Hae
Paletilla

TheBalm Meet Matt(e) Shmaker – Näyttäviä kuin arkisiakin silmämeikkejä yhdellä paletilla!

Untitled

Sain Cocopandalta testiin TheBalmin Meet Matt(e) Shmaker luomiväripaletin, jossa on 12 luomiväriä. Oon joskus maininnut, että omistan tasan yhden TheBalmin luomiväripaletin enkä ole ollut siihen tyytyväinen. Olin kuitenkin super innoissani tästä mahdollisuudesta päästä kokeilemaan toista TheBalmin palettia, sillä yleisesti ottaen TheBalmim leikkisä imago iskee muhun täysillä ja heidän kulttimainen Mary-Lou Manizer highlighter on mun käytetyin korostustuote.

The Balmin Meet Matt(e) Shmaker luomiväripaletti sisältää 12 toisiinsa sointuvaa sävyä joista 6 on mattaista ja loput 6 upean shimmerisiä. TheBalmin Matt(e) Shmakerin luomivärit ovat todella runsapigmenttisiä ja muutti mun käsityksen kokonaan huonosta TheBalmin luomiväri kokemuksesta. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen ihastuin palettiin niin paljon, että olen tarttunut siihen moneen otteeseen!

The Balm Meet Matte

Paletin shimmerisissä sävyissä on uskomaton koostumus! Niiden pehmeä koostumus tarttuu kerta vedolla luomille eikä niitä tarvitse kastella tai pakata jotta pigmentit tarttuisivat paremmin ja lopputulos olisi hohtavan upea. Mattaiset luomivärit ovat myös todella pigmenttisiä eikä niiden kanssa tarvitse käyttää aikaa häivyttelyyn, sillä ne häivyttyvät todella nopeasti. Paletti antaa rajattoman mahdollisuudet erilaisten silmämeikkien luomiseen! Jo ensi vilkaisulla paletti antaa osviittaa kuuden erilaisen silmämeikin tekoon. Huomasin myös tätä postausta kirjoittaessa, että ilmeisesti palettien sävyt ovat pariskuntia! Voit siis halutessasi hieman lainata toista parisuhteen osapuolta mikäli oma ei miellytä.

Untitled

Näyttäviä kuin arkisiakin silmämeikkejä yhdellä paletilla!

TheBalmin Meet Matt(e) Shmaker luomiväripaletti sopii loistavasti niin näyttävien silmämeikkien tekoon kuin myös arkiseenkin käyttöön. Ylärivin sävyillä saa luotua hyvinkin arkisia lookkeja, mutta taas paletin alarivillä olevat sävyt sopivat loistavasti tummempien ja näyttävämpien lookkejen tekemiseen. Yllä olevassa iltameikki tyylisessä lookissa olen käyttänyt alarivin Jamie Wong ja Matt Snyder sävyjä yhdessä ylärivin Matt Stupakin ja Kate Shahvaran sävyjen kanssa.

Untitled

Arkisemmassa meikki lookissa on päässyt paletin sävyistä käyttöön Matt Stupak, Matt Snyder sekä upea oranssihtava Pat Lemos. Silmänurkassa kiiltelee sama Kate Shahvaran, niin kuin molemmissa lookeissa! Samalla paletilla pystyy luomaan niin erilaisia silmämeikkejä vain vaihtelemalla värisävyjä sekä irtoripsiä!

The Balm Meet Matte

TheBalm on tullut markkinoille jo vuonna 2004 ja he ovatkin tunnettuja nokkelasti nimetyistä sekä nostalgiaa huokuvista pakkauksista. Heidän tunnetuimpia tuotteitaan on Manizer- siskokset joista löytyy kolme upeasti hohtavaa korostustuotetta, erilaiset Nude luomiväripaletit sekä Bahama Mama aurinkopuuteri. Meikin voi sitten tietysti viimeistellä upeilla Meet Matt(e) Hughes nestemäisillä huulipunilla!

TheBalmin useat meikkituotteet sisältävät ihoa hoitavia ainesosia ja heidän ideanaa on, se ettei itsensä laittautumiseen tarvitse käyttää aikaa vaan ehostuksen voi tehdä jopa viidessä minuutissa! TheBalmin tuotteet ovat monikäyttöisiä ja helpottavat näin ollen arkea.

The Balm Meet Matte

TheBalmin Meet Matt(e) Shmaker paletti käänsi huonon kokemukseni merkin luomiväreistä positiiviseksi ja siksi myös tämä paletti on ollut kovassa käytössä heti paketin saavuttua. Shimmer sävyt ovat koostumukseltaan aivan upeita ja paletti antaa niin rajattomat mahdollisuudet erilaisien silmämeikkien tekemiseen, että siihen on ollut helppo tarttua. TheBalmin Meet Matt(e) Shmaker luomiväripaletti on tällä hetkellä Cocopandalla alennuksessa hintaan 27€ joten jos innostuit paletista niin nyt kannattaa napata se omaksi!

En hyödy linkkien klikkaamisesta.

Omistatko TheBalmin kulttimaisia tuotteita? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Makeup Revolution Chocolate Rose Gold Luomiväripaletti

Maailman paras aurinkopuuteri Physicians Formula Butter Bronzer

Ihokarvojen poisto sokeroimalla

10 kommenttia

 1. Inka Monola kirjoitti:

  TheBalm on ehdottomasti yksi mun lemppari meikkibrändeistä 🙂

 2. Charming Nails kirjoitti:

  Apua miten ihania meikkejä! Ja paletti ei kyllä ole mitenkään pahan hintainen, Balmin meikit kun ovat tosi hyviä!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kiitos Taina! <3 Tää on oikeesti todella edullinen paletti siihen nähden, että tällä saa tehtyä niin erilaisia silmämeikkejä!

 3. SariBP kirjoitti:

  Upeat meikit<3 Mulla on yksi the Balmin paletti, ja sitä tulee käytettyä todella vähän, vaikkei siinä mitään vikaa ole. Jotenkin vaan jää muiden jalkoihin.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kiitos <3 Mulla kävi samanlailla toisen TheBalmin paletin kanssa ja siksi mulla on myös siitä paletista tosi ristiriitaiset tunteet 😀

 4. Linda kirjoitti:

  Voisitkohan sä lahjoittaa mulle edes osan noista sun meikkaustaidoista<3 😀 En kestä miten kauniita meikkejä saat aina loihdittua! theBalm on yksi mun suosikkibrändini meikkien osalta, tätä palettia en tosin omista 🙂 Tossa on tosi kivat perussävyt ja sitten vähän sitä extraakin niin paletti taipuu varmasti todella moneen ja sillä saa hurjan monipuolisia meikkejä!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Haha, ihana! Sähän teet upeita lookkeja myös itekkin <3 Tää paletti on todella hyvä sellaiselle esimerkiksi joka ei halua omistaa monia erilaisia paletteja 🙂

 5. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Vau ihanat meikit! ♡ TheBalm on aivan ihana merkki munkin mielestä, muutamia juttuja siltä brändiltä oonkin testaillut mutta en vielä luomiväripaletteja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.