Hae
Paletilla

Vertailussa: Makeup Revolution & Tarte Shape Tape peiteaineet

Makeup Revolution peiteaine

Pääsin vihdoin vertailemaan näitä kahta peiteainetta joita ollaan verrattu toisiinsa. Näiden kahden peiteaineen sanotaan olevan todella samanlaisia, mutta ainoana erona on niiden hinta sekä saatavuus. Kyseessä on siis kaikille tuttu Tarten Shape Tape peiteaine ja uusi Makeup Revolutionin Conceal & Define peiteaine. Tarten Shape Tape peiteaineesta pääset lukemaan lisää tästä ja keskitytään tällä kertaa Makeup Revolutionin Conceal & Define peiteaineeseen ja siihen onko se todella yhtä hyvä kuin kulttimainen Tarten Shape Tape.

Makeup Revolution peiteaine

Makeup Revolution Conceal & Define Concealer

Makeup Revolutionin Conceal & Define peiteaineesta on saatavilla laaja valikoima sävyjä niin vaaleeasta tummaan kuin kylmiin, neutraaleihin, lämpimiin pohjasävyihin. Peiteaineesta on saatavilla kahdeksantoista sävyä, joista varmasti jokaiselle löytyy sopiva sävy ja näitä kaikkia sävyjä on mahdollisuus tilata Cocopandalta ja isoimmista prismoista!

Makeup Revolution peiteaine

Peiteaine on koostumukseltaan kevyempää kuin Tarten Shape Tape, mutta kevyestä koostumuksesta huolimatta se lupaa antaa kevyen ja todella peittävän tasaisen sekä mattaisen lopputuloksen. Vaikka peiteaine jättää mattaisen lopputuloksen niin se ei tunnu kasvoilla puuteroinnin jälkeen inhottavan mattaiselta. Olen kehunut Tarten Shape Tape peiteainetta maasta taivaisiin, sillä se jättää silmienaluset todella tasaisen näköiseksi sekä kirkastaa katsetta ihan älyttömästi, mutta saman efektin luo myös tämä kolme kertaa edullisempi Makeup Revolutionin Conceal & Define peiteaine!

Untitled

Valitsin itselleni Makeup Revolutionin Conceal & Define peiteaineesta tuttuun tapaan vaaleimman sävyn eli C1. C1 sävy sopii erittäin vaalealle iholle, jossa on suhteellisen neutraali pohjasävy. Pyrin aina itse valitsemaan peiteaineissa niin kuin meikkivoiteissakin mahdollisimman neutraalin pohjasävyn omaavan tuotteen sillä siitä tietää yleensä, että tuote on suhteellisen vaalea. C1 oli nappi valinta tummien silmienalusten kirkastamiseen sekä kasvojen korostamiseen. En oikeastaan ikinä käytä peiteainetta ihon virheiden peittämiseen vain lähinnä korostamiseen. Makeup Revolutionin Conceal & Define Concealer peiteaine sopii myös kasvojen varjostukseen.

Makeup Revolution peiteaine

Peiteaineiden erona vain hinta

En oikeastaan koe, että Makeup Revolutionin Conceal & Define Concealer peiteaineella ja Tarten Shape Tape peiteaineella olisi juurikaan mitään muuta eroa kuin hinta ja saatavuus. Tarte maksaa 26€ ja sitä saa tilattua vain Tarten omilta sivuilta, kun taas Makeup Revolutionin peiteaineen hinta on 6,5€ ja sitä saa tilattua myös suomesta.  Jopa näiden molempien peiteaineiden aplikaattorit ovat hyvin samanlaisia. Tarte on ehkä hieman peittävämmän oloinen sen paksumman koostumuksen ansiosta, mutta itse pidän jopa enemmän Makeup Revolutionin peiteaineen lopputuloksesta. Molemmat pysyvät paikoillaan koko päivän kertymättä juonteisiin.

Untitled

Tarten Shape Tape peiteaine on ollut pitkään sellainen tuote mitä käytän päivittäin ja varsinkin silloin kun teen näyttävämpiä meikki lookkeja. Olen kuitenkin harmitellut, että tuote alkaa pikku hiljaa loppumaan ja olisi aika ostaa uusi. Tämän takia on siis mahtavaa, että markkinoilla on joku yhtä hyvä peiteaine, joka on huomattavasti edullisempi ja sitä on helpompi saadakin! Vaikka en tule todennäköisesti Tarten Shape Tape peiteaineesta luopumaan kokonaan, mutta ainakin olen löytänyt sille korvaavan ja edullisemman vaihtoehdon jota voin käyttää päivittäin ja jättää Tarten niihin tärkeimpiin hetkiin.

Oletko kokeillut kumpaakaan peiteainetta?


Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Tarte Shape Tape Concealer

3 Parasta peiteainetta

MAC Pro Longwear Peiteaine & Meikkivoide

8 kommenttia

 1. Inka Monola kirjoitti:

  Mä olen halunnut pitkään jo testata tuota Tarten peiteainetta, mutta hinta on mietittänyt. Pakko siis testata tuota Makeup revolutionin versiota, jos on melkein samanlainen, kun sitä ei ainakaan hinnalla ole pilattu!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Onhan sen hinta kova, mutta sekin on kyllä jokaisen sentin arvoinen. Kannattaa kuitenkin kokeilla tätä Makeup Revolutionin peiteainetta! Vaikka vaan pelkän hinnankin takia 😀

 2. Linda kirjoitti:

  Oi vitsit miten multa on mennyt ihan ohi toi Makeup Revolutionin peiteaine?! Täytyy heti käydä koluamassa lähi-Prismat läpi, josko tota olisi hyllyissä 😀 Kuulostaa ihan loistavalta tuotteelta! Shape Tapeakaan mä en ole kyllä testannut, mutta jos toi Makeup Revolution on kerran lähes samanlainen niin ehkä mun ei tarviikaan lähteä tilaamaan Tartea Jenkeistä 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Eikä! Nyt ehdottomasti kannattaa sunnata Prismaan ja toivoa, että siellä on näitä! Tää on kyllä todella hyvä ja edullinen vaihtoehto Tarten Shape Tapelle!

 3. Laura M. kirjoitti:

  Kuvat, missä näkyy koostumus/pysyvyys ym, olisi hyvät olla silloin kun tehdään vertailua…

 4. Maija / Kivipuuteri-blogi kirjoitti:

  Muistan että esim. Jeffree Star on hehkuttanut tätä halvempaa versiota. Pitää kyllä testata, koska tämä kuulostaa niin hyvältä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.