Hae
Paletilla

Uudet tehokosteuttavat hiustenhoitotuotteet The Body Shopilta

*Sisältää mainoslinkkejä

The Body Shop Shea

*The Body Shopille tuli myyntiin voipuunvoita sisältävä hiustenhoitolinja ja olin sen saapumisesta enemmän kuin innoissani. Sarja on suunnattu todella kuiville sekä vahingoittuneille hiuksille ja saapui markkinoille juuri oikeaan aikaan, sillä olen itse huomannut, että hiukseni ovat olleet todella kuivat ja kaipaavat kosteutusta enemmän kuin koskaan ennen. Olen myös huomannut, että hiuksia tippuu ihan älyttömän paljon ja en ole itseni kohdalla tähän ongelmaan koskaan ennen törmännyt. Kyse voi olla kylmistä ilmoista tai sitten hiukset ovat vahingoittuneet viimeksi kotona tehdyssä hiustenvärjäyksessä. Oli miten oli, mutta karitevoita sisältävä hiustenhoitolinja kuulosti juuri siltä mitä kuivat hiukseni kaipasivat tällä hetkellä! Karitevoi on kasvirasvaa jota saadaan voipuun pähkinästä ja sitä käytetään kosmetiikassa todella paljon. Se tunnetaan todella hoitavana ja kosteuttavana ainesosana joten innolla lähdin testailemaan sitä myös ensimmäistä kertaa tietoisesti hiustenhoitotuotteissa.

The Body Shop Shea

The Body Shop Shea Butter Richly Replenishing- shampoo

*The Body Shopin Shea Butter shampoo sisältää yhteisökaupan kautta tuotettua voipuunvoita sekä sen lisäksi luomukookosöljyä jotka yhdessä antavat kosteusköydille ja vaurioituneille hiuksille tehokasta kosteutusta. Shea shampoo on sulfaatiton ja puhdistaa hiukset hellävaraisesti kosteuttaen sekä suojaten hiuksia. Sulfaattien tilallalla shampoosta löytyy Cocoyl Taurate ainesosa joka on hellästi hiuksia pesevä ainesosa jonka ansiosta hiukset eivät tunnu kuivilta pesun jälkeen. Tämän lisäksi shampoo on 100% vegaaninen ja silikoniton.

Sulfaatiton shampoo vaahtoaa vähemmän kuin sulfaatteja sisältävät joten tämä kannattaa ottaa huomioon shampoota vaahdottaessa. Ensimmäisellä pesu kerralla tuntui, että shampoota saa ottaa todella ison määrän jotta saa pestyä hiukset kunnolla. Jo toisella kerralla pienempi määrä tuntui riittävän. Ensimmäisen pesu kerran jälkeen hiukset tuntuivat lähmäisiltä ja siltä ettei niitä olisi pestykkään, mutta seuraavalla kerralla kun annostelin shampoota vähemmän niin tämä ongelma poistui. Olen tottunut käyttämään runsaan määrän shampoota hiustenpesussa, mutta tämä Shea shampoo on niin hoitava että pieni määrä riittää tai muuten hiukset jäävät epämiellyttävän tuntuiseksi. Oikealla annostelu määrällä shampoo jättää hiukset puhtaan sekä kosteutetun tuntuiseksi pesun jälkeen Shampoon hoitavuuden ansiosta se sopii myös loistavasti kuivalle hiuspohjalle!

Untitled

The Body Shop Shea Butter Richly Replenishing- Hoitoaine

*The Body Shopin Shea Butter hoitoaine on myös suunniteltu kuiville, hauraille ja vahingoittuneille hiuksille. Kuten myös shampookin niin hoitoaine sisältää yhteisökaupan kautta tuotettua voipuunvoita sekä luomukookosöljyä jotka kosteuttavat kosteusköyhiä hiuksia. Runsaan voidemaisen koostumuksen sekä kosteuttavien ainesosien ansiosta hoitoaine lupaa jättää hiukset pehmeiksi ja helposti selvitettäviksi. Hoitoaine on myös 100% vegaaninen ja silikoniton.

Jokainen jolla paksut tai pitkät hiukset tietää, että hyvä hoitoaine on hiustenhoidossa kaikean A ja O. Tai ainakin näin itse ajattelen! Hoitoaineen tulee jättää hiukset pehmeiksi ja kosteutetun tuntuiseksi, mutta myös helposti kammattaviksi ja takuttomiksi. The Body Shopin Shea- sarjan hoitoaine on koostumukseltaan voidemaista ja kuten myös shampoossakin niin pieni määrä riittää! Tämä nimittäin tekee saman efektin, että jos tuotetta on liikaa niin hiukset tuntuvat pesun jälkeen enemmän rasvaisilta kuin puhtailta. Hoitoaine ei jätä hiuksien pintaa pehmeän liukkaaksi mitä taas monet hoitoaineet tekevät, mutta uskon tämän johtuvan silikoonittomuudesta. Hiukset kuitenkin tuntuvat pehmeiltä ja hoidetuilta huuhtelun jälkeen.

the body shop shea

The Body Shop Shea Butter Richly Replenishing- Hiusnaamio

*The Body Shopin hiusnaamio on tehokosteuttava ja korjaava hiusnaamio joka sisältää myös yhteisökaupan kautta tuotettua voipuunvoita, kaakaovoita, luomukookosöljyä ja näiden lisäksi vielä luomuoliiviöljyä. Tehokosteuttava hiusnaamio lupaa kosteuttaa ja korjata hiuksia tehokkaasti. Naamio on myös 100& vegaaninen ja silikoniton kuten shampoo ja hoitoainekin!

The Body Shopin banaani hiusnaamio on mielestäni todella hyvä, joten shea hiusnaamion kohdalla odotukset olivat jo valmiiksi korkealla sillä se sisältää todella tehokkaita ja hoitavia ainesosia. Shea hiusnaamion  koostumus on täyteläisen voidemainen ja pieni määrä riittää pitkille hiuksille. Hiusnaamion jälkeen hiukset todella tuntuvat todellakin tehokosteutetuilta!

Untitled

The Body Shopin kaikki hiustenhoitotuotteet ovat vähän aikaa sitten uudistuneet enkä voi, kun suositella kokeilemaan niitä! Myös tämä uusin shea hiustenhoitosarja mykisti tehokkuudellaan. Mikäli oikeasti hiukset kaipaavat kosteutusta ja huolenpitoa, suosittelen nappaamaan matkaan mukaan shea hiustenhoitotuotteet! Tämä kolmikko on toiminut yhdessä kuin erikseenkin loistavasti. The Body Shopin Shea- sarja on laajentunut näiden hiustenhoitotuotteiden lisäksi vielä yhdellä uudella monitoimi tuotteella johon kannattaa myös tutustua varsinkin mikäli kärsii kuivasta ihosta. Olen kirjoittelemassa tuotteesta omaa postausta, mutta sillä välin pääset tutustumaan siihen *The Body Shopin verkkokaupassa. 

Oletko kokeillut The Body Shopin hiustenhoitotuotteita? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

THE BODY SHOP – MANSIKKAA HIUKSILLE

THE BODY SHOP – SEKUNNEISSA IMEYTYVÄ VARTALOJOGURTTI

SYVÄPUHDISTAVA KASVOSAIPPUA

4 kommenttia

 1. Maija / Kivipuuteri-blogi kirjoitti:

  En ole juuri käyttänyt TBS hiustuotteita, mutta etsin aina etenkin hyviä ja tehokkaita hoitoaineita. Hiuspohjankuorinta on tosin yksi suosikkini tältä merkiltä, koska se puhdistaa tehokkaasti 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Suosittelen kyllä ehdottomasti tutustumaan TBS:n hiustenhoitotuotteisiin! TBS:n vihreä tee hiuskuorinta on kyllä todella hyvä omastakin mielestä 🙂

 2. Nena Sofia kirjoitti:

  TBS:n hiustuotteet on mullekin vähän tuntemattomia, vaikka paljon hyvää oon niistä kuullutkin. Tämä Shea-sarja vaikuttaa kyllä erittäin lupaavalta 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Suosittelen kyllä tutustumaan TBS:n hiustenhoitotuotteisiin! Shea- sarja on todella hyvä varsinkin jos hiukset kaipaavat kosteutta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.