Hae
Paletilla

Dick Johnson, miesten kosmetiikkatuotteita

Untitled

Käytiin elokuun alussa Inkan kanssa ihan paikan päällä tutustumassa Stoorlaan ja saatiin sieltä miehille matkaan mukaan Dick Johnsonin tuotteita. Monelle on varmasti tuttuja Dick Johnsonin pallivaha sekä vitun hyvä kahvi, mutta niidenn lisäksi merkiltä löytyy huikea määrä erilaisia hiustenhoitotuotteita, ihonhoitotuotteita sekä tietenkin parranhoitoon sekä ajoon tarvittavia tuotteita. Viiksiä tietenkän unohtamatta. Dick Johnsonin tuotteiden design on todella upea ja imartelee käyttäjiään, eli miehiä. Näitä purkkeja jos jotain myös miehetkin voi ihan luvan kanssa pitää näkyvilla pesuhuoneessa enkä usko, että moni nainen pistää pahakseen!

Untitled

*Dick Johnson Hair & Body Wash

Dick Johnsonin omat tuotteet ovat pakattu mustiin purkkeihin jonka etiketti on pronssinen. Tämä hiuksille ja vartalolle tarkoitetti puhdistustuote sisältää snake oilia joka ei liity mitenkään käärmeisiin vaan tarkoittaa tuotteissa niiden tuoksua. Sen mitä vuosien varrella on oppinut miehistä, että yksi tuote mahdollisimman moneen käyttötarkoitukseen on  parempi kuin monta eri. Erityisesti tämä hiuksille ja vartalolle sopiva puhdistustuote oli tuotteista miehelle mieleisin.

*Dick Johnson Godlike Beard Wash

Samaista snake oilia sisältävä mustan pronssiseen purkkiin pakattu partasaippua jonka suomalaisten raaka-aineiden ansiosta uskoisin sen sopivan myös kasvojenpuhdistukseen silloin tällöin parran pesun yhteydessä. Partasaippuan sisältämä nokkonen rauhoittaa ihoa, mutta samalla se on myös toimiva yrtti parranhoidossa. Nokkosen lisäksi partasaippua sisältää paljon hiustenhoidossa käytettävää glyseriinia sekä esimerkiksi aloe veraa. Dick Johnsonin partasaippua on myös laadultaan sertifioidun luonnonkosmetiikan tasoinen tuote.

Untitled

*Dick Johnson Snake Oil Partaöljy

Dick Johnsonin snake oil partaöljy on suomesssa valmistettu, täysin luonnollinen partaöljy jonka uniikki tuoksu tulee vanilla bourbonista ja metsäisen patsulin yhdistelmästä. Öljy on näistä snake oil tuotteista huomattavasti makeamman tuoksuinen kun esimerkiksi puhdistustuote tai partapesu, mutta se todennäköisesti johtuu sen sisältämästä vanilla bourbon tuoksusta. Öljy on koostumukseltaan kevyen öljymäistä ja voisin uskoa, että se soveltuu parran lisäksi myös käytettäväksi hiuksille. Monitoimituote parisuhteen molemmille osapuolille siis!

Kysyttyäni mieheltä miltä Snake Oil tuoksu näissä kolmessa tuotteessa oikein tuoksuu, sain vastaukseksi hyvin miehekkään ja yksinkertaisen vastauksen eli hyvältä. Joten jouduin itse tarttumaan purkkeihin ja ruveta analysoimaan tuoksua. Snake Oil tuoksu on sen lupaamalla tavalla eksoottinen, mutta sen seassa on ripaus jotakin mentholia tai eukalyptusta pienellä vivahteella tervaa. Tuoksu tuo mieleen jotenkin saunan tai sellaisen kylpylämäisen fiiliksen mikä tulee esiin niiden spa- osastoilla. Tuoksu ei ole perinteinen mies tuoksu, mutta silti se on melko maskuliininen.

Untitled

*Dick Johnson Hair Comb

Dick Johnsonin musta kampa kultaisilla yksityiskohdilla on tyylikäs, mutta ennen kaikkea kestävä. Se on valmistettu pehmeämmästä muovosta joka taipuu ja lupaa olla katkeamatta. Suunnittelussa on myös huomioitu kamman pituus niin, että se on kätevän kokoinen, mutta myös kulkee näppärästi mukana. Tämä on ensimmäinen Dick Johnsonin tuotteista joka jäi itselleni sillä miehellä ei ole tarvetta kampailla hiuksia eikä esimerkiksi partaakaan. Kampa tuli todellakin tarpeeseen sillä en edes muista koska olisin viimeksi sellaisen omistanut!

* Dick Johnson Fibre Wax Insouciant

Nimensä mukaisesti huoleton hiusvaha joka sopii parhaiten sormin viimeistelyyn. Dick Johnsonin Fibre Wax jättää hiuksista mattaiset. Sisältää signature scent tuoksun mikä tulee viskin sekä vaniljan aromeista. Fibre Wax hiusvaha on kevyttä eikä se ole inhottavan tahmean tuntuinen mitä monet hiusvahat tuppaavat olemaan. Koostumus myös selittänee sen, että hiukset voi kammata siistiin lookkiin hiusvahan laiton jälkeen.

Untitled

Dick Johnsonin yksi varmaan tunnetuimmista tuotteista on pallivaha. Pallivaha sisältää sheavoita eli voipuun rasvaa joka kosteuttaa ihoa, mutta sopii myös herkälle iholle. Pallivahan raaka-aineiden ansiosta se käytännössä sopii ihan mihin vaan! Nimensä mukaisesti sinne, kynsinauhoille, ihoärsytyksille ja rikoille tai vaikka huulille. Pallivaha toimii myös jälkihoitona esimerkiksi intiimialueen sheivauksen jälkeen. Saimme myös vinkin Stoorlasta, että se sopii ihan älyttömän hyvin naisille, jotka kärsii sisäreisien hinkkaamisesta kesäisin. Unohda talkki ja laita pallivahaa sisäreisiin niin voi huoletta painaa kaupungilla meneen hikoilusta huolimatta!

Untitled

Dick Johnsonin liikkeitä löytyy Tampereelta kaksi. Toinen kauppakeskus Ratinassa jossa on heidän tuotteitaan myynnissä sekä heidän oma parturi liikeensä keskustasta. Ollaan käyty monta kertaa Dick Johnsonin liikkeessä shoppailu reissulla ihastelemassa heidän tuotteitaan, joten kotona mies oli enemmän kuin innoissaan saamistaan Dick Johnsonin tuotteista ja suuri kiitos kuuluu siitä Stoorlalle! Tampereen lisäksi Dick Johnsonin löytyy myös Helsingistä. Voitte halutessanne käydä katsomassa Inkan youtube – kanavalta videon meidän päivästä Stoorlassa. Videoon pääset tästä. 

*  Postauksen tuotteet ovat saatuja

Löytyykö teidän miehiltä kotoa Dick Johnsonin tuotteita? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Uusi verkkokauppakeskus Stoorla

Hotelli Järvisydän 

Banaani, kesän magein tuoksu! 

4 kommenttia

 1. Tuuli kirjoitti:

  Nämähän ois jo ilo silmälle kylppärissä 🙂 Jostain syystä mulla tulee aikuisviihdetähti mieleen tästä brändinimestä, onkohan se kehitelty kieli poskessa, kun ajattelee näitä muitakin tuotteiden nimiä 🙂 Vetoavat jopa tällaiseen keski-ikäseen tätiin! 😀 Anekdoottina tähän vielä, et mut on kastettu vuonna – 73 Turussa Pallivahan seurakunnassa! XD

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Voisin uskoa että nimen takana on juuri sitä roskiutta ja huumoria mikä tekee siitä aikuisviihdetähden oloisen nimen 😀 Kyllä nää iskee ihan iästä riippumatta varmasti suurimpaan osaan. Haha, eikä! Huikea kaste paikkakunta 😀

 2. Niina kirjoitti:

  Mielenkiintoinen postaus! Tuota pallivahaa pitäisi ehdottomasti testata joku kerta sisäreisiin ja muutenkin iholle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.