Hae
Paletilla

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Syyskuu 2018

On ihan hirveetä tajuta aina kuukauden loppuneita kosmetiikkatuotteita kirjoittaessa kuinka nopeasti kuukaudet vaan vierii eteenpäin! Syyskuussa kuitenkin loppui yllättävän vähän kosmetiikkatuotteita edellisiin kuukausiin verrattuna ja tuotteita loppui eniten tietenkin taas hiustenhoitotuotteissa!

Syyskuun loppuneissa kosmetiikkatuotteissa

The Body Shop Oils Of Life Cleansing-In-Gel

Geelimäinen öljy kasvojenpuhdistustuote joka sisältää kolmea erilaista siemenöljyä. Puhdistustuote sisältää mustakumina, ruusunmarja sekä luomuöljyä. Se lupaa poistaa iholta hellävaraisen tehokkaasti epäpuhtaudet kuin meikinkin. The Body Shopin Oils Of Life sarjan tuotteet ovat yleisesti ottaen todella hyviä ja niiden kosteutusteho on ihan huikea. Tykkäsin myös tästä geelimäisestä öljy puhdistuksesta, mutta se on hankala muistaa laittaa täysin kuivalle iholle jotta se poistaa meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti. Jos tuotteet levittää kostealle iholle sen puhdistusteho häviää samantien.

Lumene Waterpoof Eye & Lip Makeup Remover

Lumenen hajusteeton kaksifaasinen meikinpoistoaine lupaa poistaa tehokkaasti vedenkestävän sekä pitkäkestoisen silmä tai huulimeikin. Meikkien peseminen ei olisi enään mitään ilman kaksifaasista silmämeikinpoistoainetta ja tämä Lumenen meikinpoistoaine on ollut niin hyvä, että jo toista pulloa viedään!

Syyskuun loppuneissa kosmetiikkatuotteissa

Formula 10.0.6 Wipe Your Face Off Makeup Removing Facial Wipes

Formula 10.0.6 puhdistusliinat sisältävät greippiä joka kuorii ihoa hellävaraisesti sekä taistelee epäpuhtauksia vastaan. Greipin lisäksi ne sisältävät puhdistavaa omenaa sekä ihoa rauhoittavaa kamomillaa. Puhdistusliinat sopivat myös meikinpuhdistukseen erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Nämä Formulan puhdistusliinat ovat yhtiä parhaimpia mitä olen kokeillut! Liinat on ihanan kosteita ja niillä saa hyvin putsattua meikin jämät kasvoilta. Ja mikä parasta, että tuotteella on hintaa alle neljä euroa!

Formula 10.0.6 So Totally Clean Micellar Gleansing Water

So Totally Clean misellivesi misellivesi poistaa iholta kasvojenpuhdistuksen jälkeen loputkit meikit, epäpuhtaudet ja lian samalla kun se myös virkistää ihoa. Misellivesi sisältää kurkkua joka tunnetaan viilentävästä sekä puhdistavasta ominaisuudesta. Kurkun lisäksi misellivesi sisältää merilevää joka taistelee epäpuhtauksia vastaan sekä kirkastaa ihoa. Kasvoveden hieman geelimäinen koostumus jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi heti kasvoveden käytön jälkeen.

 

Untitled

The Body Shop Frosted Berries Shower Gel

Frosted Berries on The Body Shopin vuoden 2017 joulun kausisarjan yksi tuoksuista, jonka tuoksusta löytyy karpaloa, vadelmaa ja mustaherukkaa. TBS:n tapaan suihkugeeli ei sisällä saippuaa ja näin ollen on myös iho ystävällinen. Ihanan marjaisa tuoksu, mutta ei ole mun suosikkeja. Oli aika käyttää uusien joulun tuoksujen alta pois!

The Body Shop Frosted Plum Body Scrub

Frosted Plum on myös yksi viime joulun tuoksuista joka tuoksuu hieman kukkaiselle luumulle. The Body Shopin kausisarjojen kuorinnat ovat koostumukseltaan todella rouheita ja tehokkaita jonka takia ne onkin yhtiä suosikkejani!

Syyskuun loppuneissa kosmetiikkatuotteissa

Mac Pro Longwear Foundation

Mac Pro Longwear on pitkään kestävä ja keskipeittävä meikkivoide, joka lupaa jopa 15h virheettömänä pysymisen. Tämä meikkivoide oli pitkään yksi suosikeistani, mutta markkinoilla on jo paljon parempiakin meikkivoiteita enkä todennäkösesti tule tätä enään ostamaan. Suosittelen mikäli haluaa peittävän ja kestävän meikkipohjan.

Untitled

Aussie Miracle Nourish Conditioner

Aussien hiuksia ravitseva ja suojaavaa, eykaluptysuutteita sisältävä hoitoaine. Hoitoaine ajoi asiansa ja siinä oli Aussielle tuttu makean karkkimainen tuoksu. Ei yhtä hyvä kuin alempana oleva Miracle Moist, mutta hiukset olivat pesun jälkeen pehmeät joka on pääasia!

Aussie Miracle Moist Conditioner

Auessien kuiville hiuksille suunniteltu hoitoaine joka sisältää macadamia- pähkinää. Hoitoaine palauttaa ja ylläpitää hiusten luonnollista kosteustasapainoa ja näin ollen jättää hiukset pehmeiksi ja helposti käsiteltäviksi. Aussien hiustenhoitotuotteiden tuoksu on jotain taivaallista ja ihastuin sarjaan jo ensimmäisillä käyttökerroilla! Kosteuttava hoitoaine jätti hiukset kosteutetun tuntuiseksi, helposti selvitettäviksi sekä ihanan pehmeiksi.

Untitled

Fanola No Yellow Shampoo

Fanolan No Yellow Shampoon sisältämät violetit sävypigmentit auttavat neuralisoimaan hiuksista ei toivottuja kellertäviä vivahteita. Shampoo on suunniteltu erityisesti vaalennetuille, raidotetuille, harmaille sekä luonnostaan vaaleille hiuksille. Yksi parhaimmista hopeashampoista joka toimii myös tummille hiuksille! Ehdottomasti aion jatkossakin ostaa Fanolaa!

KC Professional Color Mask Shampoo Brown

KC Professional Color Mask shampoo ylläpitää hiusväriä sillä sen sisältämät väripigmentit lisäävät hiuksiin puuttuvia pigmenttejä. Väripigmenttien lisäksi shampoo antaa hiuksille kiiltoa sekä vahvistaa niitä. Shampoo on kehitelty käytettäväksi juuri silloin, kun hiusvärin pysymisessä on haasteita. Shampoo antaa kivasti väriä jo hieman haalistuneille hiuksille ja pidentää todella hyvin värjäysväliä!

Untitled

OGX Argan Oil of Morocco Shampoo

OGX Oil Of Morocco shampoo lupaa kosteuttaa, uudistaa, pehmentää sekä vahvistaa hiuksia. Sen sisältämä E-vitamiini hoitaa kuivaa ja vahingoittunutta hiusta. Ihan hyvä shampoo, mutta vaikka siinä onkin E-vitamiinia ja arganöljyä niin se ei tuntunut kauhean hoitavalta. Pidin enemmän sarjan hoitoaineesta.

Love Beauty And Planet Volume & Bouynty Shampoo & Hoitoaine

Love Beauty And Planet hoitoaine ja shampoo saapui Bette boksissa ja merkin tuotteet ovat vegaanisertifioituja ja niiden pullot ovat valmistettu kierrätysmateriaalista. Tuotteet sisältävät luonnollista kookosvettä sekä mimosan kukkaa. Kyseessä oli kuitenkin todella pienet näytepullot joista tuotteen saaminen ulos oli lähinnä hankalaa ja pesun jälkeenkin tuotteet jättivät melko kylmäksi.

Untitled

Batiste Dry Shampoo

Batisten tummille hiuksille tarkoitettu kuivashampoo. Käytän näitä värillisiä kuivashampoita aina juurikasvun peittämiseen ja vaikka sävynä tässä oli dark niin se ei peittänyt juurikasvua juuri ollenkaan. Kuivashampoon tapaan tuote toimi loistavasti.

Dove Go Fresh Grapefruit & Lemongrass antiperspiranttisuihke

Doven antiperspirantti suihkeet sisältävät kosteusvoidetta joka auttaa tekemään kainaloista pehmeät, mutta samalla myös vähentää ihoärsytystä. Doven antiperspiranttisuihke on myös alkoholiton. Doven suihkutettavat dödöt ovat olleet jo vuosia mulla käytössä eikä niistä ole mitään huonoa sanottavaa. Ajaa asiansa juuri niin kun pitääkin.

Oliko syyskuun loppuneissa kosmetiikkatuotteissa sinulle tuttuja tuotteita? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TheBalm Meet Matt(e) Shmaker – Näyttäviä kuin arkisiakin silmämeikkejä yhdellä paletilla!

Syksyinen Vanilla Pumpkin on täällä taas!

Mitä meikkituotteita käytän päivittäin?

2 kommenttia

  1. Charming Nails kirjoitti:

    Formulan misellivesi kuulostaa kyllä hyvältä, voisi kokeilla joskus 🙂 kivasti loppuneita ja tosi monta kiinnostavaa tuotetta mukana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *