Hae
Paletilla

5 tärppi tuotetta kesään

*Sisältää mainoslinkkejä

5 tärppi tuotetta kesään

Juhannus on nyt taputeltu sekä kesän festaritkin on polkaistu käyntiin! Monet jää lomalle juhannuksen aikaan ja suuntaa kesäksi mökkeilemään tai vaihtoehtoisesti viettää sitä ihanaa festari kesää. Mietityttääkö kuitenkin mitä kosmetiikkaa voisi pakata mukaan mökkeilemään tai festareille? Tein viime kesänä postauksen jossa kerroin monikäyttöisistä kosmetiikkatuotteista mökille tai festareille, mutta tänä vuonna ajattelin kertoa 5 tärppi tuotetta kesään. 5 tärppi tuotetta kesää ajatellen on valittu niin, että ne sopivat mukaan mökille tai vaikka festareille eikä ole väliä kuka niitä käyttää!

5 tärppi tuotetta kesään

teepuu- öljy

Mun ehdoton suosikki tuote ympäri vuoden, mutta etenkin kesällä on teepuu! Teepuuöljy on monille tuttu tuote kun puhutaan ihon epäpuhtauksista, mutta se soveltuu paljon muuhunkin. Teepuu on antiseptinen aine joka sopii älyttömän hyvin hyttysenpuremiin, tulehtuneille ihoaluille sekä pienille haavaumille. Teepuu ei vain rauhota hyttysen puremia vaan myös karkottaa niitä joten aina mökillä sipaisen teepuuöljyä paljaille iho-alueille sillä olen melko allerginen hyttysille. Muistakaa ettei teepuuöljyä saa missään nimessä käyttää iholla laimentamattomana! Esimerkiksi *The Body Shop myy teepuuöljyä joka on valmiiksi laimennettu ja siinä on myös ihoa hoitavia ainesosia.

tärppi tuotteita kesään

Aloe- tuotteet

Aloe vera tunnetaan ihoa rauhoittavista ominaisuuksista joten se on täydellinen kesään! Erilaiset aloe veraa sisältävät tuotteet kosteuttavat ihoa samalla kun se rauhoittaa esimerkiksi auringon polttamaa ihoa. Esimerkiksi tämä *The Body Shopin Aloe Multi-Use Soothing Gel sopii käytettäväksi kasvoille sekä vartalolle iästä riippumatta joten erilaisia kosteusvoiteita ei välttämättä tarvitse pakata mukaan. Aloe veraa ja ylla olevaa teepuuta sisältävät tuotteet ovat loistavia kesää ajatellen. Beautyko.fi verkkokaupasta löytyy myös kattava valikoima aloeta sisältäviä tuotteita joihin pääset tutustumaan tästä. 

5 tärppi tuotetta kesään

Hiustenhoitolaput

Aina puhutaan siitä, että millaisia hiustenhoitotuotteita ottaisi mökille mukaan jotta ne voisi huuhdella järvivedellä. Mitä jos kuitenkin tällä reissulla jättäisit hiustenhoitotuotteet kotiin ja nappaisit  Ikoo Hair Fresh-Ups hiustenhoitolaput mukaan? Hiustenhoitolaput raikastaa, puhdistaa ja silottaa hiuksia eikä ne vie juurikaan tilaa laukussakaan. Hiustenhoitolappua ei tarvitse kuin hieroa hiuksiin sekä hiuspohjaan ja hiusten freesaus on valmis! Lappujen avulla pidennät hiusten pesuväliä muutamalla päivällä eikä matkaan tarvitse raahata aerosoli pulloja.

5 tärppi tuotetta kesään

Puhdistusliinat

Puhdistusliinat on todella monikäyttöisiä ja siksi suosittelen niitä kaikille muillekin. Kasvojenpuhdistukseen soveltuvat liinat sopivat myös hyvin vaikka käsille ja tavalliset kosteuspyyhkeet taas kasvoille. Mökillä tai festareilla ei aina pääse puhdistautumaan kunnolla joten kosteuspyyhkeet ovat todella tarpeellisia! Kasvojen ja vartalon ihon putsaamisen lisäksi liinat puhdistavat vaikka myös tahrat vaatteilta.

5 tärppi tuotetta kesään

AURINKOrasva

Suojaudu auringolta! Aurinkorasvan käyttäjät on jaettu kahteen eli puolet muistaa aurinkorasvan tärkeyden, kun taas toiset unohtavat koko aurinkorasvan reissuun lähdettäessä. Muista aurinkorasvaa valittaessa, että sen pitäisi suojata UVA- sekä UVB-säteilyltä ja mitä isompi suojakerroin niin sen parempi. Aurinkorasvan levittäminen iholle on pieni vaiva siihen nähden kuinka paljon se suojaa omaa ihoa vaurioilta jotka eivät edes näy heti.

5 tärppi tuotetta kesään

5 Tärppi tuotetta kesään

Tälläisiä tuotteita olen usein itse pakannut mukaan ja jokainen on jossain kohtaa reissua ajanut asiansa. Nämä viisi tuotetta on sellaisia perus tuotteita mitä nappaisin mukaan niiden monikäyttöisyyden ansiosta tai sitten vain juuri ihoärsytyksiä sun muita ajatellen. Hiustenhoitolaput voisin vaihtaa reissun pituutta ajatellen juuri kuivashampooksi joka on pullossa tai ihan vaikka perus luonnossa hajoavaan shampooseen!

Mitkä on sun 5 tärppi tuotetta kesällä? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

MONIKÄYTTÖISET KOSMETIIKKATUOTTEET MÖKILLE TAI FESTAREILLE

MITÄ ON KARVANPOISTO JA ONKO SE NOLOA?

MEIKKI-INSPIRAATIO PRIDE

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.