Hae
Paletilla

Tuliko meistä Lancômen Monsieur Big Mascaran kanssa match?

IMG_1095

Viime keväänä myyntiin tullut Lancômen Monsieur Big ripsiväriuutuus on pyörinyt mielessä sen lanseerauksesta asti. Monsieur Big lupaa antaa ripsille uskomatonta tuuheutta jo yhdellä vedolla sekä pikimustan lopputuloksen joka kestää koko päivän. It’s a match mainoslause lupaa Monsieur Bigin olevan se oikea, jonka kokeilun jälkeen et tarvitse enää muita. Moni vannoo Lancômen ripsivärien puoleen, mutta mulle tämä on esimmäinen kosketus merkin ripsiväreihin. Tai voisi jopa sanoa, että ensimmäinen kosketus koko Lancômeen.

B5741E51-5BB3-46FE-8B3A-45D3D90B4FA7

Go big or go home fiiliksen jättävä suuri ripsiväriharja nappaa harjaksiin runsaasti tuotetta, jonka ansioista ripsiväriharjalla ulottuu varmasti jokaiseen ripseen. Ripsivärin voidemaisen koostumuksen ja suuren ripsiväriharjan ansiosta se antaa ripsille väriä ja tuuheutta jo yhdellä vedolla. Ripsiväriä saa yhdellä vedolla ripsiin jopa niin runsaasti, että ohuet, lyhyet ja piikkisuorat ripsenikin jopa muuttui kerta vedolla mustiksi ja tuuheamman näköisiksi. Sen voidemainen koostumus on tarpeeksi jämäkkää heti avattaessa eikä sen kuivumista tarvitse juurikaan odotella. Vaikka Monsieur Big antaa tuuheutta jo yhdellä vedolla on se myös kerrostettavissa.
484099F5-E4CD-4CE2-9D69-39E964D63583
Itse en välttämättä lähtisi Monsieur Bigiä kerrostelemaan kahta kerrosta enempää lyhyisiin ja suoriin ripsiin. Kaksi kerrosta riittänee niihin jo runsaan annostelun ja voidemaisen koostumuksen puolesta. Ripsiväri pysyy ripsissä todellakin koko päivän liikahtamatta juurikaan mihinkään. Vaikka ripsiväri pysyy päivän mittaan ripsissä varisematta sieltä mihinkään, lähtee se myös vaivattomasti kaksi faasisella silmämeikinpoistoaineella tai silmämeikinpoistolapuilla pois. Koska siistejä, eroteltuja, pitkiä ja tuuheita ripsiä mun omista ei saa edes taikomalla niin tykkäsin Monsieur Bigin antamasta hieman suttuisesta fiiliksestä ripsissä. Se tekee lyhyistä ja suorista ripsistä paksumman ja tuuheamman oloiset. Edes sen iso ripsiväriharja ei saa multa miinus pisteitä, sillä sitä oli helppo käyttää näin pieni silmäisenäkin.
FE9FB1CF-106E-4287-BB2A-3F7B16DC2450
Noh, tuliko meistä Monsieur Bigin kanssa match? Taisi tulla! En lähtisi moittimaan Monsieur Bigiä muuten kuin hinnan puolesta. Lancômen ripsivärit kuten yleensäkin selektiivisien kosmetiikkamerkkien ovat markettituotteiden hintoja kalliimpia. Tämän 4ml matkakokoisen Monsieur Bigin saa noin 10€ hintaan kun taas täysikokoisen hinta pyörii noin 30€ tienoilla. Mikäli Lancômen Monsieur Big osoittautuu pitkälläkin käytöllä vielä mieluisaksi, voisin hankkia sitä jopa lisääkin!
Oletko käyttänyt Lancômen ripsivärejä?

 

4 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Ripsari kuulostaa kyllä hyvältä 🙂 Mulla on kokemusta yhdestä Lancômen ripsarista, jota testasin joskus vuosia sitten. Se ei mun ripsissä toiminut enkä sen koomin muita brändin ripsareita oo testannut. Mulle on aika iso kynnys laittaa se noin 30 euroa ripsariin, jos en oikeesti tiedä sen toimivan ja olevan mulle hyvä 😀 Shiseidon Full Lash Volume on kaikkien aikojen suosikkiripsarini ja senkin hinta pyörii samoissa lukemissa, mutta koska se oikeesti toimi ihan täydellisesti mulla, olin sen hinnan myös valmis maksamaan 🙂

 2. Viivi kirjoitti:

  Kieltämättä tämä Lancômen ripsiväri oli todella positiivinen yllätys! 30 euroo ripsiväristä on paljon, varsinkin kun on tottunut maksaan alle kympin ripsiväreistä. Mutta jos ripsiväri oikeasti toimii kuin unelma on sen summan valmis maksamaankin 🙂

 3. Niina kirjoitti:

  Kiva kuulla arvostelua itselleni vieraammasta merkistä 🙂 Mun mielestä 30 euroa ei ole paha hinta hyvälle ripsarille, mutta sen oitää sitten oikeesti ola hyvä! 😀 Olen huomannut, että esimerkiksi Essencen ripsarit ovat mulle toimivia ja vielä edullisiakin 🙂

 4. Viivi kirjoitti:

  Joo, ei sillä hinnalla enää mitään huonoa halua joten sen pitää todella toimia! Essencen ripsivärit toimii mullakin moitteettomasti, joten siksi tämä 30€ ripsiväri hieman kirpaseekin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.