Hae
Paletilla

Suomi 100 – Juhlakynnet

Oikein ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille! Suomi 100 juhlavuoden ansiosta julkaisen tekemäni kynnet, johon olen saanut inspiraation täysin Suomi 100 juhlavuoden ansiosta.
Yhtenä vapaa-päivänäni rupesin tekemään itselleni kynsiä, sillä pitäähän kynnet olla kuosissa juhlakautena! Kynsien teossa tulee se maailman vaikein hetki, kun täytyy päättää millaiset kynnet itselleen haluaa. Moni päätyy näin joulun tullen ihanan jouluisiin kynsiin, mutta mä itse tykkään näin juhlakautena tehdä kynnet niin, että ne sopii myös joulun lisäksi talveen sekä uudeksi vuodeksi.
Mä en tiedä moniko teistä tietää, että olen harrastanut kynsien tekoa lähemmäs kahdeksan vuotta ja pitänyt blogia siitä lähemmäs neljä vuotta. No mutta kuitenkin, tämän kahdeksan vuoden taipaleen aikana ei ole kuin yksi mahdollisuus tehdä Suomi 100 juhlavuoteen sopivat kynnet. Juhlavat, suomen väreihin sopivat, paljon koristuksia kuvaamaan juhlavuotta.. siitä se idea sitten syntyikin!
Yleensä erilaisten teemojen ansiosta inspiraation saaminen tekemiseen helpottaa työtä, mutta näiden kanssa meinasi loppua itseltäkin jo toivo. Uskotte varmaan, että kahdeksan vuoden tekemisen jälkeen itseään on vaikein miellyttää lopputuloksella. Kynnet piti saada sopimaan Suomi 100 teemaan, mutta myös yleisesti ottaen talveen sekä tähän joulukuuhun. 
Mielestäni onnistuin hyvin ja lopputuloksesta tuli todella mieleinen. Mun piti tehdä vielä silmämeikki ja teinkin, mutta yllättäen loppui valo kesken, kun piti kuvata kyseinen silmämeikki, joten nyt tuli vain Suomi 100 juhlakynnet. Kertokaa ihmeessä haluatteko nähdä kynsi juttuja jatkossakin?

9 kommenttia

 1. inka nitta kirjoitti:

  Ihastelinkin jo näitä instassa, mutta siis aivan super upeat <3

 2. Linda kirjoitti:

  Siis yksinkertaisesti vau.. 😀 Noi on aivan uskomattoman kauniit! <3 Voi kunpa itsekin saisi joskus noin kauniit kynnet 🙂

 3. Viivi kirjoitti:

  Kiitos Inka<3

 4. Viivi kirjoitti:

  Kiitos Tuuli <3 Kiva kuulla, että kynsijutut kiinnostaa 🙂

 5. Viivi kirjoitti:

  Kiitos Sanna<3

 6. Viivi kirjoitti:

  Kiitos Linda <3 Onneks kauniit kynnet voi olla omat luonnon kynnetkin:)

 7. Satsuli kirjoitti:

  UPEAT vaaau :))

 8. Viivi kirjoitti:

  Kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *