Hae
Paletilla

TESTISSÄ RAKENNEPAIKKAAVA BIOZELL BIOPLEX HIUSTENHOITOSARJA

Bioplex Bonder

Vannon marketti hiustenhoitotuotteiden nimeen, sillä en ole koskaan löytänyt sellaista täydellistä hiustenhoitosarjaa mitä haluaisin käyttää jatkuvasti. Monet kampaamo tuotteet ovat myös hintavia, mutta niissä ei aina hinta-laatusuhde täsmää joten olen päätynyt käyttämään tästä syystä usein marketti tuotteita. Olen myös melkoinen tuhlaaja mitä tulee hiustenhoitotuotteisiin joten ihan budjetti syistäkin käytän mielummin marketti hiustenhoitotuotteita kuin ammattituotteita. Sain testattavaksi Biozell Bioplex hiustenhoitokonseptin jonka testaamisessa olin aika innoissani. Tiedättehän kun pitkät, vaaleat ja paksut hiukset yleensä kaipaavat huolenpitoa extra paljon!

Biozell Bioplex

Biozell Bioplex hiustenhoitokonsepti sisältää shampoon, hoitoaineen sekä hiusnaamion ja niiden tehokkuus perustuu luonnonmukaisiin rakennepaikkaaviin ainesosiin. Tuotteet lupaavat vahvistaa hiuksia sisältäpäin sekä estää niiden vahingoittumista. Tämä Suomessa kehitetty ja valmistettu hoitokonsepti sisältä parhaimmillaan 97% luonnon raaka-aineita, ne ovat vegaanisia eikä niissä ole käytetty ollenkaan silikonia. Rakennepaikkaavat ainesosat näissä hiustenhoitotuotteissa ovat mm. chiasiemenuute, tarapuu- ja auringonkukkauutteet sekä incha inchi öljy joka sisältää runsaasti omega 3-, 6-, ja 9 rasvahappoja.

Bioxell rakennepaikkaava

Tuotteissa olevien ainesosien ominaisuudet:

Glukoosi: Rakennepaikkaa ja vahvistaa hiusta, rakentaa uusia vety- ja ionisidoksia ja korjaa hiusta sisältäpäin.
Chia-siemen: Uuden teknologian avulla suojaa, vahvistaa ja kosteutta hiusta. Estää hiusten vahingoittumista ja samalla rakennepaikkaa hiusta sisältäpäin.
Tarapuu-uute&auringonkukkauute: Tutkitusti vahvistaa hiusta ja antaa tehokkaan, antioksidanttisen suojan. Rakennepaikkaa hiusta sisältäpäin ja suojaa hiusväriä. Suojaa hiusta fyysiseltä rasitukselta ja lämpövaurioilta. Palauttaa hiusten joustavuuden ja suojaa UV-säteilyltä. Tekee hiuksista kauniit, kiiltävät ja elinvoimaiset.
Incha-öljy: Sisältää Omega 3, 6 ja 9 rasvahappoja. Rakennepaikkaa ja selvittää hiusta. Antaa tuuheutta ja kiiltoa sekä silottaa hiusta. Reilun kaupan raaka-aine.

Biozell Bioplex

Biozell Professional BIOPLEX Bonder shampoo

Biozell Bioplex shampoo on kehitelty kaikille hiustyypeille sopivaksi päivittäiseen käyttöön. Shampoon sisältämät rakennepaikkaavat luonnon raaka-aineet lupaa vahvistaa, kosteuttaa, suojata hiuksia niin, että sen pitäisi estää jopa hiusvärin haalistumista. En ole itse koskaan törmännyt näin runsaasti vaahtoavaan shampooseen mikä oli positiivinen yllätys siinä mielessä ettei tuotetta todellakaan tarvitse paljoa kerrallaan ja  siitä syystä myös shampoo oli viimeinen tästä kolmikosta jonka sain kulutettua vasta loppuun. Pesun jälkeen hiukset tuntuvat puhtailta ja jopa hieman ilmavammilta mitä normaalisti, mutta vielä shampoo pesun jälkeen hiukset eivät tuntuneet niin siloisilta ja hoidetuilta kuin seuraavien etappien aikana. Huomioni kuitenkin kiinnittyi siihen ettei hiukset tuntuneet shampoo pesun jälkeen kuitenkaan natisevan kuivilta mitä useamman marketti shampoot tekevät vaan tuote oikeasti taisi kosteuttaa hiuksia jo jonkin verran tässä vaiheessa.

Biozell Professional Bioplex Bonder hoitoaine

Bioplex hoitoaine lupaa täysin samat speksit kuin shampookin ja ensimmäisenä huomioni kiinnittyi sen todella kevyeen koostumukseen. Hoitoaineen suurkuluttajana järkytyin jopa hoitoaineen kevyestä koostumuksesta ja siitä kuinka se käytännössä katosi hiuksiini.  Huolenaiheeni oli kuitenkin täysin turha sillä hiukset tuntuivat huuhtelun niin sileiltä, että olisi voinut luulla hoitoaineen sisältävän silikonia. Biozell Biplex hoitoaine on siitäkin syystä vielä positiivinen yllättäjä, sillä ensimmäistä kertaa ikinä marketista saatavan hoitoaine silotti märät hiukset niin hyvin, että ne olisi voinut jo tuotteen vaikutusaikana harjata läpi!

Biozell Bioplex

Biozell Professional BIOPLEX Bonder hiusnaamio

Viimeinen vaihe tässä hiustenhoitokonseptissa on tietenkin hiusnaamio joka sisältää samoja ainesosia kuten shampoo ja hoitoainekin, mutta siinä on lisäksi inca inchi öljyä joka sisältää omega 3,6 ja 9 rasvahappoja. Naamion vaikutusaika on 10-30 minuuttiin joten sitä voi käyttää todellisena tehohoitona aina silloin tällöin tai lyhyemmällä vaikutusajalla muutaman kerran viikossa. Koostumus tässä hiusnaamiossa oli huomattavasti paksumpi kuin esimerkiksi hoitoaineessa ja omalla tavallaan se kruunasi tämän hoitokonseptin. Hiusnaamion tapaan se nimittäin jätti hiukset todella pehmeiksi ja ennen kaikkea sileiksi minkä ansiosta hiukset tuntuivat todellakin hoidetuilta!

Kaiken kaikkiaan todella mielenkiintoinen rakennepaikkaava hiustenhoitokonsepti jonka tuotteet maksavat noin 15 euroa kappale. Näitä tuotteita saa ostettua hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja ne ovat kyllä varteen otettava vaihtoehto huomattavasti kalliimpien kampaamo tuotteiden rinnalle. Ja mikä parasta, että ne ovat kotimaisia!

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

MITEN YLLÄPITÄÄ KYLMÄN VAALEAA SÄVYÄ HIUKSISSA?

MAYBEAUTY HIUSTENHOITOTUOTTEET, OLEN RAKASTUNUT!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *