Hae
Paletilla

Blockfest 2018 – Miten festarikansa oli pukeutunut ja laittautunut kaupunkifestareille?

Untitled

Blockfestit järjestettiin elokuun loppupuolella ja itsekkin pääsin osallistumaan pitkästä aikaa kotikaupungissa järjestettäviin hip-hop kaupunkifestareille. Blockfestit järjestetään joka vuosi Tampereen Ratinan suvannossa ja vuonna 2017 festareilla oli 65 000 kävijää. Tänä vuonna kävijöitä on ollut varmasti yhtä paljon ja tuhansien ihmisten joukosta löytyy jos jonkinlaista festari juhlijaa. Mihin kiinnitin itse Blockfest festarikansan pukeutumisessa?

Untitled

Glitterit

Glitterit ovat ehdottomasti olleet festarikansan kovassa kulutuksessa ja niin ollen sitä myös näkyi Blockfesteillä. Jos glitterit unohtui laittaa ennen festareille tuloa niin Blockfest alueelta löytyi myös Elina K:n piste, jossa oli mahdollisuus hankkia festarien ajaksi glitterit ja ihotimantit. Me myös Inkan kanssa kuuluimme tähän kastiin, että glitteriä piti olla sillä olihan kyseessä kuitenkin festarit!

Värikästä pukeutumista & Värikkäitä silmämeikkejä

Pukeutumisessa näkyi ehdottomasti tämän kesän muotivärit kuten punainen, keltainen ja vihreä. Tämän lisäksi löytyi kuosia, farkkua, leveetä lahjetta, pelipaitaa ja tyylikästä mekko maihari yhdistelmää. Lue lisää Inkan blogista mihin festarikansa oli pukeutunut! Se mihin itse kiinnitin huomiota oli festarikansan eri väriset ja huolitellut meikki lookit. Joukosta löytyi esimerkiksi upeita punaisia ja muita upeita värikkäitä silmämeikkejä.

Untitled

Siistit ja huollitellut hiukset

Festareilla olisi olettanut näkyvän paljon enemmän kiharia hiuksia tai vastapainoksi rennon sotkuista surffi tukkaa, mutta moni oli tänä vuonna laittanut hiukset kiinni. Myös näiden kahden sekoitusta näkyi jolloin hiukset olivat päältä kiinni ja alta auki. Hiuksissa näkyi paljon 80- luvulta tuttuja hiusdonitseja ja tai kahta nutturaa.

Rentous & Luonnollisuus

Vaikka Blockfesteillä näkyi glitteriä, näyttäviä meikki lookkeja, värikästä pukeutumista ja huoliteltua lookkia, niin vastapainoksi näkyi silti eräänlainen rentous ja luonnollisuus. Blockfest festarikansa ei ollut pukeutunut niin festarimaisesti kuin mitä oli nähnyt monilla muilla festareilla.

Untitled

Siinä olikin pieni katsaus tämän vuoden Blockfesteihin ja siihen miten ihmiset olivat pukeutuneet ja laittautuneet kaupunkifestareille. Blockfest ei tapahtumana tänäkään vuonna pettänyt ja on mahtavaa, että edelleen yli kymmenen vuoden jälkeen ne järjestetään täällä Tampereella! Innolla odotan jo ensi vuoden Blockfestejä ja sitä miten festari pukeutuminen muuttuu jälleen ensi vuonna!

Kävitkö itse festareilla kesällä 2018?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Blogi-ilta Pirkkalan Vero Modassa

Hotelli Järvisydän

Meikki-inspiraatio – Pisamat meikkaamalla

2 kommenttia

  1. Linda kirjoitti:

    Mulla jäi festarit tänä kesänä väliin, mutta josko sitä ens vuonna pääsisi johonkin! Ruissiin nyt ainakin, kun se täällä Turussa järjestetään 😀 Kiva postaus, glitterit kuuluu kyllä tällä hetkellä festarilookiin<3

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Oot kyllä onnekas, että ruissi järjestetään Turussa. Mä oon itsekkin haaveillut ruissiin pääsemisestä vuosi kausia, mutta aina tulee ongelmaksi kaikki majotuksen ym! Blockfesteille oli helppo kanssa mennä, kun ne järjestetään täällä Tampereella 🙂 Kiva, että tykkäsin postauksesta. Glitter todellakin kuuluu festareille ja saa nähdä kuuluuko se ensi vuonnakin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *