Hae
Paletilla

Miten ylläpitää ruskeaa hiusväriä?

Miten ylläpitää ruskeaa hiusväriä

Mulla on aina ollut ongelmana hiusvärien kuluminen todella äkkiä. Jostain syystä mun hiukset haalistuu todella nopeasti oli kyseessä sitten esimerkiksi kylmäksi värjätty vaalea tukka tai nyt tämä tumma. Tässä tummassa kuitenkin haalistumisen näkee selkeämmin sekä nopeammin ja siitä syystä joudun käyttämään lähes joka pesussa väriä ylläpitäviä tuotteita. Kerroin viime kerralla vinkkejä miten ylläpitää kylmän ruskeaa hiusväriä , mutta koska nämä tuotteet vain auttavat hiusta pysymään kylmän sävyisenä olen hankkinut niiden rinnalle vielä ne väriä ylläpitävät hiustenhoitotuotteet.

Miten ylläpitää ruskeaa hiusväriä

KC Professional Color Mask Shampoo Brown

Joka kerta shampoo pesun yhteydessä sekoitan shampoon sekaan tilkan KC Professional Color Mask shampoota sävyssä brown. KC Professional Color Mask shampoo ylläpitää hiusväriä sillä sen sisältämät väripigmentit lisäävät hiuksiin puuttuvia pigmenttejä. Väripigmenttien lisäksi shampoo antaa hiuksille kiiltoa sekä vahvistaa niitä. Shampoo on kehitelty käytettäväksi juuri silloin, kun hiusvärin pysymisessä on haasteita. Shampoota voi tosiaan käyttää joko yksinään tai sekoittaa perus shampoon sekaan niin kuin itse yleensä teen. Shampoon sisältää pientä helmiäis vivahdetta ja antaa hiuksille myös syvemmän värin lisäksi kiiltoa.

Miten ylläpitää ruskeaa hiusväriä

KC Professional Color Mask Coffee

KC Professionalin Color Mask sävytettä sävyssä coffee taas sekoitan hoitoaineen sekaan lähes joka pesussa sillä se on tarkoitettu juuri ylläpitämään tummanruskeita hiuksia ja antamaan niille viileän ruskean vivahteen. Värin ylläpitämisen lisäksi KC Professionalin Color Maskit sisältävät B5-provitamiinia ja keratiinijohdannaisia, jotka rakennepaikkaavat ja korjaavat hiuksia. Tällä kyseisellä KC Professionalin Color Maskilla pystyisi jo itsessään pitämään kylmän ruskeaa sävyä hiuksissa, mutta sekoitan sitä alla olevan chocolate sävyisen hiusmaskin kanssa yhteen, jotta ei toivottuja vihreitä sävyjä ei tulisi hiuksiin.

Miten ylläpitää ruskeaa hiusväriä

Biozell Color Mask Chocolate sävyte

Biozellin suklaansävyistä sävytettä sekoitan yllä mainitun KC Professionalin Color Maskin kanssa sekaisin sillä kun sekoittaa kylmän ja lämpimän sävyn sekä hoitoaineen sekaisin voi olla lähes varma, että hiukset eivät ensimmäisenä taita vihreään. Biozellin chocolate color mask on punapohjainen joten tämä itsessään taittaa jo niitä ei haluttuja sävyjä pois hiuksesta. Biozellin hiusnaamio oli todellinen yllättäjä sillä, tämä jos joku on todellakin pigmenttinen!

Miten ylläpitää ruskeaa hiusväriä

Hiustenhoitotuotteet ovat siis tumman hiusvärin tullessa tuplaantuneet vaaleilta ajoilta jolloin pärjäsi hyvin shampoon, hopea shampoon ja hoitoaineen kanssa. Nyt kun joka kertaisessa hiustenpesussa on tämän sekä edellisen postauksen tuotteet sekä normaalisti shampoo sekä hoitoaine voi hiuksiin mennä seitsemää tuotetta yhden pesun aikana! Joka kerta en todellakaan aina kaikkia jaksa laittaa ja välillä mennäänkin pelkän shampoon ja hoitoaineen voimin. Vaihtelen pesuissa tuotteita niin, että joskus laitan näitä väriä ylläpitäviä ja taas seuraavalla pesulla kylmän värin ylläpitämiseen tarkoitettuja tuotteita. Näitä postauksessa mainittuja tuotteita löydät monessa eri sävyssä ja joukosta löytyy varmasti apua hiusvärille kuin värille!

Käytätkö väriä ylläpitäviä hiustenhoitotuotteita? 


Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Miten ylläpitää kylmän ruskeaa sävyä hiuksissa?

Garnier Respons – Tehokasta hiustenhoitoa muutamalla eurolla

The Body Shop – Mansikkaa hiuksille

6 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Huomasin tän sun postauksen aamulla tuolla lukuluettelossa ja alkoi hieman huvittaa, sillä mun oli tänään tarkoitus julkaista, ja julkaisinkin juuri, vastaavan tyyppisen postauksen vaaleiden hiusten osalta 😀 Mä joudun ehdottomasti käyttämään väriä ylläpitäviä tuotteita! Hopeashampoita etunenässä ja heti perään listaan erilaiset sävyttävät maskit, joista KC Professionalilta löytyy ehdottomasti parhaimmat. Muistaakseni toi Coffee oli mullakin käytössä silloin, kun vielä olin brunette 🙂 Tosin toisin kuin sä, mä pääsin tummahiuksisena ehdottomasti helpommalla kuin nyt blondina noiden hiustenhoitotuotteiden kanssa 😀

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Hyvään aikaan ollaan molemmat asiaa ajatetu 😀 Mulla on luonnostaan tosi vaaleet hiukset niin niiden ylläpito oli todella vaivatonta tähän tummaan verrattuna!

 2. Inka Monola kirjoitti:

  Värin ylläpitäminen on kyllä välillä niin turhauttavaa. Minulla onneksi pysyy ruskea ja vain silloin tällöin värjään tyven enkä muuta, mutta silloinkun oli punanen tukka niin huhhuh sitä ylläpitoa!

 3. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Mä vähän välttelen hiusten värjäystä ja käytän tälläisiä kevyesti sävyttäviä tuotteita. Kc Professional on ehkä mun suosikki, koska se hoitaa hyvin hiusta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.