se sisältää 😀

 5. Viivi kirjoitti:

  Mä olin myös tota mieltä, mutta loppuen lopuksi kaikki on päässyt käyttöön. Ihan siitäkin syystä, että on kiva kokeilla uusia tuotteita 🙂

 6. Viivi kirjoitti:

  Se on kyllä kieltämättä hieman häiritsevää, mutta taas toisaalta ihan fiksuakin. Joskus on ihan kiva kokeilla minikokoisia tuotteita taas täysikokoisten tuotteiden tilalla. Ymmärrän täysin sun kannan sillä olin itse samaa mieltä vielä vähän aika sitten 🙂

 7. Linda kirjoitti:

  Ziajan Oliivi-sarja on tosiaan hurjan hyvä<3 Olisi kelvannut mullekin uusi täysikokoinen purnukka tota voidetta 😀 Mulla toi Lumenen misellivesi ei myöskään toiminut silmämeikinpoistossa. Tai suurin osa silmämeikistä lähti pois kyllä, mutta lopulta oli pakko tarttua ihan kunnolliseen putsariin, jotta sain viimeisetkin ripsarijämät pois luomilta 😀 Kasvomeikit toi sen sijaan poisti oikein näppärästi 🙂

 8. Viivi kirjoitti:

  No se oli kyllä tosi hyvä niin kun olit kehunukkin! 🙂 Olisi kyllä saanut tulla täysikokoisena. Juu kyllä meikkipohja lähti, mutta jotenkin miellän ton silmämeikinpoistoaineeks 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.