Hae
Paletilla

Oliko Wet n Wild Photo Focus meikkivoide kaiken hehkutuksen arvoinen?

Wet N Wild Photo Focus meikkivoide

Kokeilussa Wet n Wild Photo Focus meikkivoide jota on kehuttu todella paljon. Olen halunnut kokeilla kyseistä meikkivoidetta pitkään, mutta meikkivoide varastojen ollessa täynnä olin päättänyt, että hankin sen vasta kun muut ovat käytetty loppuun. Vuoden aikana olen kuitenkin kokeillut lukuisia hyviä meikkivoiteita, joten en voinut enää vastustaa tämän meikkivoiteen hankintaa. Koska meikkivoidettakin oli kehuttu todella paljon otin sen kaveriksi samaa sarjaa olevan peiteaineen eli Photo Focus Concealerin. Moni on varmasti jo lukenut sekä tiennyt että Wet n Wildin Photo Focus meikkivoidetta ja peiteainetta on kokeiltu seitsemässä eri valossa ja se lupaa olla täysin virheetön niissä kaikissa. Meikkivoiteen kanssa on otettu yli 700 selfietä eri valoissa 50 eri naisen kanssa, jolla testattiin ettei meikkivoide luo flashbackia kasvoille. Kasvoilta valoa heijastavia pigmenttejä vähentävän ominaisuutensa lisäksi meikkivoidetta on kehuttu myös sen peittävyydestä sekä kestävyydestä.

Wet N Wild Photo Focus meikkivoide

Wet n Wild Photo Focus meikkivoide

Meikkivoiteen koostumus on melko nestemäisen ohutta ja tuoksu vastaa lähinnä jotain maalia. Meikkivoiteessa on itsessään spaatteli mukana jolla on helppo levittää tuotetta kasvoille, mutta toisaalta se ei ole kauhean hygieeninen. Meikkivoiteesta tilasin suomesta saatavan vaaleimman sävyn Soft Ivoryn ja kokeiltuani tuotetta olin valmis tulemaan kertomaan heti kuinka huono se on. Mulla on hieman ristiriitaiset mielipiteet tästä kyseisestä meikkivoiteesta, sillä tuntuu että jokaisen kokeilu kerran jälkeen se vaikuttaa aina vain paremmalta. En tiedä johtuiko ensimmäinen reaktioni meikkivoiteen sävystä, sillä se on todella keltainen. Yleensä suomessa myytävien meikkivoiteiden vaaleimmat sävyt ovat toimineet oman vaalean ihoni kanssa moitteettomasta vaikka olisivatkin olleet asteen tummempia, mutta tuntui että tämä ei toiminut ollenkaan.

Wet N Wild Photo Focus meikkivoide

Seuraavaksi kun kokeilin meikkivoidetta eri peiteaineen kanssa kuin Photo Focuksen oman, näytti meikkivoide mielestäni jopa hyvältä. Sen jälkeen kun meikkivoide näytti hyvältä laiton jälkeen ilmeni seuraava ongelma. Meikkivoide hapettuu päivän mittaan kasvoillani melko tummaksi. Tämäkin ongelma mielestäni poistui eri kiinnityspuuterin kanssa. Kun meikkivoiteen antaa kuivahtaa kasvoilla ennen kiinnitystä lopputuloskin oli ihan silmiä miellyttävä. Irtopuuterin kanssa Photo Focus ei toiminut mun käytössä vaan paremmaksi vaihtoehdoksi osoittautui kivipuuterit. Photo Focus sarjassahan on myös kivipuuteri, joten se voisi selittää miksi meikkivoide ei toimi irtopuuterin kanssa niin hyvin. Kaiken tämän taistelun jälkeen sain kun sainkin meikkivoiteen toimimaan ja näyttämään hyvältä kasvoillani, mutta päivän mittaan se kertyy juonteisiin ja kuluu melko helposti kasvoilta. Hintaa meikkivoiteella on noin 10€ suomen markkinoilla.

Wet N Wild Photo Focus meikkivoide

Wet n Wild Photo Focus Concealer

Peiteaineen sanotaan olevan täydellinen niille jotka ottavat paljon selfietä, sillä se peittää tummia silmänalusia sekä sitä voi käyttää epäpuhtauksiin tai värivirheisiin. Peiteaineesta tilasin sävyn Ligh Ivory jonka sanotaan olevan sävyltään vaalea ja punapohjainen. Kuvien perusteella peiteaine näytti vaalealta jopa lähes valkoiselta, mutta todellisuudessa se on todella punapohjainen ja aivan liian tumma taas kaikista vaalea ihoisimmille. Peiteainetta oli kuvassa testattu toki tummempi ihoisemmalle, mutta ajattelin että se olisi silti ollut vaaleahko. Väärässä olin. Peiteaine pääsi heti ensimmäisen käytön jälkeen laatikkoon odottamaan parempaa omistajaa tai jopa ihan roskista. Jos tuote olisi oikeasti vaaleaa, tulisi se varmasti käytettyä loppuun. Hinta tällä peiteaineella on 7,90€

Wet N Wild peiteaine

Wet n Wildin Photo Focus meikkivoide kokeilut ei mennyt tällä kertaa kuin Strömsössä eikä uutta meikkivoide suosikkia syntynyt, mutta kyllä se loppuun tulee käytettyä. Oletteko te kokeilleet paljon kehuttua Photo Focus sarjaa ja mitä mieltä olitte?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

UUSI WET N WILD PHOTO FOCUS DEWY MEIKKIVOIDE

14 kommenttia

 1. Kosmetiikan suurkuluttaja kirjoitti:

  Olen tuota meikkivoidetta halunnut testata jo pidempään, mutta ainakaan pretty.fi:ssä vaaleimmat sävyt ovat usein loppuunmyytyjä. Se on kyllä vaikeaa netissä ostaessa, että sävyistä ei voi olla varma! Vaikka sävy näyttää tosi vaalealta verkkosivuilla, se saattaa oikeasti ollakin tosi tumma. Näin kävi itsellä L.A. Girl meikkivoiteen kanssa, josta tilasin toiseksi vaaleimman sävyn ja sävy on niin tumma etten varmasti pysty käyttämään sitä edes kesällä kun olen ruskettunut!

 2. Katja kirjoitti:

  Voi harmi, ettei noi osunut sulle kohdalle.:/ Itsellä on nyt käytössä tuo peitevoide ja se sopii sävyn puolesta mulle todella hyvin ja peittää parhaiten mun tummat silmänaluset. Oon tykänny siitä kyllä tosi paljon! 🙂

 3. SariBP kirjoitti:

  Mä tykkään kovasti Wet n Wildin PhotoFocus meikkivoiteesta. Mun vanhalla iholla se toimii ihan hyvín, ja sopiva värisävykin löytyi, vaikka valinnanvaraa on aika niukasti, mikä ei liene yllätys meidän leveyksillä. Jonkin verran meikki saattaa kakkuuntua päivän mittaan, mutta hapettumista en ole huomannut omalla kohdalla. PhotoFocus -peiteaine on mun mielestä ihan perussettiä. Parempiakin on tullut käytettyä. Puuteria en ole ehtinyt vielä kokeilla. Se odottaa vielä vuoroaan.

 4. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Tämä meikkivoide on kiinnostanut pidemmän aikaa, mutta tuo pakkaus on tosi kehno! Tulisi mieluummin vaikka muovituubissa 🙂

 5. inka nitta kirjoitti:

  Onneks mä oon punapohjanen ja tummempi kuin sä niin voit kato tuoda mulle kaikkia tommosia mitkä ei sulle käy! Ei vaan, taitaa olla liian vaalea mulle :/

 6. Viivi kirjoitti:

  Thebos.fi sekä makeupshop.fi myyvät myös Wet n Wildia joten suosittelen sieltä katsomaan myös 🙂 Netissä on vaikea arvioida omaa sävyä, mutta onneksi itselle on yleensä vaaleimmat sävyt nappi valintoja! 😀

 7. Viivi kirjoitti:

  Meikkivoidetta onneksi pystyy käyttämään, mutta peiteaine oli ihan huti ostos. Onneksi on kuitenkin kyse edullisista tuotteista 🙂 Koostumus tossa peiteaineessa on kiva ja onneksi toimii sulla!

 8. Viivi kirjoitti:

  Ei ole yllätys kyllä, ettei valinnanvaraa juurikaan löydy 😀 Mulla tuo hapettuminen poistui kun antoi meikkivoiteen kuivua kunnolla ennen puuterointia, onneksi! Kakkuuntuminen ja kuluminen on toinen harmituksen aihe!

  Peiteaine oli kiva, mutta aivan liian tumma mun käyttöön! Puuteria en ole kokeillut itsekkään, mutta meinasin napata sen myös matkaan mukaan.

 9. Viivi kirjoitti:

  No se on kans ihan totta! Positiivista kuitenkin että pullon pääsee nuoleen tyhjäsi viimeiseen tippaan asti 😀

 10. Viivi kirjoitti:

  Täytyy muistaa kun tulee tehtyä huti ostoksia 😀 Voisin kyllä tuoda ton peiteaineen sulle!

 11. Linda kirjoitti:

  Tää meikkivoide kiinnosti mua jossain vaiheessa tosi paljon, mutta nyt olin itse asiassa tän jo unohtanutkin. Harmi että toi osoittautui noin hankalakäyttöiseksi :/ Mä en tiedä haluanko edes tän sun kokemuksen jälkeen enää ostaa tota itselleni testiin, sillä et oo ainut keneltä oon kuullut samantyylistä palautetta. Mä en kestä yhtään tollasta kikkailua meikkivoiteiden kanssa 😀

 12. Viivi kirjoitti:

  Pienen taistelun jälkeen meikkivoide osottautui ihan hyväksi, mutta ymmärrän ettei kaikki jaksa kikkailla! Mä oon taas vähän sellanen, että pahalla tai hyvällä se pitää saada toimimaan 😀

 13. Niina kirjoitti:

  En oo kuullutkaan tuosta, vaikka merkki onkin tuttu 🙂 Harmi ettei tuo peiteaine ollut sulle sopiva, ehkä se sopis jollekkin muulle? Eikä tuo meikkivoidekkaan helpolta kuulostanut kun joutui niin paljon tekemään eri juttuja, että se näytti hyvältä 😀

 14. Viivi kirjoitti:

  Ai! No nyt tiedät 🙂 Ajatuksena oli antaa se pois jollekkin sitä enemmän tarvitsevalle 🙂 Onneksi pienen kikkailun jälkeen sain sen toimimaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.