Hae
Paletilla

Parasta Tampereella jouluna

Kauneusbloggaajien joulukalenteri 2019

Ihan ensimmäisenä haluan toivottaa ihanaa joulua kaikille! Kauneusbloggaajien joulukalenterissa on nähty nyt 23 toisen toistaan upeampaa postausta ja nyt jouluaattona päätettiin kertoa mikä on parasta kaupungissani jouluna. Voisin aloittaa tämän postauksen heti sillä, että en ole itse kauhean jouluihminen, mutta on muutamia paikkoja missä meillä täällä Tampereella kannattaa käydä joulun aikaan. Vaikka itse en joulusta välitä niin nämä paikat on sellaisia missä itse käyn tai ainakin pyrin käymään. Eiköhän siis kurkata jo mitkä kolme paikkaa on parasta Tampereella jouluna ja antaa joulufiiliksen ihan varmasti kävijöilleen.

Parasta Tampereella jouluna
Untitled

Tampereen joulutori

Tampereen joulutoriin törmää vahingossakin jos piipahtaa keskustassa. Se rakennetaan joka vuosi keskustorille ja siellä on toisen toistaan ihanempia kojuja. Joulutorilla voi vaikka nähdä ystäviä Pyynikin munkkikahvilan lämmitetyssä majassa glögin ja munkin ääressä. Vaikka sanoinkin, että en ole kauhean jouluihminen niin joulutorilla tulee käytyä joka vuosi.

 Parasta Tampereella jouluna

Tampereen joulutori on myös täydellinen paikka hankkia käsintehtyjä joululahjoja, sellaisia perinteisiä tuotteita mitä yleensä torilla näkee paljon. Itse yllätyin siitä kun Luonkosilla oli tänä vuonna piste Tampereen joulutorilla ja siellä oli ihanat puhdistuskakut myynnissä. Torin laidalla on pystyssä koristeltu joulukuusi joka on varmasti monelle tuttu Instagram kuvista! Itsekin on tullut muutamat Instagram kuvat napattu kyseisen kuusen kanssa.

Parasta Tampereella jouluna

Tallipiha

Tallipiha on myös yksi paikoista täällä Tampereella jossa kannattaa käydä jouluna sillä se on paikkana aivan ihana. Tallipiha on myös käymisen arvoinen paikka ympäri vuoden, mutta esimerkiksi tänä vuonna siellä on Hohde joulukauppa jossa pääsee ostoksien ohessa rapsuttelemaan vaikka lampaita. Pihalla on myös karuselli sekä siellä voi ihailla söpöä ponia ja aasia. Itse taisin olla enemmän tänä jouluna innoissani Tallipihan eläimistä kuin mistään muusta. Myös Tallipihan suklaapuodista kannattaa käydä nappaamassa herkkuja mukaan itselle tai lahjaksi.

Untitled

Koiramäen joulu

Koiramäen joulu on sellainen paikka missä olen itse halunnut käydä joka vuosi, mutta en ole koskaan ehtinyt paikan päälle. Särkänniemen yhteydessä oleva koiramäki on muutenkin kuin vain jouluna käymisen arvoinen paikka, mutta joulun aikaan siellä voi tavata vaikka joulupukin poroineen. Itsehän suuntaisin ihastelemaan erilaisia joulukoristuksia ja tietenkin niitä eläimiä. Koiramäki tarjoaa puuhaa koko perheelle joten siellä kannattaa ehdottomasti käydä.

Untitled

Nämä kolme paikkaa  on mielestäni parasta Tampereella jouluna ja kahdessa niissä käyminen on tullut jo lähes perinteeksi. Seuraavaksi suuntaan perheen luo riisipuurolle ja loppu päivä kuluukin rakkaiden ihmisten seurassa. Ihanaa joulua vielä kerran teille sinnekin!

Mitkä on sun suosikki paikat jouluna omassa kotikaupungissasi?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

KAUNEUSBLOGGAAJIEN JOULUKALENTERI LUUKKU 12 – TUOTEVINKKEJÄ JUHLAKAUTEEN

ASIAKASPALVELIJAN JOULU SUUNNITELMAT – HYVÄÄ JOULUA!

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX – JOULUKUU 2019

2 kommenttia

  1. Katri kirjoitti:

    Meillä ei oikein ole mitään erityistä paikkaa tässä joulumielessä, mutta ehkä kaikista kivoin lapsuudesta oli Saaren Joulumaa niminen tapahtuma jossain Mäntsälän suunnassa 🙂

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      En ole kuullukkaan moisesta ennen! Joulumaa kuulostaa jo itsessään sellaiselta, että siellä olisi ihana käydä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *